Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RollDuke

3 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
RollDuke 2013.12.23 12:52:07
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..
Két éve lett az enyém. Megmentettem. Kiégett a fényszóróizzó, elgyengült a motor, nem mért a sebességmérő. Kettesben, harminccal közelítettem meg a lakásunkat. Szánalmas volt. Nem fogott a fék, kihagyott a gyújtás, kiakadt a gázbovden. Estig szereltem a parkolóházban. Az első…..
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
RollDuke 2013.06.05 12:01:25
@Bende Tibor: A 4 kg nem sok. Én 7 éve szoktam le, 25 kg-ot szedtem fel egy év alatt, de aztán mozgással szépen lassan visszament. A nassolással kell nagyon vigyázni, de jobb a cigi nélkül...
A Toyota 1995-ben váltotta le amerikai piacos közepes SUV-jának második generációját. Került bele többek között egy új V6-os, ami már 180 lóerős, és 3 liter helyett 3,4 literes, és kiküszöbölték a modell legsúlyosabb szopófaktorát, a hátsó szélvédőt. Az ugyanis addig a…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
RollDuke 2012.12.28 14:31:55
@magyar_ellenállás: A közúton általában nem keresztben megy az ember....mint itt, mégis van baleset. Tény, hogy a videón senki nem ment gyorsan, mégis becsúszott egy-egy megpördülés. Az igazi baj, hogy bárki odamehetett tudástól függetlenül, talán csak a szerencsén múlt, hogy nem volt közöttük igazi barom....
Egy bajor csoda, francia kezekből. Már innen jó. Hátulról is egészen csodálatos. A géptetőn nem tudni, mik vannak. Színek, szagok, formák. Hasonló, és persze az igényesség is hagy némi kívánnivalót maga után. Szóhoz sem jutok...
A hörcsögfejnek annyi november 2012.11.12 16:35:45
A súlyom 96,8 kg volt ma reggel. Ez jó. Már teljesen hozzászoktam az új életmódhoz, nem hiányzik a nassolás, a gyomrom is összeszűkült, nem is gondoltam volna, hogy ilyen kevés étellel is mennyire jól lehet lakni. A kevés azért a régi adagokhoz képest kevés csak, valójában 5x…..
TComment Lopnak ezek mindent 2012.11.07 05:55:00
Néha nem is értem: folyamatos a panaszkodás, az állampolgároknak sem jó, a törvényhozás is bajban van, pedig a megoldás több, mint egyszerű. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Na! Ma csütörtök van, és ezen a héten már háromszor voltam futni-kocogni. A kilométereket, rendszerint 6.50, körül abszolválom, ezt jóindulattal én már futásnak hívom. Hétfőn és szerdán 5 kilométereket futottam, de ma 6-ot! Ma egy hónapja, hogy újra járok, és meglepően…..
Fotó: Intzoglu István Nohát véget ért a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Ottontérkép két hónapig tartó játéka, megvan Budapest 2012-es városnegyedbajnoka! A négyes döntő végeredménye (zárójelben a leadott lájkok száma): 4. Németvölgy (241) 3.…..
RollDuke 2012.10.17 18:53:23
@~dá~: Akkor félreértelmeztem, ne haragudj:) Én éppen lakást keresek, de az ingatlanosok ezzel hadilábon állnak..
2008: a testsúlyom 80 kg 2012 augusztus: 112 kg 2012 október : 103 kg Az ok, ami idevezetett: egyszerűen nem figyeltem oda.... Főként mikor leszoktam a dohányzásról, és elkezdtem nassolni. Egyből 12 kiló felugrott. Gondoltam megoldom egy léböjttel egybekötött fogyókúrával.…..
Nem kell a rizsa, a kéthengeres dög magáért beszél. Marco Artizzu alig nyúlt hozzá a Ducati Supersport 600-hoz, mégis teljesen új motor lett a végeredmény. Brit versenyzöld tank, fekete elemek, bütykös gumik – a fordulékonyságából biztos vesztett az olasz desmó, de nyert valami…..
RollDuke 2012.08.01 20:52:36
Hány ilyet mondjak? Még akkor is bele lehet tenyerelni egy hasonló történetbe, ha az eladó tiszta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
RollDuke 2012.06.27 09:20:23
Elmesélem én hogy jártam! 2010-ben lakást cseréltem, és az eladó részéről volt a lakáson valamennyi parkolási bírság. Erről én nem tudtam, mert mire az ügyvédhez mentünk, ő már ezt rendezte, így egy tiszta tulajdoni lap várt. A végrehajtó, akinél ezt az összeget kifizette egy kis késéssel , tett egy közzétételi nyilatkozatot, aminek a díja 6.600,-Ft volt, és ezt a tulajdonosnak kell kifizetni, aki időközben én lettem( azt már nem ellenőrizte, hogy közben mi történt). Közben én átköltöztem, és be is jelentkeztem állandó lakcím szerint ( értelemszerűen mivel a régit eladtam). A végrehajtó okosan a régi lakcímemre küldte el( de én már közben átjelentkeztem hivatalosan!), így aztán nem kaptam meg ( bár nem is tudtam az egész végrehajtásról sem, így nem is számítottam ilyesmire.) Majd idén májusban kaptam egy értesítést, hogy az autóm lefoglalták tartozás miatt. Bementem, kiderült, kifizettem ( bár nem az én saram volt), így volt a leggyorsabb és a legegyszerűbb ( ha vártam volna a igazamra, akkor arra a időre lefoglalják az autót). Azt hittem ezzel vége. De nem, a lízingcég emiatt felmondta a szerződést és átsorolt ROSSZ ADÓS kategóriába ( megjegyzem ez a második autóm amit tőlük veszek, mindig időben fizettem). Úgyhogy a pohár, betelt az autót kifizetem és talán így vége les, de a végrehajtót lehet, hogy beperelem.Már ha be lehet egyáltalán. Ha ez pedig eladásnál derül ki akkor meg én vagyok rohadék, hogy mit adok el.....
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
Tavaly nyáron halt meg Gary Nixon, az amerikai versenylegenda. A Lossa Engineering neki állított emléket új motorjával. Ugyan a gyári Kawasaki Z1000 szépsége erősen megosztó, de most sikerült olyan külsőt teremteniük, amelyet a klasszikus formákban hívő motorosok is…..
RollDuke 2012.05.10 20:26:15
Robogó Ferrari robogó? 2012.05.01 07:44:00
Van egy olyan mánia, hogy a népek szeretnek mindenre Ferrari jelet tenni, ha piros. Még akkor is, ha az uram bocsá' nemhogy nem olasz, hanem egyenesen egy Peugeot 206-os: Siófokon van erre egy szép példa. Az új Piaggio Zip cseppet sem Ferrari, de legalább olasz, és szép. Már magamtól…..
  Hogy mit húzzak a testemre, nekem is nagy dilemmát okozott a kezdetekkor. Kérdezgettem mindenkit, hogy milyen sisakot, milyen kabátot, kesztyűt vegyek. De nagyon megoszlanak a vélemények, mindenki másra esküszik. A szerkesztőségen belül is szenvedélyes viták alakultak ki:…..