Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőrgyáros

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szó szerint elviselhetetlen fájdalmakkal éltem hónapokig. Kedves Praxisblog!   Szeretném én is leírni a történetemet nektek. A kálvária novemberben kezdődött, amikor elkezdett fájni a bal felső 5ös fogam. Előtte is éreztem, hogy valami nem egészen jó, néha fújtam az orromat, és ilyen ragasztó…..
Szőrgyáros 2020.02.20 21:45:50
@idiesel: Nálam ugyanez volt, csak megjártam fél országot. Röntgen, MR, CT semmit nem mutatott ki az érintett területen, így két lehetőség maradt, SM vagy lyme. Utóbbi beigazolódott. Menni kell, nem hagyni. Ez iszonyú fájdalom.
  Tudja-e Ön, hogy mi az, ami következetesen, kiszámíthatóan, gazdasági válságtól, forradalmaktól, kormányváltásoktól, alkotmányozástól, Török Zsolt hajzseléhasználatától függetlenül minden évben tutibiztos növekedést mutat?   A kullancsveszély.   Az évi…..
Szőrgyáros 2011.04.17 10:04:59
@különvélemény: Jó, tegyük fel, hogy a szakorvosom és az ismerősöm is csak felnagyította a problémát. Legyen nulla % a halálozás. A statisztika mit mutat a tolószékbe kerülésre? Vagy a morfiummal sem csillapítható fájdalomra? Lehet elbagatellizálni, de személy szerint inkább vagyok vészmadár, mint hogy más is hasonló helyzetbe kerüljön. A kullancsokat nem lehet kiirtani, a legnagyobb probléma szerintem az orvosokkal van, (tisztelet a ritka kivételnek) minden az időben megkezdett kezelésen múlik.
Szőrgyáros 2011.04.17 10:21:06
@különvélemény: dehogynem:)
A taxisoktól egyre többet hallom a panaszt, mondom nekik, hogy megállni tilosos utcákban még az utast sem rakhatják ki büntetlenül, mert a bekamerázott utcákban automatikusan verik rájuk a harmincezer forintot. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sziasztok, a barátom került ebbe a helyzetbe, és igazából kérdezlek titeket, hogy mit lehet tenni ezügyben, illetve mit lehet tenni. A történetemet azért írom le, mert a barátom került ebbe a helyzetbe, és mindig mostanában sokan mondják, hogy a mai fiatalok ilyenek vagy olyanok.…..
Október elején hallottam, hogy egy új közigazgatási központ nyílik megyeszékhelyünkön, ahová száz embert keresnek közalkalmazotti munkakörre adatfeldolgozónak. Álláskeresőként a jelenlegi gazdasági helyzetben még erre a minimálbéres pozícióra is örömmel pályáztam.…..
Szőrgyáros 2010.03.07 15:37:42
@Animacs: Persze, semmi gond. Igyekszek mindenből viccet csinálni, ha pedig nem sikerül, azt megírom a munkahelyi terrorba. :)
Szőrgyáros 2010.03.07 16:16:05
@szmoker /segílyes/: megjegyzem már én is hiányolom tömör, velős, az adott helyzetet megfelelően összefoglaló kommentjét. Akkor végre tanulságot vonhatnánk.
Szőrgyáros 2010.03.07 17:02:10
@Dövan: Igeen! James Bond, havi nettó 62 ezerért. :)
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
Anyám 2 tojássárgát csorgatott a vájdlingba, aztán a házi malomban őrölt lisztet és monopropilén glikol 1,2-propándiol 1,2-dihidroxipropánt szitált utána, no meg 20 deka kókuszreszeléket. Hogy az olvasók házi receptjeiben nincsen ilyesmi? Hát másmilyen házban laktunk eszerint.…..
Szőrgyáros 2009.03.24 07:07:31
Szőrgyáros 2009.03.24 13:03:50
A Homár, mint a véleményszabadság és a szabadpiac szélsőséges híve, csak ünnepelni tud, amikor azt látja, hogy amikor a rajongók nem látják őket, már a magyar net kajmánozós-zsidófaló szelete is pont olyan jólfésült kapitalista, mint azok, akik ezt be is merik vallani. Alant…..
Szőrgyáros 2009.03.24 06:17:52
@extrém először tölts: Na, ezzel teljesen egyetértek!

Sly egy három résztvevős koccanás egyik szereplőjeként szembesült azzal, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Az Allianz nem hisz a saját ügyfelének, aki elismerte a felelősségét, de a szemtanúknak és a helyszinelő rendőrnek sem, inkább az elnyelés szabályaira hivatkozva…..
Az idei görög nyaralással a jelek szerint csak azok jártak jól, akik mindenféle utazási iroda nélkül felkerekedtek és önállóan körbeautózták az országot. Miklós a kényelemre szavazott, ehelyett nyilván durván megszívta az Aeolusnál foglalt úttal, különben nem lenne itt a…..
Rudi átverésbe futott bele, R03 csak egy figyelmetlenségre építő trükközésbe. Mert amíg az akciós polcra nem akciós terméket rakni büntetendő kategória, a saját termék csomagolását egy másik népszerű termékhez hasonlóra gyártani és közel helyezni ahhoz, csak szimplán…..
Vilmarci problémás vásárló. Vásárol, elfelejt, ottfelejt, házhozszállítást kér, ezekért bármelyik bútoráruházban kemény kiképzést kapna, de az IKEA pénztárosa mindent kezelt és megoldott. Például önszántából visszanézte a biztonsági felvételt. A meglepő fordulatokra…..
Péter jóvoltából egy Torkos Csütörökön kívüli durva tahóság a Vasúttörténeti Park étterméből, tavaly nyárról. A gyerekprogramokat kínáló park éttermében nincs gyerekmenü, nem jár csak köret vagy egy felnőtt adag megfelezése egy plusz tányérra, ugyanis akkor…..
Nem értem Gergelyt. Mintha meg lenne sértve, pedig olyan élménye lehetett, mint Karinthy Frigyesnek a Bűvös szék megírása előtt. Találkozott az ügynökkel, aki beleült az őszinteségre kényszerítő kisbútorba. Mesés történet alant. Szeretném megosztani a tapasztalatom telefonos…..
A Homár legújabb kedvenc blogja a This is why you're fat, azaz Ezért vagy kövér. Az alig egy hónap alatt napi 150 ezer gasztrokatasztrófaturistát gyűjtő oldal szuperzsíros ételek fotóit gyűjti. Egyetlen hibája, hogy nem lehet kommentelni, egyedül marad az ember a beléjeszorult…..
Szőrgyáros 2009.03.02 20:10:58
Jkbuda levele szerint nem elég, hogy a Fibernet késett a beszereléssel és a javítással, hogy nem küldött ki szerződést, tehát elvileg nem is állnak kapcsolatban egymással, de a szakik még csak nem is a Fibernet hálózatára kötötték be őket. Tisztelt Fibernet Kommunikációs Zrt!…..
Szőrgyáros 2009.02.26 16:27:17
@zsebeibezse: Mindkét szolgáltató küldeni fogja a számlát.
Szőrgyáros 2009.02.26 16:31:54
Szőrgyáros 2009.02.26 16:34:08
@Hubikaaa: Nekem is ez az álmom :)
Gábor mindent megtett, amit a Pannon ajánlott neki. Utalt, faxolt, telefonált, levelezett, de a szolgáltatótól pontos tájékoztatás helyett csak híváskorlátozást kapott. Szerinte az ügyfélszolgálat hibájából nem tudja használni a telefonját, ezért perelni fog. Tisztelt…..
Sok fantomtartozást látott már a Homár, de Galócáé kitűnik mind közül. Ellopott személyi igazolványával 10 évvel ezelőtt valaki csinált egy 50 ezer forintos számlát, amit most próbál beszedni tőle a T-Mobile, sőt még előleget is kérnek tőle ezentúl, mint hogy…..
Mit érdemel az a bűnös, aki 2 év hűségnyilatkozattal előfizet műholdas tévére, mert az ügyfélszolgálat azt mondja neki, hogy kábeltévé nincs, pedig van? Csurika kedvenc műsorait először a szél fújta el, aztán utána vagy a médiabox halt meg vagy nem tudták cserélni vagy nem…..
Szőrgyáros 2009.02.20 13:50:16
@Hurrá Torpedó: Akkor te a "maunikasó és győzike" ellenére is sikeres lehetsz...
Na, ezért jut Európa oda, ahova (szerencsére Afrikánál sosem lesz rosszabb nálunk se). A köcsög milliomos celebeket tömörítő Peta állatvédő? botránymédiahekkcsoportnak az a legnagyobb baja így egy évvel az angol és fél évvel a magyar államcsőd előtt, hogy miért árulnak…..
Szőrgyáros 2009.02.20 07:42:55
@égafater: És képzeld el ezek után vendéglátós lettem és dolgoztam konyhán is... :)
Klasszikus hoax, de elég régen került elő, és pokolian vicces: a joghurtellenes kamulevél szerint függőséget okoz a bifidusz eszenzisz. A konzervatív értékek kedvelőinek figyelmébe! Sziasztok! Nem vagyok támogatója a mindenféle E-kből készített kajáknak de nézzetek már ennek…..
Szőrgyáros 2009.02.19 12:25:30
Az Index már 2007 februárjában eltemette, de a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság 2 évvel később még mindig a floppyra gondol, ha elektronikus adatszolgáltatásról van szó. B. meg is kapta az ideit, postán. Mint gazdasági társaság levelet kaptam ma a Nyugdíjbiztosítótól. Benne…..
Szőrgyáros 2009.02.13 07:51:46
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
Szőrgyáros 2009.02.13 07:41:18
Homár-fan az Externet panaszkezeléséről szóló poszt másnapján már meg is kapta a várva várt választ a szolgáltatótól. Öröm és boldogság. Jó nagy befolyással bírhatsz NYRT. ügyben, a mai napon a következő díszített-hivatalospapíros-megmásíthatatlan levelet kaptam az…..
Szőrgyáros 2009.02.11 12:32:54
@punpa: Köszi! Annyira okosak leszünk... :)
Nuttint az dühítette fel, hogy a Penny Market - bár erre nem hívja fel a vevők figyelmét - a bankkártyával fizetőktől nem a pontos, hanem a kerekített összeget veszi le. Szodoma és Gomorra! Most nem lennénk a Penny Market helyében, kínpad és kaloda hajtás után. A mai napon kicsit…..
Szőrgyáros 2009.02.09 21:10:59
@[Sven]: Viszont azt meg a másik fele nem érti meg, hogy visszafelé is ugyanígy működik a dolog, adott esetben a vevő jár jól! Csak én vagyok jó matekból?!