Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E_E

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
E_E 2011.10.19 12:14:30
@v. jókormányzósember: igazán színvonalas írás, köszönjük. A mokka című reggeli műsorban olvasni hasonlóan frappáns üzeneteket - ott lenne érdemes próbálkoznod, te kretén.

A térrel kapcsolatban: a jelenlegi állapotnál valóban minden jobb - naponta többször is áthaladok rajta. Bár a legyezőt magam sem kedvelem, és egy tisztább, átláthatóbb elrendezés sokat segítene, a legsürgetőbb mégis az emberkereskedelem megszüntetése, a naplopó punkok és rómaiak csokorba gyűjtése és kitoloncolása, a parkbéli közvizeldék felszámolása lenne.
Subba Hükk-pukk 2010.11.23 11:31:00
E_E 2010.11.23 11:31:54
"Ha már úgyis kezdesz átmenni zenecsatornába..." - megjegyzéssel küldte el nekem 8keres Lesley ezt a linket, melyen különböző városokhoz kapcsolódóan vannak zenék. Budapest sajnos hiányzik, pedig ha jól tudom ilyen izé... (a zenekritikusok ezért a kifejezésért keresztbe…..
Csak a Szépre! Kilátásba libegve 2009.07.22 09:00:00
Milyen jó is az, amikor Zugligetből elindulunk a János-hegy felé! Csak belehuppanunk a libegőbe, lábunk alatt elhalad néhány fa és bokor, nézelődhetünk a hegy irányába vagy megfordulva gyönyörködhetünk a lélegzetelállító budapesti panorámában. Utunk izgalmas, hiszen a cél az…..
Nagy pacsi a Heti Válasznak, akik úgy gondolták, ha a Nagy Imre-újratemetés kapcsán eljöttek a besúgók neveivel, akkor ők meg összeszedik, akik megrendelték a jelentéseket, akik ezt az egész mocskos rendszert működtették, még 1989 nyarán is! Emlékszünk, elég nagy vihart kavart…..
E_E 2009.07.01 09:55:54
@phaidros: Nem bizonygatni kellene az ártatlanságot, hanem alátámasztani azt, dokumentumokkal. Hja, kérem, hogy azok megsemmisültek? Sajnálom, hármaska, akkor bizony "el lehet menni innen" - mondjuk Azerbajdzsánba.
E_E 2009.07.01 11:08:40
@Parkőr: Egyfelől, nem hiszem, hogy a "tényleg hős" szerepre ne derült volna fény a rendszerváltás előtt (belső elhárítás), vagy utána, melldöngetés formájában. Másrészt viszont eszem ágában sincs meghurcolni senkit, távol álljon tőlem a lámpavas gondolata is. Azonban etikátlan és őszintétlen a politikai-ideológiai pálfordulás, így nem szabadna szerepet vállalniuk az egykori III-asoknak. Ezt mondom.
Mivel a 4-es metróval elsütöttek mindenfajta botrányt, amit csak lehetett, Demszky és csapata új játékot talált magának, amivel újra és újra megmutathatják nekünk, hogy totálisan alkalmatlanok lennének akár a kelenföldi resti vezetésére is ... A Margit hidat 1876-ban adták át,…..
E_E 2009.06.26 11:34:59
@eszkep: Valóban szép híd, más kérdés, hogy sajnos ebből sem sem látszik, mert nincs lefestve és tisztítva, rohad és mállik szét az egész.

Az ilyen hírektől egyszerűen szétvet a tehetetlenség miatt érzett düh. A pofátlanságuk, a nagyképűségük, a dilettantizmus, megőrjít. Jobb helyeken ilyenkor lincselés van. Még jobb helyeken pedig az ilyenek pozícióban sem kerülnek.
A Heti Válasz megbízásából a Nézőpont Intézet készítette ezt a közvélemény-kutatást. (A felmérés 2009. június 16. és 19. között készült, ezer fő megkérdezésével.) AZ EP-választás előtt ugye emlékszünk, nem volt olyan közvélemény-kutató, ami az MSZP-t 18%-nál…..
E_E 2009.06.24 14:34:33
@csviktor: Rendben, de kérlek szólj majd, jövök én is! :D
E_E 2009.06.24 14:52:56
@zero: Most erre mit mondhatnék!? A drog-hasonlat telitalálat - és mi fizetjük nekik az anyagot. Orvost nekik, meg elvonót! Ja, és mivel nagyban csinálják, így dílerek, ezért börtönt is!

Jöjjön végre az új erő!" ;)

E_E 2009.06.24 20:20:45
@jozicsenko: Valakinek már korábban feltűnt:
"A magyarok kétharmada jobbikos, csak még nem tudja." - hogy ki volt ez, járj utána - google.

FONTOS KÉRDÉS!

Van-e köztünk (alkotmány?)jogász, aki meg tudja mondani, hogy a mindenkori Köztársasági Elnök keze miért ilyen kötött? Miért nem tud kiállni Ő a választásokért?
Csak a Szépre! A magyaros ház 2009.06.19 09:00:00
Egyedi épület bújik meg a Margit körút sűrű forgalmától nem is olyan messze, egyediségét több fokozatban tárja elénk. A ház leírásából kitűnik, hogy tervezésekor egy sajátos építészeti formavilágot alkalmaztak, név szerint a magyar organikus stílust. És valóban:…..
E_E 2009.06.19 09:48:28
@*Anna: Mert a Hattyú utcában van... :)

Retek: ha szabad egy javaslatot: nagyon kedvelem a blogod, jó látni számomra ismerős és kedvelt helyeket, illetve újakat megismerni - nagyon örülnék azonban a postoknál egy aprócska Maps jelölésnek, linknek (felteszem, nem vagyok egyedül)! Köszönjük az eddigi szépségeket!
Az augusztustól novemberig működő kríziskezelő alapból az az aktív korú, tehát 18 és 62 év közötti ember kaphat egyszeri 20-50 ezer forintot, aki a válság miatt kilátástalannak tűnő helyzetbe került, és jövedelme nem éri el a nettó minimálbér összegét. A kormány…..
E_E 2009.06.12 14:18:05
Megint Olaszliszka:
www.hirszerzo.hu/cikk.olaszliszka_-_kutyakkal_fegyverekkel_tamadtak_a_rendorokre.111847.html

Én pofon-felajánlásokat várok Magyarország 100 legerősebb emberétől, aztán odaadni ezeknek a tetveknek!
E_E 2009.06.12 15:06:11
@DexterMorgan78/Séfbácsi: Így van. Jogos lenne fenyegetettség esetén a fegyverhasználat. Akár kés, akár kockakő (még ha nem is szimpatikus a hozzáállásom...)!
Vastagbőr Láttam Gurmait 2009.06.05 09:01:00
Tegnap volt egy szabad délutánom, vettem hát a bátorságot, meg egy vonatjegyet, és elugrottam az MSZP-kampányának egyik utolsó eseményére, nevezetesen Gurmai Zita előadására. 16 óra volt megadva kezdőidőpontnak, sikerült 15 perccel előbb megérkeznem, nagyon boldog voltam, hogy…..
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
  A Blaha Lujza téri Sajtópalota helyén épülő hotel-pláza kombóról már többször írtunk, legutóbb a folytonos névcseréi kapcsán. Most épp Europeumnak hívják és az Építészfórum készített róla egy átfogó összeállítást, amiben több érdekesség is kiderül a…..
Az MSZP-ben nem túl elégedettek a "három grácia" kampányukkal. Magyarul senkit sem érdekel Göncz, Gurmai és Herczog. A remek kampányt amúgy a Lamperth Mónika - Gál J. Zoltán páros irányítja. Persze, szarból elég nehéz ütős kampányt készíteni, de Lamperthre ilyet…..
Mindig nagy rajongója voltam a Népszavás Andrassew Ivánnak. Kőkeményen, vért és verítéket sem izzadva, mint egy világítótorony a ködös-homályos baloldalon jelezte az irányt kollégai számára. Miután megkapta a Szabad Sajtó-díjat március 15-én Gyurcsány Ferenctől, azóta…..
A reggeli híradóban már volt kettő kiszivárgott név, akikről már esett szó az MSZP-ben. Surányi György és Glatz Ferenc ... "A szocialisták egyfelől olyan pénzügyi szakemberben gondolkodnak, aki a nemzetközi gazdaságban ismert és akinek tevékenysége hiteles lenne a piaci…..
Nézem a híreket a svéd tv4 csatornán. A vezető hír a pihebotrány, amely könnyed neve ellenére elég komoly visszhangot keltett az országban. A csatorna tényfeltáró újságírói kiderítették, hogy az oly népszerű pihetermékekbe (ágynemű, ruhaneműk) bizony súlyos…..
Kellemes, nyugodt, eseménytelen hétvége volt. Hírportálok címei hétvégéről: "Újra főkapitány a cigányozó Pásztor Albert" - Index "Visszatáncolt Draskovics, marad Pásztor a helyén" - Mno.hu "Folytathatja munkáját a miskolci rendőrkapitány" -…..
E_E 2009.02.02 19:43:19
"Itt világosan ki kell mondani azt, hogy lehet, hogy a rendőrkapitány jól végzi a dolgát, de nem ez most a vitakérdés. A vitakérdés az, hogy felelős állami vezető képviselhet-e olyan álláspontot, amelyben egy népcsoportot kollektíven bűnösként marasztal el" - fogalmazott Fodor Gábor. - forrás www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=256659

A fenti hírhez, illetve igen mélyen tisztelt Fodor elnökúr szavaihoz csak egy hozzáfűznivalóm lenne:
KI A FERDE KICSI FASZOM beszélt itt kollektív bűnösségről? KICSODA? 11 elkövetőből 11 cigány volt, de ebből nem következik (remélhetőleg) egyenesen interpolálva, hogy 600ezer cigányból mind a 600ezer bűnelkövető.

ÉPPEN AZ VALLJA A KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG ELVÉT, aki ezt az interpolációt alkalmazza, tehát jelen esetben maga Fodor Gábor.

Szépen, leírva, levélben küldeném el neki ezt, hátha megértené, hogy a szavazatvadász hőzöngés ebben az esetben még károsabb, mint máskor.
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
Hihetetlen hirdetésre akadt Zoltán, amit szerencsére elküldött nekünk is (kösz!) 20+5 szoba 20 millióért, szerintem a legjobb négyzetméterár a városban :-) Valóban hihetetlen. Nem is hisszük el! Itt alighanem arról van szó egyszerűen kamuzik a hirdető. Vagy csak…..
E_E 2009.01.28 15:29:54
@bspbsy: "nektek meg rá kéne jönni, hogy fikázni minden hülye tud!"

Rájöttünk. Ezért tudsz Te is, barátom.
Miközben a világon mindenhol tiltakoznak Izrael brutalitása ellen, mindenki a háború befejezését szorgalmazza, hogy a nézeteltéréseket tárgyalóasztal mellett rendezzék a felek, addig a Mazsihisz mit csinál? Először megbeszélésre megy Göncz Kingához. A külügyminiszter fogadta…..
E_E 2009.01.15 10:39:14
@derelye vágó: Igen, így ezúton szeretnék elnézést kérni a Szlovák Nemzettől, őszintén megbánva megannyi év elnyomását, amit az enyéim rájuk gyakoroltak. És jó döntésnek tartom a Trianoni Békeszerződést is. *ez most iróni a volt*
E_E 2009.01.15 16:32:03
@Ghavin: Egy ilyen cionista pondró semmivel sem különb, mint egy _VALÓDI_ igazi náci. Semmivel sem lát tovább, mint bármelyik szélsőséges, csak másik irányba néz.

A gyomrom felfordul, bazmeg.
Ugye emlékszünk az őszi eseményekre, amikor az osztrák alapítvány, a Négy Mancs szívózott a libatömés miatt? Nos, nekik ajánlom figyelmükbe a következő köremailt, amit mi is megkaptunk, hogy talán nem a magyar libatömés a legdurvább állatkínzás Európában!A köremail nem…..
Szmog Ez a szmog (index videó) Az autósok fele komolyan vette a riadót (index) Pénzbüntetés jár a szmogriadó megszegéséért (levegő)Maszkban vagy maszk nélkül fulladni (kerékagy)Miskolcon is elrendelték a szmogriadót (ingmag) Szegeden ingyenes a tömegközlekedés (ingmag) Csökkent…..
E_E 2009.01.13 09:46:01
Hadik lovának tökei fényeskedjenek Nektek, Barátaim, akár a Tatooine ikernapjai...
kepfeltoltes.hu/090113/DSC00692_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"A szoborhoz sajátos szokás is kötődik. Tompa fényű, zöldes patina színezi a "leghuszárabb huszár" bronzszobrát, kivéve egy részletét. A szobornak, azaz pontosabban a lónak ez a része olyan fényes, hogy még nappal is világít. A műegyetem diákjai között ugyanis az a hiedelem járja, hogy vizsgaidőszak előtt ajánlatos megsimogatni a bronzfigura heréit, mert szerencsét hoz. Az eredményről nincs adat, de egy idő óta a turisták is simogatnak, hogy miért, azt talán ők sem tudják." - www.vendegvaro.hu/Hadik-Andras-lovas-szobra
Vastagbőr A nagy visszatérés 2009.01.08 10:01:00
Kedvenc blogunkon, a kapcsolat.hu-n december 20-án volt az utolsó bejegyzés. Egészen hétfő délutánig, mikor is az író, mindenki Ferije visszatért. Agymosott hívei kitartóan, kéztördelve várták az új postot, és az végre, január 5-én megszületett. Miről írt vajon Magyarország…..
Vastagbőr A színes Pécs 2009.01.07 08:01:00
Tudom, már megint....Az év utolsó ülésén, december 18-án fogadta el a közgyűlés a Pécsi Építési Szabályzat módosítását, amellyel szigorították a házak, épületek színezését is.A város még júniusban -az országban elsőként- elkészíttette vizuális arculatának…..