Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selyemgirnyó (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy változások lesznek az Apple iTunes nevű zeneboltjában január végétől, és bár ez minket, magyarokat nem nagyon érint (lévén itthonról nem érhető el a webáruház, illetve csak bonyolultan), azért írunk róla, mégiscsak a legális letöltés felé halad a világ, még ha…..
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
Lányok, figyelem! "Melyik lány nem szeret csinosan, divatosan öltözni? Melyik papa nem morog, ha a lánya ezen a címen folyton újabb pénzt kunyerál tőle? (És igaza van, amikor morog. Ha a lány a tánczene-hallgatás mellett olykor tűt is vesz a kezébe - tanú rá a műsor: nemcsak…..
selyemgirnyó (törölt) 2008.12.26 18:23:58
Sokan azt hiszik, hogy az átkosban kizárólag szovjet tanmesékkel és igénytelen román rajzfimekkel formálták a gyerekek agyát párttagkönyv alakúra. Aki persze ezt hiszi, azt vagy tényleg sikerült agymosni, vagy nem élt még akkor, mindenesetre a '78 karácsonyának reggelén…..
"Mi olyan szocializmust akarunk, amely megtisztul a múlt lerakódásaitól, s ugyanakkor örökli mindazt a legjobbat, amit elméletünk megalapítója hozott létre, ami megtestesül népünk munkájában és erőfeszítéseiben. Olyan szocializmusra van szükségünk, amely az egész világ…..
Görögországban sokkal nagyobb a gond, mint eddig hittük. Nem elég, hogy az országot válság, korrupció sújtja, aztán többnapos zavargásokban verik szét a városokat, de ráadásnak még egy alakváltó is garázdálkodik a fővárosban. Egyelőre még nem tudni, hogy egy űrlényről…..
selyemgirnyó (törölt) 2008.12.15 17:43:32
Lehet, hogy harmadszorra is szívat celebeket az RTL. Kolosi Péter az Origónak adott interjúban mondta el, hogy elképzelhető, hogy jövő összel elkészítik a Celeb vagyok harmadik szériáját. Nem lesz könnyű olyan karaktert találni, aki utoléri Gjon Rambót, tesszük hozzá…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
selyemgirnyó (törölt) 2008.12.02 13:59:04
Bigyóblog Sörcsap kólához 2008.11.29 10:25:00
Kólamániás vagyok. Ez van. És a kétliteres kólából mindig kiszökik a buborék az utolsó deciknél. Állítólag ez a sörcsap (kólacsap) segít ezen. Csak bele kell tekerni a kétliteres üvegbe és csapolhatunk.Via Gizmodo..
Ha már két hétig tudósítottunk a Celeb vagyok-ról, akkor nem maradhat ki a bónusztrack sem, az Újra együtt!, amiben ugye összehívják a csapatot, hogy még utoljára egymás fejéhez vágjanak néhány hamutartót, papírtrombitát, meg stúdiókelléket. Mondjuk két hétre…..