Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadArt_

862 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg a gazdák feleséget, az xtraktor meg tehetséget keres, mi szerkesztőségi albérletre vadászunk, hogy kihasználhassuk a kooperatív multiplayer Lisztesláda írás és zombiláncfűrészelés örömeit. Ezt a jelentést küldjük hát ki mindenkinek, aki erre téved, hátha segít…..
Van egy pár olyan dolog, ami mellett nem tudunk heves nyáladzás és úristen-ezt-meg-kell-vennem-de-140-euró kiáltások nélkül elmenni, és ez a hátizsák pont olyan. Nemcsak hogy agyrombolóan aszott jól néz ki, de ha mondjuk te vagy Batman, és nem akarod, hogy látssz a radaron, akkor a…..
LisztesLáda A LEGO története 2012.08.16 09:50:28
Miközben kisebb korotokban, vagy akár most is építitek a hatszintes űrhajót amiben blorgonok szaladgálnak és negyvennyolc csápja van minden oldalon, nem biztos, hogy belegondoltok abba, hogyan is találták ki ezt az egész dolgot. Hát így. Picit giccs, picit néha gagyi, de LEGO,…..
Manapság úgy tűnhet kicsit, hogy bármilyen kezdeményezés, amiben jelen vannak gömbölyded női mellek, automatikusan egyenlő egy mellrák ellenes kampánnyal. A Boobstagram is valami ilyesmi akar lenni, bár egyes rosszmájú egyének simán ráfoghatják, hogy ez bizony csak egy újabb…..
LisztesLáda Zselésített zene 2012.04.11 12:32:00
Egy francia illetőségű művész, Marianne Cauvard alkotása, a Noisy Jelly engem rögtön megfogott. Készített egy dobozkát, ami első ránézésre akár egy szépen megformált vízfesték készlet is lehetne, de ha jobban megnézzük, színeink limitáltak és különböző fura…..
LisztesLáda Fából rádió 2012.04.09 21:44:00
  Eme rádió gyönyörű, mondhatjuk elsőre, mikor szembejön, mert tényleg az. Ám az már nem látszik rögtön, hogy Singgih Kartono egy indonéz kis faluban facsemetékből faragja ki a darabokat, és minden elhasznált avagy kivágott facsemete helyett egy újat ültet. Menő. Nem is…..
LisztesLáda Best Of Stilblog 2. 2012.04.01 08:49:03
Úgy gondoljuk, hogy nem maradhatunk ki a tömegből, akik hírt adnak a nem éppen április 1-jei tréfáról, vagyis a második alkalommal megrendezett Best Of Stilblogról, hiszen a múltkorin is ott voltunk és elég jól éreztük magunkat, sok érdekes emberrel találkoztunk és sok gyönyör…..
Búgás éjjelre, reggelre, amikor ér titeket...
LisztesLáda Daily Gif 2012.03.18 22:35:39
Majdnem úgy kezdtem írni ezt a cikket, hogy "egy párhuzamos univerzumban", de aztán rájöttem, hogy ez a hipstermánia abszolúte a mi dimenziónk sajátja - bár ugye ki tudja, abban a bizonyos másik világban hordanak-e geek Ray Bant az amőbák. Mindenesetre eme blog a kezébe…..
LisztesLáda Boldog szomorúság 2012.03.12 22:05:00
Natalya Lobanova valószínűleg az a belül mosolygós fajta, aki komor együgyűséggel szemléli a világot magában mulatva az emberiség hűde nagy maradiságán. Sok ilyen ember létezik, ám ez a lány/lény/nő/úrhölgy illusztrálja is sötét gondolatait az élet apró vagy éppen…..
Ugyebár minden féle és fajta dologra született már tumblr, tehát nem meglepő, hogy olyan is van, ahova a nem elfogadott New Yorker címlapok kerülnek fel. Ebből a képáradatból most egyet emelnék ki, ami kidolgozása és a poénja miatt is nagyon megtetszett, ügyesen figurázza ki a…..
Nicholas Tee Ruiz gondolt egyet és üres vagy nem üres óráiban ilyen-olyan furcsa csokornyakkendő ötletekkel állt elő, amiket meg is tekinthetünk eme képeken. Bár némelyik változatról süt, hogy Photoshop mesterkedés áldozata lett az inges fotó, néhány viszont szépen be lett…..
  Retróestet tartunk a szerkesztőségben. Ami a szobám. Rapist fejű Bee Gees fotó inklúdid...
Eme reklám ügyesen ragadja ki a mesék szirupos világából a Három kismalac történetét és ülteti át a mi kis összeesküvés-elméletekkel teli világunkba. Ha belegondolunk, valahogy így nézhetne ki Angliában, ha a kismalacok féltve az életüket megvédik magukat a farkastól, és…..
Elkészült Budapest új logója, vagyis ez inkább egy kérdés: elkészült Budapest új logója? Ha az interneten rákeresek Budapest logójára, kettővel is szemben találom magam: a fővárosival és a BTDM (Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Korlátolt…..
via designyoutrust..
LisztesLáda DJ Mehdi 'Signatune' 2012.02.17 18:27:00
Péntek esti keménykedés, decibellel illegális pimpversenyzés a fületekbe.köszi: Ricsi..
John Clang fotós a város különböző forgalmas pontjain felállított kamerával néha kattint egyet, aminek az az eredménye, hogy sokféle embert megörökít, akik arra járnak. Ezeket aztán hanyag tépkedés után összeragasztja egy új fotóvá, ahol egymás mellé kerülnek a…..
Napi tanulságlevonás eme számmal lészen szolgáltatva...
LisztesLáda hi. postcard. ok. 2012.02.05 20:57:40
Ha valaki annyira nagyon le van törve, hogy ilyesfajta képeslapokat küldözget, annak minden bizonnyal több segítség kell egy kis nutellaevésnél, ám mégis jó ötlet volt eme lapoknak a megalkotása. Ha másra nem, dísznek jó, de ha az ember vicceskedni akarna, arra is megfelelő, arról…..
Kellemes prüntyögés vasárnapra, a replay gomb nyomogatása erősen ajánlott a szám awesomness faktora és hosszúsága közötti óriási különbség miatt...
LisztesLáda Vodkát cumisüvegből 2012.01.29 13:09:42
Az alkoholizálás pont az a dolog, amire nem azt mondja az ember, hogy nem lehet elég korán kezdeni, épp ezért - vagy ennek ellenére - Anna Utopia Giordano keze által meg is született eme sorozat, amiben ismert szeszes ital gyártók termékeit felaggatja a hasonlóan ismert játékvilág…..
LisztesLáda Objektív pitában 2012.01.27 15:47:08
Aki komolyabban fotózik, annak bizony sokszor kell magával cipelnie megannyi objektívét, hogy majd bármilyen helyzetben el tudja készíteni azt a képet, amit akar. Namármost ezeket tárolni is kell valahol, és erre nyújt megoldást a Photorito. Ez egy olyan párnázott kör alakú anyag,…..
LisztesLáda Napi petricsésze 2012.01.22 21:16:41
Klari Reis azzal tölti idejét, hogy ilyen-olyan módon petricsészékben a különböző anyagokból előállított felületeket kézzel megfesti. Ez kábé olyan lehet, mint mikor a lefotózott csillagképeket újrafestik a fotókon a hatás és a könnyebb megértés érdekében. Viszont így…..