Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drill_

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter nem lenyúlta a megrendelet hajtogatós izéje helyett érkezett jóval értékesebb csomagot, hanem szépen visszaküldte a cégnek (including minihabverő!). Erre mi a jutalma? Harmadik hete várja, hogy visszutalják a pénzét. A Játéknet álmodjon…..
drill_ 2015.01.09 15:07:55
@büdösbanya: Nem akarok öncélúan vitatkozni, de a december 7. igenis egy kényelmes időpont, minden más helyről beérkezett karácsony előtt normális időben minden csomag, nem hiszem, hogy normális lenne minden rendelésbe belekalkulálni a reklamáció idejét is, nem beszélve arról, hogy a posztban említett csillogó szemű gyermek igényei és vágayai is hétről hétre fejlődnek, a szeptemberben beszerzett valaminek december végén már tuti nem örülne.
drill_ 2015.01.10 08:31:59
@büdösbanya: Teljesen igazad van, a november jobb, mint a december ajándék rendelés szempontból. Nekem ezt a december elejét több év alatt sikerült elérnem úgy, hogy az utolsó hétről megyek visszafelé, most már a mínusz harmadik hétnél tartok.
Hála ennek az ügynek is, lehet hogy megfogadom a tanácsodat és jövőre november utolsó hete lesz a megfelelő.
Nem mondom, hogy az évtized dobása (főleg, hogy javában az előző évtizedben készült), de Bobby McFerrin örökzöldje és a budapesti helyszín kárpótol. Kösz a tippet Sadia! ..
P. baromi kitartó és alapos, jó előre megérdeklődött mindent, aztán mégis pofára esett a Cetelem jóvoltából. Az Extreme Digitalnak és a banknak írt sirámaira csak a ED válaszolt, így velük próbált meg dűlőre jutni, de talán a bank is megerőltethette volna magát, végülis…..
drill_ 2010.06.04 16:32:00
@wartaz: korrekt
Subba A karmánkért 2009.10.16 12:17:00
Azért nekünk is vannak érzéseink, az a rengeteg retek amit értetek kell megnéznünk, és posztolnunk! Helyre is billentyjük a karmánkat ezzel a dilis kis kanadai videóval. Valahol belül mindenki szines vicces kis diák akar maradni örökre.    ..
Subba Kiütött csajok 2009.10.14 13:30:00
Ezek a lányok aztán tudnak bulizni! Jó, hát pöppet túlzásba vitték, meg kicsit kínos lesz másnap kukettóval az arcukon hazamenni, de ki nincs így ezzel néha?               ..
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
drill_ 2009.08.07 14:07:26
Ma különösen jók a kommentek - akár tényleg lehet a férj meleg is, meg akár csalhatja a feleséget is már egy ideje vagy mindig is, meg hát nem is vagyunk egyformák... valószínűleg ez a leginkább meghatározó.

De azért az ilyen blogok azért érdekesek igazán, mert kiderül, hogy a többiek mit gondolnak a dologról és nem meglepő módon a meghatározó rész azt gondolja, hogy adott esetben - és itt mindenki kicsit ugye magát képzeli a sztoriba - elfogadható a dolog.

Merthát ugye az embernek igényei vannak, meg szex nélkül egy idő után feszkós lesz, meg nem érzi magát nőnek/férfinak, pedig az nagyon kell, stb., stb. Ehhez képest a házastársi hűség csak egy lózung, amint mondogat mindenki.

Persze lehetne olyan olvasat is, hogy emberi kapcsolatokban általában lehetnénk őszinték egymáshoz és mondhatnánk azt - például ebben az esetben -, hogy nekem ez így nem jó, a következő választások előtt állok: tudunk együtt változtatni vagy mással megyek el. Válassz kérlek.

Én a párommal, aki hozzám képest ellenkező nemű, de direkt nem írom ide hogy milyen, hogy ne legyen a véleményem a szemetekben ilyen vagy olyan nemi soviniszta, szóval mi másfél évtizede vagyunk együtt, az elején nagy fokú lángolás volt, aztán nekünk is jött a gyerek, volt hogy a lángolás abszolút mínusz volt, és egymás elé is álltunk ilyennek, amit fent írtam, hogy erre valami megoldás kell. A megoldás pedig valahogy jött, és vannak olyan időszakok, hogy két-három hétig semmi, aztán két-három hétig olyan az életünk, hogy hazalopakodunk a munkahelyünkről meg fentmaradunk éjszaka, és olyan a dolog amilyennek lennie kell. Májusi ilyen turnusunkból várjuk egyébként a második gyereket januárra... :)

Mindezt csak azért, hogy a kérdés inkább arról szól, hogy mit akarnak az emberek egymástól, mennyire gondolják komolyan az együtt csináljukot az élet minden területén. A megcsalásnak ugyanis nincs semmilyen elfogadható alapja, mert a lényege, a kvintesszenciája a másik becsapása és nem az igényeink kielégítése mással.

Mindez tűnhet túlzott morális papolásnak, de milyen olvasata lehet még a házasság alapjait megkérdőjelező kérdéseknek?
drill_ 2009.08.10 13:37:51
@Wendriner Piroska, sakál és balerina: Bocs, férfi vagyok. De ez így sokkal viccesebb lett. Tanulságos, hogy mindenki a saját maga által megformált - nyilván nagyon kidolgozott - világképből ítél mindenki mást férfiasnak vagy nőiesnek.

Ezek szerint nekem nőiesen sikerült megnyilvánulnom. Legalábbis a te "alfa" szemedben.
Másodszor járom körbe Robert Capa legjelentősebb képeiből válogatott kiállítást, és még mindig nem jut eszembe semmi koherens a háborús fotós művészetéről. Nem azért, mert nekem valamiért nem tetszenek a világhírű felvételek. Éppen ellenkezőleg, pont hogy zavarba…..