Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...Doom...

16 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő Éjszakai lapszemle… 2008.11.28 03:02:04
Mivel a mai nap a szájkarate jegyében telt, ezért igyekeztem olyan hírt választani, ami hasonlóképpen megoszthatja a tisztelt és a kevésbé tisztelt olvasóinkat.   Botrány a Megasztárban, adta ma hírül a velvet.hu.   Hát, kérem alássan kiderült, hogy a tévés,…..
Mivel a ma éjszaka egyetlen valamirevaló bulvárhíre eltűnt az internet bittengerében, ezért inkább úgy döntöttem, hogy kiosztok egy-két virtuális szívlapát kezelést.   Ma a „kollégának” nevezett idegen létformát néztem ki magamnak. Ezt az emberszabásút…..
Agyhugykő Éjszakai lapszemle… 2008.11.26 02:24:29
Bölcsek tanácsa   Nektek mi jut eszetekbe a fenti testületről? Nálam több megoldás is született a nap folyamán.   Az első, ami eszembe jutott az egy csapat vén bennszülött az Amazonas mentén, aki ülnek a tűz körül valami sárkalyibában egy szál bőrtangában……..
Agyhugykő Balázsnak… :-) 2008.11.26 02:00:43
K. Tünde megélhetési média utcalány, kurv, művésznő libanc ma is bekerült a hírekbe. Ez még nem is különösebb esemény, hiszen azt mind tudjuk, hogy már annyira nyomorult állapotban van ez az iparág, hogy kvázi bárki, bármivel bekerülhet, ha elküldi a fotót az eseményről…..
’Reggelt! Tudom, hogy este van! ÉS???   Napsugarasat mindenkinek. Ja, hogy az nincs? Akkor osszák be, azt, ami jutott! Nem tudom ki, hogy van vele, de engem Bazsival ellentétben ma reggel nem a szeretet ünnepe, hanem az általános utálat érintett meg és ettől abszolút…..
 Ismertetőjegyek: Ha azt látod, hogy a diszpécserrel megbeszélt pont felé egy nagyteljesítményű, szolidan sportos autó közelít, kezdhetsz gyanakodni. Ha beszállás közben sportkormányt látsz a sofőr előtt, már biztos lehetsz abban, hogy a fenti típussal futottál össze.…..
Ez a kis cikkecskével egy hosszabb sorozatot kívánok beharangozni a tisztelt publikumnak, amiben akár a saját élményeitek is megjelenhetnek.   A taxikról és a sofőrjeikről lesz szó, akik úgy gondolom vannak annyira érdekes és egyedi társaság, hogy anyagot szolgáltassanak a…..
Agyhugykő Éjszakai lapszemle… 2008.11.23 00:24:01
Öngyilkos lett a szegedi pedofil Péntekre virradó éjjel felakasztotta magát a pedofíliával gyanúsított férfi. Az 54 éves pék 12-14 éves gyermekeket fotózott le és készített róluk felvételeket pénzért cserébe.   Nagyon helyes te kretén, a kutya sem fog…..
Agyhugykő Napi Idióta… 2008.11.22 02:57:42
Elfogtak a rendőrök egy 14 éves budaörsi fiút, aki csütörtökön egész nap bombafenyegetésekkel hívogatta az ügyeleteket.  Anyád is inkább olvasással töltötték volna azt a 5 percet 14 évvel ezelőtt gyökér! Bár ha jól meggondolom az olvasás nem lehet egy mindennapos…..
Szexista Polgármester Mount Isa polgármestere megkapta a teljesítményért járó citromdíjat, amit 16 éve osztanak ki azoknak a férfiaknak, akik a legdurvábban nyilvánulnak meg a nõkkel szemben……John Moloney polgármester úgy vélte, hogy bizonyára szívesen jönnek…..
"Honnan tudom hogy elélvezett a lány akivel vagyok? Ha remeg és zihálva veszi a levegöt az már az?"   Tapasztalatom szerint, ha egy lány elélvez, az egyértelmű hanghatásokkal jár, amit még te is felismernél vízfejűkém. Tehát ez valami más lesz. Lássuk csak a…..
Nemsokára közeleg a szeretet ünnepe ezért gondoltam rá adok pár tippet mivel tudjátok, párotokat, testvéreteket, aput, anyut, a nagyszülőket, állatokat és a hullákat meglepni. Jó nézegetést és kérhettek ilyesmit a Mikulástól is! Majd jön a krampusz és akkor jól seggbeba....…..
Agyhugykő Ez tetszik! 2008.11.21 01:00:07
Én bírom a japánokat, régen is tiszteltem a múltjukat, a hagyományaikat, a szorgalmukat és amióta elolvastam a Jappán című könyvet, mint embereket is kifejezetten megkedveltem őket.   Ma azonban jót vigyorogtam a következő Index híren:   Nem akar elmenni Mexikóváros…..
Sváby András üvegezéssel térne vissza A producer új, ám egyelőre nem eladott műsorában a játékosok üvegeznek, aki nem tudja a kérdésre a választ, az vetkőzik.   Mindig meglepődöm, hogy mennyire mélyre tud süllyedni, a magyar televíziózás… Néha már-már…..
Agyhugykő Napi idióta... 2008.11.21 00:35:14
Forgalommal szemben száguldott az M1-esen Ittas volt, ezért rossz felhajtón tért rá az autópályára egy tatabányai fiatalember szerda este. Írja az Index mai számában. (hehe)   Ismeritek a viccet, nemde? Mit mond az egyszeri sofőr, amikor ezt hallja az autórádióban: Figyelem,…..
A mai kedvencem az a hír, amely bejelenti, hogy a kenguruk földjén szexpárt alakult. Több dolog mellet az egyik tervük az, hogy szülessen arrafelé tanterv a szexuális nevelésre… Kíváncsi lennék a tantervre. Meg mondjuk arra is, hogy milyen fejet fog vágni a kis kenguru Jack…..
Agyhugykő Beköszönés... 2008.11.19 21:35:00
Holdsugaras, whiskygőzős jóestét mindenkinek! Az írták mutatkozzak be, én meg komolyan vettem! Rápacsáltatok srácok! Nakéremalássan: Fizikális és effajta adatok: - 32 éve száműztek erre a bolygóra az alfa Centauriról! A büntetést tekintve valószínűleg valami tömeggyilkos…..
Miért minősül állat kínzásnak, ha egy nő szexel pl. egy kutyával? Vagy az állatnak nem mindegy, h mibe dugja be?- Nem minősül állatkínzásnak csak gusztustalan baszki... (Suluj)- Nézz rá Goofí-ra és megtudod miért kínzás... (Bazsiahegyrol)- Miért neked mindegy vazz? Az…..
Agyhugykő Szaporodunk 2008.11.18 18:39:22
A hullák egymással nem dugnak, bár annál inkább szaporodnak, nem úgy mint mi, mi inkább kufircolunk, mintsem szaporodjunk (a félreértések elkerülése végett nem egymással, ha rosszra gondoltál tessék 5 percig csapkodni vezeklésként a nemiszerved a sarokban), de van hogy bővül a…..
...Doom... 2008.11.19 00:16:52
Agyhugykő Tibi bácsi és gulya 2008.11.14 11:27:09
Előrebocsátanám, hogy a mesében szereplő személyek pusztán a képzelet szüleményei, a valósággal való bárminemű egyezés pusztán csak a véletlen műve... (na persze)Egyszer volt, hol nem volt egy messzi-messzi irodában, ahol Isten eme egyszerű teremtménye, Tibi bácsi buzgón…..
...Doom... 2008.11.14 16:46:37
...Doom... 2008.11.14 16:47:45