Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thetriggerhappy

0 bejegyzést írt és 2697 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.01.26 10:13:36
Svéd MTZ autókarosszériával Semmi meglepetés nem ért, pontosan azt kaptam az autótól amit vártam. A motor ősapja traktormotorként kezdte, és ez is hihetetlen kort ér meg ha az ember vigyáz rá. 1300 very special Az akksi a jobb súlyelosztás és a biztonság kedvéért a…..
thetriggerhappy 2014.01.26 13:31:07
@Gyurma73:
van viszont nagyon kellemes 95% páratartalom és sós levegő, főleg a szubtrópusi brisbaneben. szerintem van olyan rossz mint egy skandináv tél.
Az afrikai zene kapcsán az embernek óhatatlanul is a vidám kalimbákkal és bongókkal tarkított afro-pop ugrik be, amelyre fűszoknyás lányok táncolnak, széles mosollyal az arcukon. Afrika azonban hatalmas, és még az okostelefonok korában is joggal mondhatjuk ismeretlennek. A Fekete…..
„There is no passion to be found playing small – in settling for a life that is less than the one you are capable of living.” (Nelson Mandela) Ez a poszt nem az apartheid zsákutcája utáni Dél-Afrika zsákutcáiról szól. Ez a poszt nem Mandela méltatlan utódairól szól. Ez a…..
thetriggerhappy 2013.12.11 20:33:12
@bbjnick:

szerintem ezzel a hatalmas viccel le is zárhatjuk ezt a debil vitát. te egész egyszerűen beteg vagy.
thetriggerhappy 2013.12.11 22:15:38
@bbjnick:

én már csak nevetgélek rajtad. náci videókat linkelsz érvként, niggerezel, fekázol, majd engem fajgyűlőlőzől le....
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Farkasházy Tivadarné kitűnő munkát végzett, Hócipő-címlap sosem volt még ilyen szórakoztató. A szatirikus kéthetilap tökéletes kompozícióval állítja szembe a Három Jót a Három Gonosszal. A Mindnyájunknak el kell menni szlogen ráadásul Schmuck Andor szellemét is…..
thetriggerhappy 2013.10.21 14:05:23
@Mr Falafel:

tehát akkor a békemenet valójában egy antiszemita séta, kedves zsidó barátom? minek ezt titkolni, tagadni? hívd a zsoltit és mond meg neki, hogy most már előállhat a farbával!

az, hogy sikerül teljesen elferdítened azt, hogy mi is az amerikai patriotizmus és az európai sovinizmus közti különbség, már meglepőnek sem nevezhető.
Guzmics nem játszik az észtek ellen, új Daciáját próbálja – nincs új a nap alatt: Trianont “a komcsik” és a “zsidók”, a 3:0-át a botlábúak és a liberális sajtó hozta össze. Íme a legújabb nacionalista rutinmunka: “mi, magyarok” törhetünk, zúzhatunk, a…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Kansas állambeli Westboro templom gyülekezetének tagjai nem éppen eszükről és toleranciájukról híresek, tiltakoztak ők már az abortusz, a négerek és a melegek jogai ellen és felvonultak az Irakban és Afganisztánban elesett amerikai katonák temetéseinél…..
Ausztrália 1999-ben népszavazáson utasította el, hogy köztársasággá váljon, ám a republikánus mozgalom ismét megerősödni látszik. A kérdésről az Ausztrál Köztársasági Mozgalom egyik vezetőjével, David Morris-szal beszélgettünk, aki a kilencvenes évek elején diplomataként…..
thetriggerhappy 2013.07.09 15:46:43
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

hogyne lenne! kissé több szállal kötődik a mai ausztrália a britekhez mint mi az osztrákokhoz. értem én, hogy mit akart mondani a riportalany, de a párhuzam nettó baromság. magyarországot nem osztrákok alapították, nem ausztriától nyerte el a függetlenségét és nem németül beszélünk benne, osztrák jogrendszert stb használva.
ui: pls ne kezdjünk el a mai magyar jog eredetéről vitázni!
thetriggerhappy 2013.07.09 15:48:27
@calabria007:

köszönöm a wikipedia leckét. a waltzing matildát nem akarnád belinkelni a youtuberől?
thetriggerhappy 2013.07.09 16:41:49
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
thetriggerhappy 2013.05.28 16:18:04
@clegane:

nagyon egyszerűen. ha valakinek mindenről és annak ellenkezőjéről is csak a zsidók tudnak az eszébe jutni, akkor kész is a válasz.

egyébként ezekben az ellentmondásokban a magyar jobboldal mindig is élenjárt.
thetriggerhappy 2013.05.28 17:03:09
@aristo:

atyám.....

kevésszer írok le ilyet, de padilla őrmesternek teljesen igaza van veled kapcsolatban.
A kormány közzétette a miniszterelnök által az idei deficit-cél elérésének egyik végső eszközének nevezett reklámadó tervezetét. A túlzottdeficit-eljárás lezárása érdekében meghozandó intézkedésekről címet viselő javaslat azonban arra egészen biztosan…..
thetriggerhappy 2013.05.27 16:36:54
@Kandeláber:

vagy osztanak, szoroznak és ha úgy jön ki, elhúznak a picsába és viasat módjára külföldről sugároznak. így csak pár száz munkahelyet, az ezek után befizetett szja-t, tb-t, a csoport által fizetett sok más adót, nmhh díjat, egyebeket és az alvállalkozók munkáját, adóját bukja az ország.
végülis, csekélység.
thetriggerhappy 2013.05.27 17:06:31
@Kandeláber:

zseniálisan értelmezel szöveget. hol írtam olyat, hogy tönkremenne? annyit írtam, hogy ha számolsz, lehet, hogy az fog kijönni, hogy egy esetleges kivonulással a költségvetés többet bukna, mint amit a tervezett adóval beszedni szeretne. ennyi és nem több.

a viasat meg lehet, hogy marginális, az nmhh mégis mindent megtesz, hogy a már külföldről sugárzó kis magyar adókat hazahozzák a tulajdonosaik, pont azért mert a sok apró pénzből lesz a nagy költségvetési bevétel.

mellesleg ma az rtl, holnap honnan tudod, hogy nem pont a te vállalkozásodra találnak ki május végén egy augusztusban fizetendő laza 20%-os adót? az zavarna, mi?
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
thetriggerhappy 2013.05.22 10:39:42
@Neolith:

rendben, de az is koncert alapvetés, hogy valami pörgősebb, gyorsabb dallal kezdesz. a welcome to my world minden, de nem ilyen. konkrétan az ötödik számig, a black celebrationig csak melankólikus dalok voltak. én pld majdnem elaludtam.
ezért is írtam, hogy egyrészről jó, hogy még mindig aktívak és nem a régi nagy slágereket turnéztatják meg, de elnézve a közönséget, az jobban örült volna egy master and servantnek vagy egy shake the diseasenek. és az sem véletlen, hogy a question of time aratta messze a legnagyobb sikert.
thetriggerhappy 2013.05.22 10:43:17
@thetriggerhappy:

annyit még, hogy a precious nagyon jó volt, bármennyire is melankólikus.
thetriggerhappy 2013.05.22 10:46:09
@Donorbusz:

nekem a halo nem jött be most, pedig az eredeti nagy kedvenc.
Vakon is fel lehet ismerni egy autót? Meg lehet mondani, hogy drága-e, vagy olcsó? Irány a reptér, ahol kipróbálhattuk vakon a vezetést is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
„Nem kelek és fekszem Izraellel” – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik „anticionista és antibolsevista” tüntetésén, ahol aztán többet foglalkoztak a zsidó témával, mint a World Jewish Congress-en. Megtudhattuk, hogy az elmúlt száz évben ellenünk elkövetett majd' összes…..
thetriggerhappy 2013.05.07 13:49:21
@TaTa86.:

"Az a gáz, hogy pont ugyanazok a zsidó bankárok, gyártulajdonosok pénzelték a komcsikat, mint a cionistákat. "

tudnál nekem erre hiteles forrást?

a szűk kisebbség a magyar nemzet volt, horthyval, zsidótörvényekkel, nyilasokkal, fajvédőkkel, asszisztáló államgépezettel. a kisebbség a tevékenyen ellenálló, segítő volt. lsd epa.oszk.hu/00000/00017/00129/pdf/7kilaki.pdf

zsidók közti rákosi nosztalgiáról pedig még nem hallottam. a vallásosokat elnyomta, a polgárságot kiforgatta mindenéből, nem hinném, hogy igazad lenne, de ismét sokat segítene valami forrásféle.....
thetriggerhappy 2013.05.08 09:33:56
@de karatna: és tegyük hozzá, hogy feldmáyer sem. feldmájer annál inkább.
thetriggerhappy 2013.05.08 09:39:39
@tesz-vesz:

és az invitálták szó nálad mit jelent?
A Nemzeti Együttműködés Rendszerének kezdeti pillanatait idéző, elsöprő lendülettel ment keresztül a törvényhozáson az az indítvány, amely a Ptk. helyett az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben szabályozná a közérdekű…..
thetriggerhappy 2013.04.30 20:43:11
@tevevanegypupu:

valóban nincs, segíts, művelj, okíts!

mellesleg ki a faszom beszélt arról, hogy a köztársaságiaknak nem voltak meg a maguk hóhérai? ez menti bmiben francot? gernikának pld mi köze is volt polgárháborúhoz, azon kívül, hogy kellett az éleslövészet?
thetriggerhappy 2013.04.30 21:04:30
@tevevanegypupu:

azért az szép, hogy még egy baszkországi, menthetetlen vérengzést is képes vagy relativizálni.....franco valóban emberi volt, igazad van, felesleges vitázni is erről.

sztálint mikor kezdjük el mentegetni?
Kocsis Máté szerint a trafikok körül kialakult botrányt csupán „a multinacionális vállalatok, a dohánylobbi és a baloldali pártok” gerjesztik, Lázár János pedig úgy vélekedett, a koncessziót elnyerők listáján háborgók „a magyar vállalkozók érdekei helyett ismételten a…..
Ne,ne,ne, tudjuk: nem volt tökéletes de úgy van ez ezzel a műsorcsinálással, hogy a két szezon közötti időszakban csak megkopik az ember egy kicsit és naná, hogy nem megy zökkenőmentesen a majomkodásba való visszaszokás. A jó hír önöknek viszont az, hogy a továbbiakban is…..
Igen. Voltak jó királyok. Ritka kivételekként a hatalom által megrontottak között. Kár, hogy a történelemmel és az örök emberi természettel kapcsolatos tapasztalatok szerint még a jó királyok is elkanászodhattak – vagy ha jók is maradtak, esetleg jött és legyőzte őket…..
thetriggerhappy 2013.04.11 21:29:58
@Google:

nem lep meg, hogy még mindig nem érted, miről is szól na vita.
A jó király betiltotta a seggfejek vonulását, de ez nem elég, sőt, ez sokkal több, és jóval ízléstelenebb is, mint amit megtehetett volna. A liberális sajtó és bloggerek az indextől a cinken át a kettős mércéig azon derpegnek, micsoda alávaló húzás az Élet menetére…..
thetriggerhappy 2013.04.10 17:39:05
@Negyvenértelmiségi:

most akkor mégis ellene tüntettek volna? ki kéne már végre találni, hogy most akkor volt-e köze a tervezett, engedélyezett, betiltott motoros dzsemborinak az élet menetéhez vagy sem.

a poszt meg minősíthetetlen, de ezt már sokan kifejtették előttem.

orbánnak el kellene mennie az élet menetére vagy amennyiben megtartották volna a motoros vonulást, a civil lánchoz csatlakoznia, ez pont elég lett volna. persze ez azt hiszem túl nagy kérés, hiszen pont akkor játszik a felcsút. de persze ez nem elég konzervatív.
Idén április 21-én, vasárnap tartják az Élet Menetét. Néhány napja egy másik rendezvény plakátja is feltűnt szélsőjobbos oldalakon, ami a II. Adj Gázt! Magyar Motoros Menetet hirdeti – ugyanerre a napra. Az El a kezekkel a hazánktól és a házunktól! szlogenű…..
thetriggerhappy 2013.04.09 14:06:02
@bbjnick:

"Itt a tavasz, kezdődik a motoros szezon.

Egy budapesti gurulással jelezzük az autós társadalomnak, hogy egyre több motorossal találkozhatnak az utakon.

Egyben demonstrációként felhívjuk az illetékesek figyelmét az aránytalanul magas motoros autópálya díjra.

Tervek szerint petició átadása a parlamenti pártok képviselőinek.

HAVI ÉS ÉVES MATRICA ESETÉN: MOTORKERÉKPÁR=3,5T+VONTATVÁNYA

Tervezett útvonal:

Hősök Tere -- M3 az M0 ig -- M0 a Váci útig -- Váci út -- Nyugati tér -- Teréz krt -- Oktogon -- Andrássy út -- Bajcsy Zs út -- Nyugati tér -- Szt István krt -- Margit híd -- Margit krt -- Alkotás út -- M1 kivezető -- M0 vissza az M7 ig -- M7 vissza Budapestre -- Alkotás út -- Hegyalja út -- Erzsébet híd -- Pesti rakpart -- Parlament"

kis hazug, ez volt tavaly.
thetriggerhappy 2013.04.09 14:07:19
@tevevanegypupu:

na, csak rátalálsz a jobbikra! az a te utad, ne kételkedj!
thetriggerhappy 2013.04.09 17:01:10
@bbjnick:

ha te nem érted, hogy egy adj gázt elnevezésű menet a wesselényi utcában, célzottan a zsinagóga előtt, ilyen tematikában miért elfogadhatatlan, akkor további kellemes keresztényi szeretetben töltött délutánt kívánnék neked és kedves elvtársaidnak is.

https://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=506582676070794&set=a.427005847361811.101537.426021967460199&type=1&theater
„Bármelyik nő, aki megérti egy háztartás vezetésének a problémáit, közel jár ahhoz, hogy megértse egy ország vezetésének a problémáit.”„Nagyon veszélyes az út közepén állni; mindkét oldalról elüthet a forgalom.”„A kommunista rezsimek nem valamiféle szerencsétlen…..
Ha már tegnap arról írtunk, hogy melyek a legdrágább otthonok, és ezeknek kik a tulajdonosai és mik a jellemzői, akkor most arról, hogy hol találhatók, mely városokban és országokban, ezek az extravagáns és a fényűző élet körítését megteremtő környékek. Ahogy erre…..
A karibi szigetvilág egyik legnépesebb államában, a Dominikai Köztársaságban, a gyönyörű tengerpartok, az erős szivarok, a finom rumok és a könnyű sörök országában trópusi lazasággal folyik a közlekedés is. Hivatalosan ugyan léteznek kresz-szabályok, de valójában egyetlen…..
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
thetriggerhappy 2013.04.02 11:40:51
@Aromó, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl:

az a szerencse, hogy az eddigi kommentekből sikerült pont ezt az egyet vválaszra méltatnod. idáig volt érdemes olvasni, pedig magában a posztban, a sok ferdítés, csúsztatás mellett vannak dolgok, amikkel akár egyet is lehetne érteni.