Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canislupus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
canislupus 2008.11.14 21:18:07
Üdvözletem!

Én is igencsak új vagyok, mind az oldalon, mind a témában.
De én is mesélhetnék, mint sokan mások...de nem teszem részletesen. Elég volt anno, mikor a testvéremet sirattam egy kocsma hátsó vécéjében, miközben ütlegelték egy olyan dologért, amihez semmi köze nem volt. Kacifántos volt az ügy, természetesen volt előzménye is, aztán mikor iskolából arra kellett hazajönnöm, hogy be kel menni a rendőrségre, azt hittem elájulok. Természetesen a bátyám velem jött, mert kiskorú voltam. Azt sem tudtam, kinek mit mondjak. Nem volt könnyű...
Lényegében érdekfeszítő dolog ez a téma, valahogy mindig is érdekeltek ezek a dolgok, nem tudom miért. Talán mert az ember alapból kíváncsi természetű. Sokszor néztem dok. filmeket a börtönéletről, persze egyik sem hazai volt. És csak borzongtam, hogy MIÉRT? Annyira vadak az emberek, hogy az valami borzasztó. TE, ha bekerülsz, hiába lennél a ,,tökéletes rab", a tömeg úgy elsodorna magával, hogy azt sem tudnád, fiú vagy-e, vagy lány. Érthetetlen dolognak tartom, mikor azt látom, hogy az egyszemélyes cellában a kiskorú ,,gyerek"- mert fiúnak sem mondanám-, tör- zúz, és még a cirokseprűből is ,,fegyvert" készít, hogy....nem tudom. Betegség borítja el az agyakat. Bár az egész ott kezdődik, mikor az ,,ember" agyában megfogalmazódik egy bűncselekmény.
Elnézést, ha nem teljesen lehetett érteni a mondanivalómat, kissé át tudom venni az ilyen dolgok hangulatát.