Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picatchu

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Név eredete:Görög eredetű, a testi vagy lelki tulajdonságot kifejező Hagnész szóból eredNév elemzése:Az Ágnes név felelősségteljes, ösztönző, barátságos karakter kialakítását támogatja. Könnyedén fejezi ki magát, ritkán fordul elő, hogy ne találna szavakat. Olykor nem…..
Picatchu 2010.01.21 11:25:18
Fikcijó Ernő 2010.01.12 16:10:14
Most láttam a naptáromban (ami nagyon menő MAGos, és csudiszép képekkel van tele), hogy máma az Ernők ünneplik névnapjukat.Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom:Boldog névnapot Ernő! :)..
Fikcijó e-mail 2009.08.05 11:00:40
Sziasztok!!Ígértem, hogy mindenkinek küldök esküvő menetrendet.El is készült, már javított kiadás is van.Koszorúslányok!!! Csak a javítottat nézzétek, mert az előzőből kihagytam egy fontos feladatot. Ja, és a kövi e-mailekre küldtem, ott nézzétek!!!!!anna_8@freemail.hu,…..
Fikcijó Majális???? 2009.04.28 09:03:03
Helló lánykák!Ki mit csinál pénteken?Nem megyünk ki a majálisba nosztalgiázni egyet?? Kicsit vursli, kicsit virsli, kicsit söröznénk, kicsit pörögnénk, forognánk a ringlispilen, egyszóval ünnepelnénk a munkát...hmm???puszaui.: Éljen május elseje!!!!:D..
Helló lánykák!Úgy látom nem nagyon kaptatok rá a szombati beöltözős bulira...nem fűlik hozzá a fogatoki, mi?!:)Na, a lényeg, hogy Orsi, Csilla nem ér rá, és ugye Anna sem jön a leszakadt pikkelyek miatt;)Szóval Dodó, Ágic Hozzátok szólok: gondolom, így mostmár nem öltözünk…..
Orsika, Csillácska!!!!!Bréko, bréko!Mi újság?! Szerencsésen elszállított bennetek a wizzair fapados járata a messzi északra?Írjatok mán egy sort, hogy milyen volt a nagy találkozás!!!!Vagy Annácska legalább te használd ki az internet adta csodálatos lehetőségeket, melyek…..
Fikcijó segítsen vki 2009.03.20 07:51:00
tehát kedveskéim!Lenne egy hatalmas kérésem! Mivel nem olyan régóta vagyok szenvedélyes blogolón (Mellgyó én írtam, és képzeld a saját klaviatúrámon:))ezért legyetek olyan kedvesek segítsetek felrakni a képeket, amiket megszerettem volna veletek osztani.szal, sikerült őket…..
Fikcijó blinges buli 2009.03.19 16:06:00
Kedves Annácska! Nagyon sajnálom, hogy a kevésbé hosszú hajad után a kevésbé kiütéstelen bőröd kiaszkatott.A ragya elmúlik, a haj meg kinő. :)Kitartás!Nekünk így is gyönyörű vagy!(Ezt akár be is lehetne venni a Dóri aranyköpéseibe az "egy barátnő nem akadály stb.…..
Fikcijó államvizsga 2009.03.11 19:36:28
Hello mindenkinek!Nos hát, gondolom senki sem meglepődött, hogy sikerült az államvizsgám!persze, várható volt, hogy nem az utolsó résznél vágnak ki.De nem is ez a lényeg, hanem hogy 5-öst kaptam!Soha sem gondoltam volna hogy ilyen fantasztikus osztályzattal koronázom meg a…..
Fikcijó El sem hiszem 2008.12.20 07:53:16
Azt hiszem lánykák sikerült!Én is tudok blogolni!Ha mégsem látszik ez a qrva bejegyzés, vagy nem ott ahol kellene, akkor légyszi ne röhögjetek ki!Ma este lesz vmi?Puszika..
Na aki még nem látta, az nézze meg. Ez volt az a két vídíóóóó, amiről csacsogtunk a leányzókkal. ..