Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltika

21 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Léderer-Kovács kettősnek nagy ziccer lehetett volna a tegnapi Portugália-Franciaország mérkőzés, hiszen a másik elődöntőn nyelvészeket és jóérzésű embereket a sírás környékére kergető Urbán dúlását kellett volna felülmúlni - de nem így történt. Azt nem tudom, hogy…..
Zsoltik@ XXI. század,Magyarország 2006.06.26 14:24:21
Ír az ember levelet az ország legnagyobb bankjának, h. mit tehet, ha szeretne megszüntetni egy bankkártyát és ahozzá tartozó elkülönített szlát vmint egy újat, amszeretne, amihez nincs elkülönített számla, ha csak hétvégén van Magyarországon. Válaszolnak: semmi gond, menjen be…..
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
Zsoltik@ Ami hiányozni fog 2006.06.20 09:23:46
Mert már csak másfél hétig sem leszek Berlinben (illetve később nyilván majd vissza kell jöjjek)... a korrekt közlekedés a korrekt közlekedés a korrekt közlekedés a sok park a világ legfinomabb fagyija dürüm, dürüm lasagne az özletek kínálata a…..
Zsoltik@ Alles in Ordnung 2006.05.31 08:33:00
Úgy néz ki, lesz új lakásunk, belerázódom a munkába, Berlin frankó hely, még Jazz FM is van.Ha nyerek a lottón, veszek egy MacBook-ot.Még az is előfordulhat, hogy akkor is veszek, ha nem nyerek.Kicsit sudoku addict lettem.Belehúzok mert le kell adnom néhány doksit.Uff..
Zsoltik@ Hát nem elkiabáltam 2006.05.12 12:21:00
Még a dürümnél is finomabbat kajáltunk tegnap: Rogocki nevű halpiac und kifőzde, tonhal filé rántva (egy db. szálka) + majonézes enyhén hagymás burgonyasali. Sehr gut. Ócsó oszt jó.Megvolt az első német órám is, mire megszoknám a derdiedas-t, nagyjából otthon fogok dolgozni.A…..
Pizzát eddig csak egyszer ettem Berlinben, ahol mostantol fellelhető vagyok, especially munkanapokon. Két hónapig. Még csak most kezdem jól érezni magam, nagyjából egy hét után. A munkáról annyit, h. kezd érdekessé válni, hál' a nagy Manitunak.Szóval itt kint a kajálás…..
Zsoltik@ Fegyvernepper + 1 vicc. 2006.04.06 13:51:00
Bánhatja aki még nem látta, társadalmi-szocio-dráma, keveset lövöldözős (mármint direkt), de azért véres agy-kiloccsanós, az evolúció nem csak embereket produkálós, megalapozott történetes, Nicolas Cage-s (hitles, nem túl nagyot alakítós - nem kamerába könnyes szemmel…..
Zsoltik@ Hazudni bele a kamerába 2006.04.06 08:35:13
Ehhez nem nagyon kell bármi mást hozzáfűzni. Nem is fogok semmit, csak nagyjából szó szerint idézném az egyik miniszterelnök-jelöltet: "... meg lehet nézni, én ... megszavasztam a 13. nyugdíjat..."..
Zsoltik@ Zunalmas életem 2006.04.03 16:41:48
A felmondásról még annyit, hogy kedvelt főnököm nagyon meglepődött, legalábbis úgy tűnt. Tartóztatni - miután közöltem, hogy sok esélye nincs - nem próbált, ennek nem biztos, hogy örülök. De földhöz sem vág annyira.Ezt amúgy Opera 8.52 alatt vésem, mert ezt volt a…..
Zsoltik@ One day I fly away 2006.03.24 08:47:00
Randy Crawford - One day I fly away (1980) I may get along, when love is gone Still you made your mark, here in my heart One day I'll fly away Leave your love to yesterday What more can your love do for me? When will love be through with me? I followed the night Can't stand the…..
Zsoltik@ Kaposvárra és has 2006.03.20 08:08:08
menés. Ez volt a hétvégi program, a kaposvári képek itt oldalt látszanak is (ha most olvassa az embör). Meglátogattuk Öcséméket, azon apropóból, hogy fia született, meg Anyuékat azon apropóból többek között, hogy születésnapja volt. Öcsém kisfia egy tündér vasgyúró,…..
Firefoxhoz (de ez most lényegtelen) igényes emberek csináltak egy extensiont, ami arra jó, hogy a Gmail defaultban csodálatos (azaz funkcionális és szép) szkinjét elcsessze, gratulálok. Nem, nem viccelek, itt van két szkrínshot: (***xos népek kezébe még színesceruzát se lenne…..
Zsoltik@ Csak a zene kell 2006.03.10 10:08:00
Már harmadik napja csak és kizárólag három albumot hallgatok: Parno Graszt - Rávágok a zongorára Kanizsa Csillagai - Foku Drákuluj Yonderboi - Splendid Isolation Az utolsó egész egyszerűen az elmúlt sacc/kb 16 év első európai (na jó, szerénytelenül, legyen világ-)…..
Zsoltik@ RIP Nate 2006.03.08 08:40:00
Meghalt Nathaniel Fischer. Szerepét jól játszotta, még hullaként is. Az egész sorozat briliáns úgy ahogy van, de ezt előttem már sokan elmondták vala. Sokan és nem elegen. De nem csak Nate játszik zseniálisan, hanem Ruth és Claire is. Szürreális témák, katarzisok, döbbenet…..
Zsoltik@ My boring life 2006.03.07 11:18:00
Mostanság tényleg unalmas, és lehangoló. Temetés (no jó, utána találkozás a barátokkal), otthonülés, fotóretus - ha valaki tudna esetleg olyan szolgáltatót, aki olcsón és jó minőségben beszkennel helyettem sokszáz fényképet, ne tartsa magában -, fotó feltölt, internet…..
Zsoltik@ Feed43 for president 2006.02.26 19:58:00
Most épp nekik örülök, végre kaptam invitation kódot, és íme az eredmény. Na jó ne kattintsatok rá, inkább érdemes RSS olvasóhoz adni (Bloglines rulez - de nyilván csak azért mert ezzel kezdtem (persze csak az Akregator után, de rájöttem, hogy web as platform mennyivel jobb), és…..
Zsoltik@ Bram Cohen for president 2006.02.25 17:44:00
Azért megvan annak is a varázsa, hogy leslattyog az ember reggel az újságért, látá, hogy van új Wan2, megveszi (persze egy ideális világban nem veszi meg, hanem elolvassa neten, pláne rss-ben (korábbi ideális világ lásd gyermekor, köcsönkéri az ismerős újságos nénitől, de…..
iWiW_GH Felhasználók megoszlása 2006.02.22 13:18:00
Az iWiW indulása óta 20%-kal csökkent a budapesti felhasználók aránya. Ebből látszódik, hogy elkezdődött a lokális közösségek megerősödése az iWiW-en. Persze a legtöbb felhasználó budapesti illetve pest megyei és Budapest vonzáskörzetében él. Országos szinten pedig a…..
Zsoltik@ Am I lonesome tonight 2006.02.23 22:58:00
Yes. Ittmaradtam egyedül, miközben: Na elég volt ezt leírnom, ebben a pillanatban a nagyon rettenetesen okos macskánk ideugrott az ölembe (pfúj, tudom, minden macskaszőr lesz), és belémvájta a karmait. Na mindegy most akkor dolgozom, mint güzü, meg majd jól feltöltök egy…..
Zsoltik@ Balfasz újságírók 2006.02.22 08:55:51
Ez itt eleve szánalmas, ez hír, még ha kampány van is, de így meg különösen az. Ha ez így megy tovább, hamarosan az lesz, hogy bocs, de ez előző számunkban kért azt megelőző számban megjelent elnézést kérő cikkünk miatt elnézést kérünk, mert szartunk bele a hitelességbe,…..
Zsoltik@ Hétvégén 2006.02.19 18:20:00
Zitáéknál voltunk, erről majd képeket is közlök hamarost, bár nem bánnám, ha végra a sablonba is beleírhatnám a Flickr stream-em beillesztését. Meg a del.icio.us-t. Meg a. No mindegy, szóval szombat délelőtt elhaladtunk Szentgyörgypusztára (köpésnyire Isaszegtől), és jól…..
Zsoltik@ Média nyöszörgés 2006.02.16 08:55:10
Minél több részt látok a Született feleségekből, egyre rosszabb. Miért nem lehet minden TV sorozat olyan jó, mint a Sírhant művek? Miért kell Baló Györgyöt látni a TV-ben? És Havas Henriket, Verebes Istvánt? És Bochkor Gábort? (Nem is beszélve arról, hogy amikor b. nejemmel…..
Zsoltik@ Politika, botrány 2006.02.15 08:22:00
Aki ismer, ismeri a kötődésem is, meg minden, de ami itt megy, az már kiszabott szánalmas. Hackerek törik fel a Zemeszpé szerverét. Gyurcsány Totóról blogol. 14. havi nyugdíj. Áder Komoly fejjel fejtegeti, megmondja. Rosszabul élő autókölcsönző tulajdonos. Dávid Ibolya cumizik.…..
Zsoltik@ Disz iz ö teszt 2006.02.14 08:19:00
Értékelem, hogy a blog.hu "motor" (buta egy szóval nevezzük nevén, valljuk be) megy Konqueror alatt, frankón, és ami külön nagyszerű, hogy amit most írok, on the fly helyesírásellenőrzi. S látá az úr, hogy ez jó. Az nem jó, hogy munkanapvan, de ennyit a siránkozásról. Most…..