Regisztráció Blogot indítok
Adatok
innovation

0 bejegyzést írt és 1585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Königsberg (Ma: Kalinyingrád) egykor Poroszországhoz tartozott és nagy katonavárosa volt a birodalomnak. A császárság idején kezdték el építeni ezt a nagy katonai objektumot. Az első világháború előtt még maga II. Vilmos német császár is többször meglátogatta a helyszínt. A világháború idején a…..
Hasonlóan élnek, mint a legtöbb korukbeli fiatal: egyetemre készülnek, elköltöznek otthonról, és buliznak, de közben négy nyelven beszélnek, számukra a gödöllői kastély és a bécsi Hofburg voltaképpen családi múzeum, és már most azon gondolkodnak, hogy talán egyszer majd édesapjuk, valamint…..
A Teherelosztó ügye elég régóta borzolja a kedélyeket, hosszas huzavona ment arról, hogy mi legyen ezzel a 70-as években épült házzal a Várban. Én is leírtam róla a véleményemet többször, legutóbb akkor, amikor kiderült, hogy mégis csak bontani fogják ezt a fontos kulturális örökséget. Merthogy…..
innovation 2020.07.01 13:15:29
@Moin Moin:
Hajjaj, haver! Illeszkedik, nem illeszkedik kérdésre: nem illeszkedik, mert a Várnegyedbe nem valók ezek a modern épületek. Ha nagyon meg akarják menteni, szét lehet szedni és akár a Vái úton újra felépíteni, mert oda is való.

Soros? Hogy jön ez ide? Te is ezt az ostoba fideszest marhaságot huhogod, ha nincs semmi érv a tarsolyodban? Szomorú.

Nekem nagyon elegem van már abból, hogy megmondják, hogy a magyarok ilyenek vagy olyanok. A magyarok sokfélék, de igenis kellene már végre egy nemzeti minimum, egy olyan közös nevező, amely nem pusztítja a múlt értékeit (itt most a Teherelosztó nem érték a jelenlegi helyén). Akik nem félnek egy Nagy-Magyarország térképtől, akik büszkék a Szent Koronára, a Várnegyedre, a Lovardára, a Királyi Istállóra, a Főhercegi Palotára, a PM megújuló épületére, a Szent István teremre, a HFP - remélem - eredeti pompájában megújuló épületére, a Mátyás templomra, a Halászbástyára, a New York palotára, vagy az ING székházra a Dózsán (Aréna úton). Ez nem múltba révedés, hanem egyszerűen büszke vagy eleink sikereire, elismered, hogy igenis a teljes egész, amit a vh. előtt a Várnegyed jelentett gyönyörű és méltó egy ezeréves nemzethez. Miért baj, ha büszke akarsz lenni a Levéltár Pecz-féle befejezésére, mint ahogyan a Kossuth téren a végre megépült irodaházra? Miért baj, ha visszavágyod a tetődíszeitől megfosztott házakra a tetődíszeket?
De, ha már erről beszélünk: manapság mit építenek pl. a Váci úton? Kockákat, energiapazarló irodaházakat, amelyek beton, üveg és fém felhasználásával készülnek. Erre azért nem lehet büszke az építésszakma. De miért nem támogataják a Városháza Egeraat-féle befejezését? Igazán vagány és méltó térfala lenne a belvárosnak.
HA már az önkormányzatot említetted: hol van a szakma, aki nem bír hatni a politikára? Hol vannak az egységes, minőségi portálok igénye a Rákócziról, a Körútról, a város egészéről? Miért nem küzdöttök a balkáni züllés ellen, ami ezt a várost egyre inkább jellemzi? Miért hagytátok, hogy a Ligetbe visszaépített pavilonokkal azt tegyék, amit? S hosszan sorolhatnám még.
Nekem nagyon elegem van abból, hogy az építészeknek mondott kóklerek (pl. Virág elvtárs is) engedett a megrendelőnek és azt épített a Calvin térre, amit. Hol van a szakmai iránti alázat? Vagy, ha eleget fizetnek, akkor jó lesz az úgy? Szóval, szállj le te is a magas lóról és fejezd be a kioktató hangnemet, értsd meg azokat a polgárokat, akiknek igenis fontos az ország, a történelem és nem tudnak egy olyan környezetidegen épülettel megbékélni, amely egy értéket nem hagy befejezni.
A budavári önkormányzat aulájában vitafórumot tartottak a Dísz tér 2. tervezett beépítése kapcsán. Újjáépüljön az egy ideig a Külügyminisztériumnak otthont adó, a második világháborúban elpusztult épület, vagy ne? Mi legyen a telek sorsa?..
innovation 2020.01.29 08:12:41
Hááát!
Több baj is van ezzel az egésszel:
1. Sok-sok ferdítés hangzott el a "vitaesten". Úgy nem lehet vitatkozni, hogy mindenki egyetért és nem hívják meg pl. a Várkapitányságot.
2. Ez nem az I. kerület kizárólagos telke, hanem a nemzeté. Ezt tessék megérteni! Én, mint magyar állampolgár örülnék a KM visszaépítésének kívül és belül. A belső modern irodaház gondolatát én sem támogatom.
3. Nem lenne magasabb a visszaépített palota, mint a régi KM épülete.
4. Erre a telekre a KM épülete kívánkozik vissza, hiszen így visszakapná régi fényét a Dísz tér. A kertet, fákat pedig a parkoló helyére lehet telepíteni, ahogyan korábban is volt.
5. A növények a mostani telken nem nemes növények, így értük nem kár.
6. Ha minden épület visszakapná a díszeit, és a HFP is visszaépülne végre eredeti pompájában a Főhercegi Palotával együtt, akkor nem lógna ki a környezetéből.
7. A Batthyány palotánál nem volt vészesen magasabb és ha nem épül be a tetőtér, akkor simán harmonizál a szomszédjával.
8. A lakóknak: Várszínház helyett kaptak egy gyönyörűen felújított épületet. A Magyarok Házában végre méltóképpen visszaépül a PM, így még elegánsabb, szebb és pazarabb palotával gyarapszik a Vár. A Püspökkert nem volt egy nagy etwas, de tény, oda én sem húztam volna fel azt az irodaházat. A Dél-keleti sétányt? Ezt nem értem. Az OSZK nem a megfelelő épületben működik. Egy királyi rezidencia alkalmatlan az OSZK szerepére. Megérdemelne egy tisztességes, modern épületet a Duna partjára akár. A Budavári Palota funkciója egyértelműen a Magyar Királyság történetének bemutatása, látogathatóvá tétele és teljes, hauszmanni újjáépítése lenne/lesz.
9. A Batthyány palota nem túl jó óvodának, nem arra a célra épült.

Összefoglalva a nemzetnek nagy szüksége van egy olyan Várhegyre, mint amilyen a Hradzsin is, amely kifejezi a nemzet történelmét, nagyságát és jó lenne, ha az egységét is kifejezné, politikai oldaltól függetlenül.
innovation 2020.01.29 15:47:35
@Terézágyú: Nem kuss az ottlakóknak, de látni kellene a nagyképet is. Ráadásul a poszt vitafórumról szólt, ahová nem hívták meg csak azokat, akik egyetértettek a polgármester asszonnyal.
Tudomásul kell venni, hogy a Várnegyed nem csak az ott lakóké, hanem a miénk is, s igen, ki kell fejeznie a nemzet egységét, még ha neked nem is tetszik.
Jó lenne, ha végre mindenki egyetértene a nemzeti minimumba és nem vonná kétségbe a nemzetre (itt most nem a Fidesz nemzetvíziójára gondolok) vonatkozó megállapításokat, tényeket.
innovation 2020.01.29 15:53:20
@Dísz tér:
Senki sem mondja, hogy a várba autóval és/busszal kell felmenni. Miért is kellene? Az ide látogatók is fel tudnak sétálni vagy legyen (működő) lift. Nem bonyolult ez!

Nem értek egyet veled abban, hogy ezeknek a palotáknak (KM, PM, HFP, Főhercegi Palota, Istálló) nincs helyük itt. De, igenis van. Egyébként elég lenne hivatalnak a KM, PM egy része, illetve a Miniszterelnökség és az államfői hivatal. A Palota, a Főhercegi palota simán lehetne kiállítótér, kulturális tér, reprezentációs helyiség az említett hivataloknak, de ahhoz ugye a belsőt is a korabeli állapotok szerint kell helyrehozni. Ez nem is kérdés!
Az istálló pedig maradhatna istálló. Bécsben is remek programokat generál, mutat be a Spanyol Lovasiskola. Ilyen simán lehet itt a várban is, kiegészülve a korabeli, hagyományos magyar viseletbe öltözött koronaőrökkel, palotaőrökkel, huszárokkal, stb.
Apropó! Jó lenne, ha a Honvédség kötelékeiben ismét lenne huszárezred. Szégyen, hogy éppen Magyarországon nincs ilyen.
Televerzum Doktor House az űrben 2019.12.10 00:07:45
Január 19-én kezd Az alelnök alkotóitól származó Avenue 5 című HBO-s sc-ifi komédia, amit a Doktor House-ból ismert Hugh Laurie főszereplésével forgattak, de felbukkan majd benne Zach Woods is. A múltkori teaser után most alig hosszabb trailer is érkezett kedvcsinálónak. Laurie Ryan Clark…..
Az igazi Sisi nagyon más volt, mint az a kép, ami bennünk él róla. A gyönyörű császárné, aki nagyon szerette a magyarokat, sokkal összetettebb személyiség volt, annál, amit a Romy Schneider főszereplésével készült filmek alapján gondolunk róla. Sok tekintetben megelőzte a korát, egy igazi…..
Az Apple TV+ és a Disney+ novemberi indulása után a WarnerMedia is elindítja a minden brandjét egyesítő streaming szolgáltatást, HBO Max néven, benne többek között HBO, DC, Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang és TBS címekkel. A hivatalos közlemény szerint 2020 májusában tervezi az amerikai piacon…..
innovation 2019.10.31 08:32:38
@tpl: Ezek legalább szórakoztatóak, nem úgy, mint a rettentő béna és erőltetett Rém rendes, Bob burgerfalodája, Archer, stb. Na, azok nagyon prosztó sorozatok.

De, ha meg akarsz nézni majd valamit, akkor előfizetsz az HBO-ra, a Netflixre, a Disney+-ra, meg ki tudja még mire? Normálisak ezek?
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
innovation 2019.10.15 08:42:17
@Charlie100:

De hogy legyen némi pozitívum:
- azt nagyon értékeltem, hogy nem az ordenáré káromkodás, anyázás ment ebben a műsorban - mint a VV-ben -folyamatosan >> valóban, ennek én is külön örültem. Plusz a sok bagózás nem volt (bevágva).
- ettől még a szereplők is sokkal kultúráltabbnak tűntek >>+1
- innentől kezdve pedig ők is és a műsor is szerethetőbbek lehettek volna - ha vki a csatornánál rendesen végzi a munkáját és nem fordul bele az egész a koncepciótlan, unalomtengerbe. >>+1
- szóval a casting itt kivételesen elég jól működött, azon kívül sajnos semmi. >>+1 eltekintve az innen-onnan kihullott zs kategóriás celebecskéktől (vagy minek hívjam őket)
innovation 2019.10.15 08:42:41
@d00m: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
innovation 2019.10.13 22:56:12
@Szoba kilátással: Helga mindig is szep volt. Ma este is dogos volt. Rettentoen dogos es az arca is wow!
Igaz, most a tobbi lany is teljesen rendben volt.
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
innovation 2019.10.11 23:02:50
@AkkorlegyenPtr:
Ha nem India, akkor kisebbsegi komplexus. De az adott kasztot kellene errol megkerdezni.

Nekem ugyan nem faj, nem az en penzem es sajnos nem is en kapom. De Helgaval elvittem volna a nyeremenyt.
innovation 2019.10.12 06:31:38
@b.feher: Nekem is volt dolgom ilyen lannyal. Nahat, pont ugyanez lett a vege. :) Gyartjak oket alamilyen gyarban?
innovation 2019.10.12 10:29:52
@Daenerys Targaryen: Fapina, mert nem mindenkivel, mindenhol, minden korulmenyek kozott??? Egy kielegito, rendszeres szexualis elet korlatozodhat a haloszobara is. Helgaban van tuz, csak ki kell hozni belole. Tibi nem tudja. Na, de majd en! Chellenge accepted!
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
innovation 2019.10.09 20:21:59
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
innovation 2019.10.09 08:24:00
@megvagyhadnagy: Azért fura, ha valóban így volt (bár tényleg a háta közepére nem kívánta Andi az egészet), mert három királynő is van bent: Andi, Cintia (következetesen C-vel fogom írni!), Zsófia. Asszem, más nincs.
Ha van vér a pucájukban, akkor jön Mister Lávájlend és akkor fordul a kocka.

Mindenesetre (ha valóban helyes volt a vágások sorrendje), akkor érdekesen reagált egyes hím a kifutón vonuló lányra. Legalábbis én megdöbbentem, plusz írta valaki fentebb, hogy ebből miért nem lett hiszti Andinál, Karolánál vagy Pannánal, akit a Nemkatona nem választott. Nekem fura.
innovation 2019.10.09 09:31:47
@megvagyhadnagy: Hogy hun, azt nemt'om. Ő mondta, én meg elhiszem, de nem fogok rákeresni azért sem!

@Mindjártkarácsony: Ha volt szabály, hogy nem szavaznak saját nőre, akkor jobb lett volna, ha ez az adásban is elhangzik, mert így megint biceg a történet. Írom ezt @megvagyhadnagynak is. Ha a srácok/szerkesztők valóban lefektettek ilyen szabályt, akkor jól is ki lehet jönni belőle.

@AkkorlegyenPtr: Újlányheniből tényleg hiányzik az élet. Nekem egy kalapban van Zsófival. Semmilyen tűz nincs benne, majd' elalszik.
innovation 2019.10.09 20:07:01
@Robbie2008: Helga eppen az instan nem jo no. A villaban termeszetesebben sokkal jobb. A pofija szep (persze, neha bambul), a haja is rendben, a bore is szep, helyes, kicsi cicijei vannak, jo labak, jo a dumaja. Osszessegeben szep es csinos is. Szerintem. Legyen nekem szerencses :)
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
innovation 2019.10.08 14:53:22
@Caligula lova: Minden lehetséges és az ellentettje is. :) Abban is egyetértünk, hogy a szerkesztés és a műsorfolyam csapnivaló. Az internet sokkal több extra tartalmat elbírt volna EGY HELYEN. Nem az RTL24-en, meg a Moston meg itt ott. Mindegy, hol, egy helyen. Pl. tök jó lenne egy 24 órás stream. 2019-ben pl. tök OK lenne.

@Grapy: Világos, de Henitől (?) kiráz a hideg. Sem nem szép, sem nem vonzó, nincs benne semmi sem. A tekintetével ölni tud. Ettől azért megkímélném Imhotepet. Ennél többet érdemel. A szöszi ajándékban is jóval több van, sajnálom, hogy ekkor jött be.

@AkkorlegyenPtr: Úúúúú, igen, azt én is végignézném fröccsel a kezemben és popcornnal. :D (Helga family)
innovation 2019.10.08 14:57:34
@hereverő heverő: Ha Norbi tényleg odáig lenne Zsebzsaniért, akkor tegnap a tűznél odaáll mellé és azt mondja:
"Srácok, azt hiszem, hogy a jelenlegi helyzetemben azt kell tennem, hogy megköszönöm a társaságotokat, de nekem ez a nő fontos, így vele tartok. A nyereményre már úgy sincs esélyem, más nő nincs bent, nem lesz bent, akivel el tudom képzelni a jövőmet, de Zsaniban úgy érzem, megtaláltam, amit kerestem. Ezért Imhotep, átadom helyemet és legyél együtt Henivel, nektek még van esélyetek! Császtok gyíkok én léptem!"

Há' nem? De!
innovation 2019.10.08 15:27:41
@AkkorlegyenPtr: Vagy attól félnek, hogy kiszivárognak és láthatók lesznek a "kulisszatitkok" (means: így és így, itt és itt nyúlunk bele a műsorba)?

Laliban van egyébként lehetőség, elég laza ehhez a műsorformátumhoz. De tényleg le lehetne ültetni őket és hadd nézzük már meg együtt ezt és ezt. És az új beköltözők soha, semmilyen körülmények között nem láthatnák, mi folyik a villában. Induljanak ők is a nulláról.
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
innovation 2019.10.07 07:53:14
Jó reggelt, rövid hetet polgártársak!

Na, hát jó sok minden történt a hétvégén. Nem.
Olvasom itt a kommenteket és számomra nagyon furcsa, ahogyan alakul az egyes párok megítélése.
Lehet, ez csak az én szegénységi bizonyítványom, de bizony nem "várom el", hogy ez most hú, mekkora szerelem két ember között. A kémia, a szikra ott lehet, de ennyiféle ember - szerintem - ennyiféleképpen reagálja le.
Nem hiszem, hogy sokan idekint együtt fognak maradni btw.

Sokan várták Helga és Tibi párosát. Szerintem ebben a "kapcsolatban" - bár inkább felállásnak hívnám ezeket - Helga tolja okosan. Kiválasztotta a régiek közül a leginkább okos gyereket, megszerezte és ami fontos, megtartotta. Igen, tudom, hogy Tibor ázsiója azért erősen csökkent, nálam továbbra is nyerők. Hülyeséget nem csináltak, egymást nem nyírják, normálisak egymással és a többiekkel is. Mármint úgy értem, hogy nem basztatják a másikat, hanem inkább segíteni akarnak. Lásd a tegnapi TC-s adást, bár totál felesleges volt. Ezt azért intelligensebben is meg lehetett volna tenni.
Én is álltam már Tibi és TC helyén is, egyik sem könnyű, de így azért nem kell nyírni a másikat - még a show kedvéért sem. Viszont a pénzt felelősséggel kezelnék, nem menne el néhány hónap alatt. Ezt is ideszámítva nyerjék meg ők.

Erik és Karola: fentebb írták, TC mondta is, hogy igen, Karola igénytelen. Kisebbségi, lakótelepi ingatlanosnak öltözik legtöbbször, ápolatlannak tűnik és szerintem nem is csinos, nem is szép. Ellenben ahogyan nyírja Eriket, az már sok. Ezért is nem volt igaza tegnap Eriknek, mert őt ugyanúgy basztatja Karola, ahogyan Zsófi TC-t. Bármennyire is szívesen látnám Eriket a dobogón, Karola miatt sajnos kizárt. Ja és idekint hamar off lesz ennek a felállásnak. Ez NEM kapcsolat! Erik vonzódik Karolához, Karola meg már ha visszajött, akkor lehorgonyzott Erik mellett.

TC és Zsófia: hasonló a helyzet, mint Erik és Karola kapcsán. Nagy esély van arra, hogy TC miatt és az idekint mögötte álló réteg/brigád/rajongó/stb megnyerik a játékot. Zsófi miatt sajnálnám, de TC megérdemelné. Nagyon-nagyon sokat kellene tanulnia, de attól is félek, hogy a pénz rossz útra viszi és néhány hónap alatt nem lesz belőle semmi. Zsófi mellett nem fogja bírni, ráadásul a család is óvva intette tőle, így elpazarolt nyeremény lenne.

Andrea és Rajmund: Hát, izé. Szerintem egyiküknek sincs szükségük a pénzre. :) Andi csinos, szép, okos, ezért könnyen meg lehet neki a high life. Rajmund meg. Megkaparintotta a kis ékszerét, végigviszi a játékot vele, de a hirtelen jött ismertség és a sok csaj miatt offolja Andi. Ja és a család sem támogatja. Én megkockáztatom, érzelmek sem alakulnak, csak vonzódás van, az meg azért - számomra - kevés a boldogsághoz. Nem adnám nekik a nyereményt.

Zsani és Bence: Engem rettentően idegesít Zsanett. A mentalitása, a nyafogása, a szája, a beszéde, a tetkója, minden. Ettől sokat fejlődött, hogy eljött (jó, elküldték) Tibor mellől. Bence rendes gyereknek tűnik, ezért nem is akar tőle semmit Zsanett. Neki is a tiltott gyümölcs arcok jönnek be. Bencéről nem tudtunk meg sokat. Ha hamarabb jön, még lehet állt volna neki zászló. Nyereményt nekik sem adnék.

Panna és Katonagyerek: Utóbbi nevét sajnos nem tudtam megjegyezni még. Nem fair, hogy hátul végeztek a felmérésben. Vagy savazásban. Vagy mi volt az. Őket többet néztem volna, mint Zsófi indokolatlan kirohanásait. Ez nehéz, de akár nálam még a dobogón is lehettek volna, remélem, ők maradnak és Zsaniék mennek. Ha ki is esnek, Panna jól tolja a high life-ot, nem lesznek problémái. Szerintem a Katonagyerek is sikeres idekint, és az RTL tudja még foglalkoztatni, elég értelmesnek tűnik és sok műsor lesz még, ahová jelentkezhet. :)

Újlány és Norbi - talán: Az új lány abszolút antipatikus, hagyjuk is. Norbit nem tudom hová tenni, inkább antipatikus, mint szimpatikus. Sok értelmes megmozdulása nem volt, de azt, hogy nem jön be a csajoknak, egészen jól kezelte és Diát is leszerelte. Ezért kap egy kis piros pontot.

Luna végre kiesett. Valaki írta, hogy cuki. Nem mondanám. A fejkötős gyerek sincs már. Mire volt jó ez a kavarás??? :/ Bocs, irtó hosszú lett...
innovation 2019.10.07 07:57:29
@megvagyhadnagy: Remélem, Helgát láthatjuk még valami értelmes műsorban (akár műsorvezetőként), őt szívesen nézegetném még. Lehet belőle egy Anikó2. Hajrá Helga! :)

@Unagi: Örülök, hogy ugyanazt összefoglaltad te is, amit én leírtam. Mármint a "szerelemről".
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
innovation 2019.10.04 12:32:27
@indy0311: Azt szoktam mondani, hogy ha ott bizsereg és megvan a csettintés, na, igen! Ennél jobban nem tudom definiálni.
innovation 2019.10.04 12:42:28
@megvagyhadnagy: Classic story :)
innovation 2019.10.04 12:57:51
@megvagyhadnagy: Igen. Így van. Mert ez a két gyerek lehetne akár a tied is. :D Pfff...

Az ötlött még fel bennem, hogy miért mondják azt, hogy a nők nem kezdeményeznek. Mert miért nem? Ezt soha nem értettem. Ha jeleket sem küld, honnan tudjam? Nem vagyok gondolatolvasó.
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
innovation 2019.10.03 14:58:37
@Brigante: Karolának 10 millió? Hogy tessék? Mert miért? Mert Erik megérdemli és a farvizén felúszik a 10 millióért? :/ Sajnálnám tőle ezt a pénzmennyiséget... Mármint a Sárkányok és Szemöldökök, Pöszén beszélők Anyjától, nem Eriktől.
innovation 2019.10.03 15:25:18
innovation 2019.10.03 15:53:50
@Berborosz: welkám!

@Unagi: Juuuj, azért na! Niát ne sírjuk már vissza, mert Dia sem az, akire vártunk. Én ezért fektetem a bizodalmamat (is) Pannába. :) Hátha az eszesebb, cukibb, normálisabb csajok közé fog tartozni. Alexa az egyszerűségével (bár jóságával) már kint, követheti Dia, Karola, Zsófi - igaz, utóbbinál TC-t sajnálnám, mert neki sincs B opciója.
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
innovation 2019.09.30 15:37:32
@Mate4182: Válaszoltam neked az előző kommentfolyamban még a helgás hozzászólásodra.
innovation 2019.09.30 15:46:32
@Mate4182: like
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
innovation 2019.09.30 15:27:30
@AkkorlegyenPtr: Lehet, helyettesítette valaki a rendes vágót, akinek a gyerekkel otthon kellett maradnia :D
innovation 2019.09.30 15:31:33
@Mate4182: Szó sincs erről, egy TV-ben látott karakterről végképp nem fogunk összeveszni. Tény, nekem így TV-n keresztül Helga jön be, de ahogyan leírtam már korábban is, attól kerek a világ, hogy másnak meg nem. Semmi baj sincs ezzel.
Persze, lehetett volna a hülye picsát kihagyni a dologból meg ahogyan írták is fentebb, sokkal lágyabban fogalmazni, de kommentelj nyugodtan továbbra is, ha érzel magadban kraftot. :) Pacsi!
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
innovation 2019.09.27 10:12:11
@Robbie2008:
Hogy miért Helga? Vannak férfiak, akiknek a nagy mell (főleg a műmell) nem jön be. Speciel én szeretem a kisebb mellű nőket. Helga ilyen. Nia műmelle speciel nem tetszett, így nem támogatom az ilyen beavatkozásokat sem. Esetleg a szülés utáni műtétet, ott indokoltnak látom és jó is lehet!!!
Helga csinos. Jók a lábai, jól mutat minden ruhában, jó a feneke. A haját is jól hordja és ami nagy-nagy plusz pont, hogy természetes. Nincs műszempillája, műhaja, asszem műkörme sem, műmelle, stb. Nekem az arca is tetszik.
Az, hogy nem találtam meg még a párját, több okra is visszavezethető: velem is volt már, hogy wow, helloszia, ki vagy te. Aztán elkezdtem megismerni és hát, még sem. Emellett ott van mellette Tibor, akivel többet is beszélgetett már, naponta vannak kis odamondogatások. Mivel eddig stabilnak látszott kapcsolata volt, nem rondított bele. De most, hogy szabad az út, be is mondta a nevét.

S kell mellé egy fickó, aki kihozza belőle a lágyságot, kedvességet. Mert ezek is megvannak benne. Ezek látszottak a játékokban, az interjúszobában, stb. Szóval, Helga jó nő. Pacsi!
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
innovation 2019.09.26 08:04:48
@elmagnifico: Baaaaaaaaaaaaaaaaaaazdmeg!!!!! Aztakurva! Hát, nem jöttem rá, pedig nem ma kezdtem... Agyzsibbasztó! Kösz! :)
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
innovation 2019.09.25 13:38:44
@AkkorlegyenPtr: Szerencsétlen Erik. Egyet is értek. Nagy vigasz és elégtétel lenne, ha bejönne egy olyan nő, aki őt akarja, bejön neki a tenyéren hordozás, de viszonozza is. Közben a Kisékszer szétmegy Rajmunddal, aztán mindketten kiesnek, Erik meg elviszi a nője szívét! Drukkolok neki. :)
innovation 2019.09.25 14:17:51
@Thats What She Said!: Most miért, nem is értem! :D
Nyilván a játék keretében bemutatott tevékenységre értettem. Tényleg van az a helyzet, amikor kijön az emberből az állat, ha nyerni akar vagy meg akarja mutatni vagy oda akarja tenni magát.
De nyugi, otthon nem engedném így autót mosni a Kedvest. ;)
Hamarosan a mozikban az új filmje. Trailer és poszter is van...
innovation 2019.09.25 10:51:14
@FlybyWire: Pedig csak a plakátról kellett volna lemásolnia.
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
innovation 2019.09.24 13:39:46
@Mate4182: Nyilván senki sem tökéletes. Igen, kicsit feljebb pozicionálja magát, de ez legyen a legnagyobb baja. Nekem kifejezetten tetszik a visszafogottsága, külsőre pedig abszolút dobogós első helyen áll. Nincs rajta mű cucc, nem sminkeli magát kurvának, nem tölt fel ajkakat, nincs tetkója. Helyes, szép formájú a melle, szép a bőre, a haja, stb. De ízlések és pofonok, persze.

És a 112 az új 512. :D (Bár nem mondta, hogy 512??? Majd visszanézem.)
innovation 2019.09.24 13:45:34
@Grapy: Férfi szemmel TC-vel sokat nem lehet dumálni, mert nem érted a logikát, a mondanivaló felépítését, a szavakat egymás után, a mondatszerkesztést, stb. Így meg nehéz. De legalább jóindulatú, romantikus, ez gondolom jó pont a csajoknál. Már csak a séróval kellene kezdenie valamit.

Alexát remélem, hamarosan offolják a műsorból. Intellektuálisan nem verdesi a plafont, jól nem néz ki. Ahogyan rávetette magát Lallerra, kifejezetten gáz volt. A B opciózás meg... Inkább bent maradnék a játékban és vinnék haza 10 milliót, mint zéró opció legyek és néhány nap után kimenjek. De, ki érti a nőket! :D

Andi az a nő, aki tudja, hogy megkapja, akit akar, mert jól néz ki. (Igen, nem egy Helga, de jól néz ki, ez tény: cuki mosoly, szép pofi, szép haj, ápolt, nincs tetkó, nincs műcsöcs, jó a feneke, formásak a cickók, jól néz ki, na!) Játszadozik ezzel-azzal, aztán mehet, amerre lát. Erik meg rajongott érte, persze, ez kevés volt. (Jóóó, az elején a vikingünk is gáz volt, bár sokszor meg azt mondják a csajok, hogy a férfi nem rajong eléggé.) Meglátjuk, mi lesz Rajmunddal.
innovation 2019.09.24 15:57:10
@megvagyhadnagy: Naaa, Helgára ne fájjon a fogad, koma! :D