Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justaminute

134 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muszáj volt kiraknom ezt a videót, amit 'Ma44de' töltött fel, mert egyrészt a Butterbean féle alázás kultikus és később az amnéziás őrök hangulatváltozása igen érdekes.  Tudom, hogy ismétlem magam, de ez a játék tényleg kihagyhatatlan. Ha minden igaz, ez a 72.…..
justaminute 2010.10.11 19:48:15
(Szöveg: Siklósi Tamás) A Genfi Autószalonon ma mutatják be a Bertone stúdió új tanulmány autóját, melyet az Alfa Romeo megrendelésére készítettek. Legutóbbi munkájuk, a BAT 11 az 1953-as koncept folytatása, és igen merész formai megoldásokkal operál. Bár a közelmúltban…..
Új trend van kibontakozóban a párizsi éttermek és bárok világában, melynek emblematikus képviselője a Derriere étterem, amely beszédes nevével helyezi el magát a harmadik kerület szórakozóhelyei között. Stílusát tekintve és földrajzilag egyaránt. A név jelentése…..
justaminute 2010.03.06 22:43:28
Meggyőződésem, hogy ha a kínai államnak sikerül valami elfogadható értelmezést találnia arra, hogy a szocializmus egyik legszebb vívmánya a szerencsejáték, Las Vegas pár órán belül felépül Pekingben. Ez jutott eszembe az Ogilvy China irodájáról készített sorozatról, melyen…..
A Casa No Gere névre keresztelt családi ház tulajdonosai nem igazán szerettek volna szomszédokat maguk mellett, ezért mélyen a portugál nemzeti park belsejébe, vad, természetes környezetbe álmodták meg leendő otthonukat. Graça Correia és Roberto Ragazzi építészek vállalták a nem…..
justaminute 2010.03.06 22:36:21
Fehér Nyúl Csoki legyező 2010.02.22 18:50:00
Az Abanico Chocolat készítetett magának egy új csokoládécsomagolást. A csomagolás körülbelül úgy néz ki, mint egy Pantone színskála füzet, avagy ha nem ilyen berögzült szemmel nézzük, mint egy legyező. Ennek előnye, hogy egyedi plusz hogy nem kell a szokásos "melyik…..
Az elektromos zene kedvelőinek lesz ma igen ajnlott program, BreakBeat Massive! Aki főleg a talp alá  valót fogja zuzatni az: Metha, és persze hogy kerek legyen a kép, vendégek:Lucky 23 és  Ludmilla. Tehát többet nem is szándékoztam hozzá fűzni. A beugró…..
A Match.com társkereső oldalnak elkészül a legújabb reklámja, melyben egy magányos alma keresi a szerelmet, amit meg is talált egy fess (?!) sárgarépa képében. FWY studios igen hangulatosra sikerült reklámfilmje felhívja, hogy mennyi minden együtt jó vagy együtt jár. És hogy…..
Jóval futurisztikusabb, mint amit el tudok képzelni a saját konyhámban, ugyanakkor erősen emlékeztet arra a futurizmusra, amit a '70-es években gondoltak a jövőről. Símán lehetne a Mikrobi virtuális díszlete, a rengeteg összezsúfolt funkcióval és szolgáltatással mégis úgy néz…..
Nem akarom elvinni a CYD-et nagyon technológiai irányba, de gondoltam, hogy a mostanában egyre népszerűbb Windows 7 oprendszer kapcsán megemlítem ezt az oldalt. A Microsoft új operációs rendszere dizájn szempontjából elég jó helyen áll. Sokkal átgondoltabb, mint a Vista esetében.…..
justaminute 2010.02.07 12:48:31
hát a 7-es még mindig nem annyira egyedivé tehető mint a custom desktop alap oprendszere az xp, de azért szépen fejlődik.

www.customize.org/

ha valakit érdekel a téma, és hogy mit lehet igazán kihozni, egy tök szokványos asztalból.
Ben Hopson designer, együttműködésben Glen Liberman üzletemberrel 2010. elején hívta életre a Kinekt Design céget, melynek küldetése izgalmas, kortárs tárgyak létrehozása a forma és funkció újszerű ötvözésével. A kooprodukció első, immár termék formába öntött…..
A New Yorki MoMA (The Museum of Modern Art) 2009 novemberében indított retrospektív kiállítás- és kiadványsorozatot Tim Burton művészi munkásságáról. Az akció közönségvonzó elemeként limitált példányszámú naptárat jelentettek meg egy design-ikon, a Moleskine…..
Az elsősorban éttermek és hotelek belső tervezésére szakosodott olasz építész, Pierluigi Pui követte el a londoni étterem kialakítását. A mosdóba vezető folyosó véreres dekorációja egyből a Happy Tree Friends legszebb pillanatait juttatta eszembe, de egy kórház dolgozói…..
Mindegy miről van szó, a túl nagy elvárások sosem tesznek jót. Az egész ott kezdődik, hogy imádom a '30-as évek Chicagoját, a zenéket hallva lecsukom a szemem és látom a gyönyörű ruhákba öltözött nőket, a férfiakat, akik még igazi férfiak voltak, kemények, de…..
Semmi Extra Special Providence 2009.05.22 12:10:00
Aki még nem ismerné ezen figyelemre méltó bandát annak most ajánlom! A következő koncertjük nem itthon lesz látható, hanem egészen pontosan a ködös Albionban, egészen pontosan Londonban. És sajnos most is elmondhatjuk hogy a zenekar lassan ismerted lesz külföldön mint nálunk.…..
A darab története a jelenkori Chilében játszódik. Bár játszódhatna bármely más országban, ahol hosszú évekig tartó diktatúra után demokratikus kormány került hatalomra. Ám hiába tervezi az új kormány, hogy az egykori bűnösöket demokratikus módon, jogszerűen ítélje el. Az…..
A 4K avagy Negyedik Köztársaságot! nevü szolid szervezett egy finom párnacsatázásra szólít fel mindenkit aki egy kicsit tüntetni akar, és jól akaraja magát érzeni! De mi is kell ehhez? Csak annyi, hogy veszel egy párnát és megjelensz az alább leírt helyszíneken, és támadó…..
A műfaji meghatározás szerint:  szexuális felindulásból elkövetett zenés kettősgyilkosság, egy felvonásban. Igazán hátborzongató de hogy is van ez? Julie unatkozik az arizonai sivatag napégette magányában. A gyönyörű, zabolátlan, erkölcsök nélküli lány veszélyes…..
 „Egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be, amelynek tagjai félelmeikkel harcolva, ösztöneik által vezérelve próbálják átvészelni, amit a Sors rájuk ró. A Sors, ami néha…..
2009. március 13. péntek 19:30 - 22:00 Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, Müpa Fauré: Pelléas és Mélisande – szvit Ginastera: Hárfaverseny, op. 25 Debussy: Images pour orchestre (Gigues, Ibéria, Rondes de printemps) Közreműködik: Xavier de Maistre – hárfa Vezényel:…..
Semmi Extra Érintsd meg a hangot 2009.02.26 15:50:00
Egy kis utazás a zenében, a zenélésben, és magában az életben...
Még az előző héten volt a bemutató (feb. 21. ) de mindenkinek a figyelmébe ajánlom ezt a nagyon érdekes színdarabot. Bertolt Brecht és Kurt Weill közös darabja egy óriási bukással indult, ugyanis a darabnak semmi problémája nem volt, de a barna ingesek verekedést szítottak a…..
Semmi Extra Érdeklődöm 2009.02.18 12:43:23
Még egyszer elnézést mindenkitől, nem igazán vagyok formában mostanság ez látszik a cikkek mennyiségében is. A másik az hogy nagyon nehéz úgy írni, hogy fogalmam sincs mit szeret az olvasó közzönség, így nehéz igazán jó programokat ajánlani. Így ha megkérhetném az oldal…..