Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merengő Adminok

212 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
Kinek készült: Jan CollieKorhatár: nincs korhatárFigyelmeztetés: sincsenLeírás: „Ron és Hermione könyvhű (vagyis sztorihű) esküvője”– remélem, sikerült… :)Kívánság: Ron és Hermione könyvhű (vagyis sztorihű) esküvője. Azt tudjuk, hogy Ron és Hermione…..
Ajándékozott: Luna DrahuroraKorhatár: nincsFigyelmeztetés: nincsÖtlet: Doktor Szöszi a maga rózsaszín módján tüntetést hirdet Voldemort ellen a Roxfortban. A mardekárosok elsőként csatlakoznak, na de mivel győzi meg őket? Kötelezően szerepeljen benne Gyilkos Woods, a bókbödön…..
Ajándékozott: minden merengő ajándéka Korhatár: 16 Figyelmeztetés: Erotikus tartalom Ötlet: Hermione egy nyara. Vajon mit csinál otthon? Már persze azon kívül, hogy tanul... vannak mugli barátai? Moziba jár? Internetezik? Chatel? Esetleg fanfictiont ír? Vagy rátalál a HPs…..
Kívánság Üst Titanie ajándéka 2010.02.16 18:00:00
Kinek készült az ajándék: Titanie Korhatár: nincs Figyelmeztetés: erőteljesen fluff Leírás: Egy fáradt halálfaló, nem önkéntes gyerekfelvigyázás, kiharcolt mesemondás, bűverejű kívánság, Hamupipőke. Tölcsérszerű szerkezet, mert Piton se bír el mindent. :) A részletek…..
Kinek készült az ajándék? minden merengő ajándékaKorhatár: 12Figyelmeztetések: nincsLeírás: „Szeretném, ha Lucius nem igazán kedvelné Voldemortot és a nézeteit, így az apai parancsnak ellentmondva nem állna be a halálfalók közé. Tegyük fel, feleségül veszi Narcissát,…..
Kinek készült az ajándék? Krizantem Korhatár: nincs Az ötlet, ami alapján dolgoztál: Piton és Harry élet-halál harcot vívnak a halloweeni kaja fölött egy pohár tökléért. Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap két-három ajándékot teszünk…..
Kívánság Üst Niye ajándéka 2010.02.14 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Niye Korhatár: nincs Figyelmeztetések: szereplő halála Leírás: Mi történt volna, ha Lily Evans mégsem James Potterhez megy feleségül, és mégis hogyan történhetett ez? A történet végén egy kis versike is található. Az ötlet: c, Mi lenne, ha Lily…..
Kinek készült az ajándék? Villette Korhatár: 16 Figyelmeztetések: Slash Leírás: Mindennek jó a vége, ha mégsem, akkor még nincs vége. A reményt sose szabad feladni, tényleg nem. Mert aztán, ki tudja, ki keveri a szálakat a háttérben, és mi mindenre derül fény… Akár egy…..
Akinek készült az ajándék: Andromeda Korhatár: nincs Leírás: McGalagony - a Roxfort igazgatója - arra kéri Pitont, hogy győzze meg Hermionét: dolgozzon az iskolában. Piton kelletlenül felkeresi a lányt, de szerencsétlenségére az időjárási viszontakságok miatt nála ragad. Mi…..
Kívánság Üst Aryanna ajándéka 2010.02.13 18:00:00
Akinek készült az ajándék: AryannaKorhatár: 16Figyelmeztetés: Némileg rendhagyó helyzetek, s talán egyesek szerint betegesnek is titulálható humor, durva nyelvezetTartalom: Rod és Bella lassanként a háztársai idegeire mászik folytonos szerelmi csatározásaikkal. Mardekárosságukhoz…..
Kívánság Üst Kathy ajándéka 2010.02.12 18:00:00
Akinek az ajándék készült: KathyKorhatár: 16Figyelmeztetések: enyhe slash, gyilkosságLeírás: Voldemort elfogta Harry Pottert… Hetek múlva pedig a varázsvilág örvendetes hírre ébredt: A Sötét Nagyúr halott! De mielőtt az első örömkiáltás elhagyhatta volna az ajkukat,…..
Kívánság Üst Juju ajándéka 2010.02.12 18:00:00
Kinek készült az ajándék: Juju Korhatár: 12 Figyelmeztetések: Durva nyelvezet Leírás: Lucius Malfoy annyira felzaklatja magát, miután édes fia bejelenti, Ginny Weasleyvel jár, hogy legszívesebben agyvizet csapolna. Ám mikor másfél évvel később a fiatal pár új kéréssel áll…..
Akinek készült az ajándék: minden merengő ajándéka Korhatár: nincs Figyelmeztetés: nincs Kívánság (és leírás): Novella arról, hogyan éli meg George a testvére elvesztését. Még mielőtt belevetnéd magad az olvasásba, nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről.…..
Kívánság Üst Steph ajándéka 2010.02.11 18:00:00
Kinek készült az ajándék? StephKorhatár: nem korhatárosFigyelmeztetések: nincsLeírás: Perselus Piton kávézik, és újságot olvas. Hermione Granger kávézik, és kétségbeesetten hallgatja az állásinterjújára érkezőket. Eközben Londonban tombol a hideg. És ez mind…..
Akinek készült az ajándék: Nellothrin Korhatár: 14 Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, AULeírás: Írtam hozzá egy rövid prológust, bár ez nem volt a kérés része, remélem nem lett túl hosszú. Nagyjából próbáltam a kéréshez hű maradni, nekem úgy tűnt, sikerült. Boldog…..
Ajándékozott: Mrs_Malfoy Korhatár: nincs Ötlet: Drac és Harry a holdfényben sétálnak az udvaron     Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap két-három ajándékot teszünk fel a blogra, csak az ajándékozott neve szerepel majd rajta, a szerző…..
Kívánság Üst AmJane ajándéka 2010.02.09 18:00:00
Kinek készült az ajándék? AmJaneKorhatár: NincsFigyelmeztetések: NincsLeírás:Sirius Black, avagy a „nagyképű macsó” milyen lehetett valójában? Szerelem, barátok, család, Roxfort? Mit jelentenek ezek a dolgok neki? Jelentenek egyáltalán valamit? A történettel egy…..
Akinek készült: Milasnape Korhatár: 12 Leírás: Estelle Bailey, a Roxfort tanári karának legújabb tagja magába zárkózott, kicsit megkeseredett teremtés, akinek az élete nem éppen úgy zajlik az iskola falai között, ahogy azt szerette volna. Rossz a kapcsolata a diákokkal, és…..
Kívánság Üst kykyke ajándéka 2010.02.08 18:00:00
Kinek készült az ajándék? kykyke Korhatár: 12 Figyelmeztetések: nincs Leírás: Hermione és Ron, két tinédzser gyerek és karácsony. Ez épp elég ahhoz, hogy a boldogság ünnepéből katasztrófa legyen. Vagy mégsem? Ezzel a történettel szeretnék boldog karácsonyt kívánni…..
Kívánság Üst Akira ajándéka 2010.02.08 18:00:00
Akinek az ajándék készült: AkiraKorhatár: 12Ötlet: „Írj romantikus történetet úgy, hogy főközpontú legyen benne egy kopott, szakadt hegedű. (Bármilyen műfajra vevő vagyok, azt döntsd csak el Te: anime, jrock/pop, usw. Talán egyedül a Twilightot nem tudnám díjazni, a…..
Akinek készült az ajándék: minden merengő ajándéka Korhatár: 16 Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, slash, erotikus tartalom Leírás: Snarry. Dumbledore terápiákat szervez az olyan diákok és tanárok számára, akik egyáltalán nem tudnak meglenni egymás mellett, hogy így is szebbé…..
Ajándékozott: Silverflower Korhatár: nincs Ötlet: 1. Egy holdra üvőltő vérfarkas a Tiltott Rengeteg szélén. 3. A Mikor egy szív magányos történetemből (ego) szeretnék egy elképzelést Serénáról. Saját elképzelésem ugyan megvan róla, de kíváncsi vagyok, hogy más hogyan…..
Kívánság Üst Ananke ajándéka 2010.02.06 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Ananke Korhatár: 12 Figyelmeztetések: pre-slash Leírás: Dumbledore összegyűjti a Roxfort krémjét, és különleges kis kirándulásra viszi őket. A vonat elsuhan velük egészen piciny kis hazánkig, hogy aztán a szereplők olyanokat tapasztaljanak, amiket…..
Kinek készült az ajándék? minden merengő ajándékaKorhatár: 18Figyelmeztetések: AU, slash, gyilkosság, kínzás, nemi erőszakLeírás: Harry Potter elsőéves korában korántsem volt bátor. Elfogadta Draco Malfoy barátságát, hogy ne kerüljön a célkeresztbe, ezzel megpecsételve a…..