Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kremyy

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1873. A Novgorod nevű kerek formájú hadihajó (monitor). A 19. század végén a Duna alsó szakaszán is járőrözött..
Kremyy 2019.12.16 15:26:28
@gigabursch: te most komolyan a gyerekhazassagot probalod megmagyarazni meg mentegetni?

Gondolom tudod, hogy sok olyan orszag van manapsag is, ahol az ilyesmi legalis. (kicsit keletebbre mindenkepp, de tudtommal egyes USA államokban is) Szoval nem, ehhez nem kell 1930-ba visszamenni!

Semmilyen, de tenyleg semmilyen mentseg nincs arra amikor a szülök/rokonok a KILENC éves gyereküket odaadjak egy felnött ferfinak, aki valoszinüleg nem vár sokat azzal hogy azt csinaljon vele fizikailag amit akar... Az ilyen embereknek nem valo gyerek.
Ha szerinted erre van ertelmes magyarazat akkor valami nagy baj van veled is..

Még egyszer hangsulyozom, hogy a gyermekhazassag nem a mult problemaja, ma is letezik.
A Mindhunter lehet az ősz egyik nagy dobása, mert olyan dologról szó, ami iránt a világ minden részén egyformán érdeklődnek az emberek: a sorozatgyilkosokról és az őket vizsgáló/felmérő/elkapó FBI-profilozókról. Ha nem így lenne, mármint a jónép leszarná ezt a toposzt, már rég elkaszálták volna a…..
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Kremyy 2014.09.04 18:03:13
@load error: +1,aligha van összefügges. Reszeg,kiehezett ferfiak köze tök mindegy milyen nö megy vagy mit visel,ha valaki perverz allat,akkor ezt nem is latja.
erre meg mindig a keletebbi orszagokat tudom felhozni,ahol tetötöl-talpig beburkolozva közlekednek a nök,megis megeröszakoljak es fara logatjak öket.
Vagy ez is az ö hibajuk,mert kilatszott a bokajuk eppen azon a keddi napon?
Gecire faraszto mar mindenki,aki ezzel jön.
A német főváros az egyik legjobb helyek egyike Európában, nem túl drága, viszont fantasztikusan nyitott és sokszínű hely. Egyszóval érdemes megpróbálkozni ott – ma megnézzük, hogyan lehet a legkönnyebben lakást találni. Előre mondom, nem lesz egyszerű… Az angol Katherine…..
Kremyy 2014.06.08 11:39:21
En nem Berlinben,hanem Lipcseben elek,ami sokkal olcsobb es valamennyivel könnyebb is lakast talalni,ha az ember nem az egyetemi szemeszter kezdete elött 2 hettel kezdi el.

En is a WG Gesucht oldalt hasznaltam mindket költözesnel es ajanlom mindenkinek. A többi oldalon is ugyanezeket a hirdeteseket fogod megtalalni,szoval rengeteg idöt es energiat megsporol az ember,ha 1-2 nagyobb oldalra koncentral (a fizetöseket erdemes elfelejteni,nem eri meg) es naponta böngesz 1-2 orat.

Amit meg fontos tudni,hogy egy WG eseteben 3 honap a ,,felmondasi" idö,ha valaki kesöbb jelenti be,hogy költözik,akkor uj berlöt kell talalnia vagy fizetheti a maradek idöre a szoba berleti dijat.
En 3 het alatt talaltam 100%osan megfelelö WG-t normalis emberekkel es 1 het alatt talaltam uj berlöt a szobamra.
A szoba 15m2 es 170Eur rezsivel együtt es 10percre van a centrum.
Ha valaki egyedül költözne, 300Eurotol (rezsivel) talal single lakast.
500 felett meg mar tenyleg olyan lakast lehet talalni,ami kvazi luxus annak,aki egyedül el.

A szobakra a kaucio 1,5-2,5 honap,a lakasoknal valtozo,de alalaban 2-3 havi rezsimentes berleti dij. A szobak eseteben mindig rugalmasak voltak,szoval nem zaklattak,ha egy hettel kesöbb fizettem kauciot.

A lakotarsakat viszont nagyon erdemes megvalogatni,en 4 honapig laktam borzalmasan rendetlen,idegesitö,hangos lakotarsakkal es konkretan szazkilos suly esett le a vallamrol,amikor elköltöztem. Erdemes jol megnezni a lakast,hogy tiszta-e minden,rendben van-e a konyha,müködik-e minden es hogy hogyan viselkednek egymassal azok,akik együtt laknak. Egy rossz WG a mindennapokat elegge tönkre tudja vagni,egy jo WG viszont hoszu evekre anyagi biztonsagot nyujthat,mivel olcso es ha az ember olyanokkal költözik össze,akiket kedvel es akikkel jol kijön,akkor tenyleg remek elmeny.

Egyebkent zarojeles megjegyzes: en par napra szeretek Berlinben lenni,de el nem tudom kepzelni,hogy odaköltözzek..Lipcse valahogy nyugisabb meg kiismerhetöbb,ha meg kell a pörges,akkor Drezda,Berlin,1,5 ora autout..
Honnan szedik a kínai kalóz DVD-k borítóit készítő szakmunkások az infóikat? ..
Minden sorozatban van egy alfahím, a Gyilkos elmékben ezt a szerepet az a Thomas Gibson kapta, aki korábban a Chicago Hope-ban komoly orvost játszott, aztán a Dharma és Greg című sitcomban egy mókás pasit. A Gyilkos elmékben Mandy Patinkin távozása után lett a kvázi főszereplő, ő…..
Szakadt farmer, gyűrött zakó, csíkos, de eltérő színű zokni és fekete Converse tornacipő - ebben érkezik Mathew Gray Gubler, a Gyilkos elmék Spencer nevű okosemeberét alakító színész az interjúra a Monte Carlo-i tévés fesztiválon. A haját a sorozat legutóbbi évadzárója…..
Amikor az első képet megláttam a divatanyagból, akkor azt hittem, hogy a Fahrenheit 451 című film inspirálta a sorozatot, hamar kiderült azonban, hogy egy hasonlóan kultikus film a Twin Peaks volt a kiindulási pont. A sportosan elegáns retro stílust az ausztrál divatszerkesztő Meg…..
A CBS zászlóshajójának első spinoffja is évadot zárt, sajnos nem sorozatot, pedig kurvára itt lenne már az ideje nyugdíjba küldeni Horatio narancssárga szűrőkkel súlyosbított ráncos fejit. Spoileresek leszünk. Nem értem, mi a jóistent tud nézni annyi ember ezen a sorozaton.…..
OurFashion A fiatalság széruma 2011.06.08 21:50:00
Nem, sajnos még mindig nem fedezte fel az áhított titkot egyik kozmetikai cég sem (a sokat ígérő kencék nem számítanak ennek), ám akadnak olyanok a szépségiparban, akik mégis csak tudnak valamit. A hitetlenek ilyenkor azonnal felhördülnek, hogy " persze, csak photoshop meg…..
Kremyy 2011.06.08 23:11:43
Lefogadom, hogy a mindössze 14 éves Hailee Seinfeldnek a jobb oldali képen látható Prada ruha, amit a Screen Actoirs Guild Awardson viselt csinálta meg szerencséjét, hiszen másnap minden szakmai fórum, magazin és blog ezt a bájos, friss és életvidám összeállítását éltette.…..
Nem titkoljuk, néha belenézünk testvérmagazinunk, a Dívány cikkeibe is, ott találtuk ezt a bombahírt is: kedvenc 13-as dokink, az isteni Olivia Wilde pont úgy beszél és mozog a Glamour iPadre optimalizált verziójának borítóján, ahogy a varázslók szoktak a Harry Potter-filmek…..
Suck It And See címmel június 6-án jelenik meg az új Arctic Monkeys-lemez, amiről a Brick By Bricket már bemutatták, most pedig itt a Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair. A kislemezt fizikailag először április 16-án, a Record Store Dayen (Budapesten a Neon Musicnál, az Almássy…..
Május 14-én jelenik meg a Compact Disco új nagylemeze II címmel. A zenekar szerint az album híven tükrözi a csapat elmúlt másfél évét, és sokkal érettebb, mint az első nagylemez. Hogy ez tényleg így van-e, azt mindenki eldöntheti, ha meghallgatja a lemezt alább, elsőként itt a…..
A Chuck az egyik olyan amerikai sorozat, amit annak ellenére élvez az olasz, a maláj és a japán sorozatfüggő, hogy a poénok, és popkult utalások felét sem érti, vagy csak nagyon halványan dereng neki, hogy min is kellene röhögni a nagyon elvont pillanatokban. A sikert nem kis részben…..
Amikor a mostani idény elején a Gyilkos elmék producerei kijelentették, hogy költségtakarékossági és kreatív okokból két női karaktertől megszabadulnak, a rajongók alaposan felbőszültek, hiszen két közönségkedvencet, A.J. Cook-ot és Paget Brewstert akarták kitenni a…..
Subba Por Pityu 2011.02.14 11:16:00
Egyre gyakrabban látni olyan képeket, amin a stárok arcán valami fura fehér por van. Nem Charlie Sheen tüsszentett rájuk, és szerintem nem is alapozó. Egy ránctalanító krémnek van ilyen utólagos hatása, ami használat után megszárad, és a porszerű felesleget hagy az arcon. Ezt le…..
Kremyy 2011.02.14 22:12:50
@yeti-ufo hibrid: A pórusokat is összehúzza,így egyenletesebbnek,feszesebbnek tűnik a bőr,ezért nem csak a ráncosodó területekre kenik.
OurFashion Kate Moss sminktitkai 2011.01.02 05:56:00
A szupermodell sminkelés terén nem egy Lady Gaga, Kim Kardashian vagy Rihanna kategória, akik élvezettel próbálnak ki milliónyi új színt, stílust és márkát. Kate Moss mindennapi stílusa kifejezetten minimalista, hiszen csak a szempillagöndörítőjét és a szemceruzáját tartja…..
Két napja furcsa és bizarr, most csúnya/ronda/förtelmes/szörnyűséges cipőkkel jelentkezem. Készítettem egy 10-es listát, melyben igyekeztem feltüntetni az összes nagyon-nagyon csúnya cipőt. Sajnos igen nehéz dolgom volt a lista összeállításában, hiszen rengeteg ronda lábbeli…..
Kremyy 2010.12.26 11:59:10
2010 befejezésével évtizedet is zárunk, így ideje egy kis körképet is adnunk, hogy a 2000-2010 közti időszakot mely ruhák határozták meg.Figyelem, a válogatás szigorúan szubjektív, így a kommentekben írjátok meg, hogy nektek mi hiányzik az összeállításból.J.Lo 2000-ben, a…..