Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nitus

47 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dream of my LIFE Kaua'i 2013.04.08 15:00:00
Egyszer volt, hol nem volt... Talán igaz sem volt. :) Ez a sziget egy igazi mesevilág volt, ahol a gyönyörű egzotikus környezet és az otthoni baromfiól egyszerre találkozott. Egy srácot sikerült elkapnom az egyik szünetben, hogy jöjjön el velem Kaua'i szigetére. Sajnos már…..
Dream of my LIFE Nyári szünet :D 2009.09.13 10:58:24
Elnézést az elmaradásomért, de igyekeztem minden maradék időmet hasznosan eltölteni az Egyesült Államokban. Hamarosan folytatom a blogot. Lesz még mit mesélnem. :)..
Dream of my LIFE Búcsú 2009.08.09 05:50:12
Egyre fájdalmasabb a búcsúzás. Azt hinné az ember, hogy az idő már megedzette érzelmileg és már nem sír mikor a barátai elmennek. Boldog, hogy megismerhette őket. Mégis mikor búcsúzásra kerül a sor, ott van bennem ez az érzés, hogy talán most látjuk egymást utoljára. Egy…..
Dream of my LIFE Maui 2009.08.06 22:06:00
Maui, avagy a „Völgyek szigete” Hawaii második legnagyobb szigete. Régen a Molokai Lanai-szigetek része volt, amit hat vulkán hozott létre még évmilliókkal ezelőtt. A szigeten az első lakosok polinéz hajósok voltak, akiknek az utódaik még ma is Mauin élnek. A…..
A Nagy Sziget nyugati partszakaszán, melyet „napos oldalnak” is neveznek, találjuk Kona városát, mely köré a tengerparti szállók tucatját építették. A sziget déli részén a Hawai’i Volcanoes Nemzeti Park tarthat számot érdeklődésre, ahol a láva folyását, akár…..
Dream of my LIFE Hawaii szigetek 2009.07.28 05:24:00
Hawaii  Becenév: Aloha StateHivatalos nyelv: angol és hawaii Terület: 16 645,9km2 Legmagasabb pont: Mauna Kea 4 205 m Népesség: 1 192 200 Főváros: Honolulu Legnagyobb város: HonoluluHawaii (hawaii nyelven Hawaiʻi) az Amerikai Egyesült Államok 50. tagállama. Földrajzilag…..
Egyre csak közeledek a suli végéhez és, mint ilyenkor általában rám jön valami furcsa érzés, hogy nem akarok kimozdulni a megszokott kis környezetemből. Mikor eljöttem otthonról ezért maradt el a good bye partym is. Mindent kitaláltam csak, hogy ne kelljen sehova mennem. Üzenem az…..
Dream of my LIFE Skydiving 2009.07.13 00:05:00
Kérem a gyenge idegzetű olvasókat, hogy aki nem bírja a csúnya beszédet, az inkább most ne olvassa el a következő sorokat. Kénytelen vagyok kiadni magamból a történteket, úgy ahogy az jól esik. :D Már kb egy hete tervezzük a suliból egy páran, hogy elmegyünk sky-divingozni, csak…..
Na szép jó napot mindenkinek! Lássuk csak merre jártam a hétvégén... Jah igen, búvárkodni. :D A változatosság kedvéért ez is fantasztikus volt. Az ismerőseimnek mondanom sem kell, hogy imádom a vizet, szinte a víz alatt nőttem fel, nemcsoda hát hogy előnyben részesítem azokat a…..
Tök spontán jött az ötlet, hogy na akkor most szörfözni fogunk. Csak napoztunk a parton a sulitársaimmal és egyszercsak fogtuk magunkat délután 4 fele és béreltünk szörfdeszkákat a parton. Komoly volt az első alkalommal 8-an nekivágni a nagy alkalomnak. :) A nagy izgalomban végig…..
Dream of my LIFE Felfedező körút 2009.06.26 02:15:00
Valamelyik nap hallottam, hogy a Dél-Kóreaiak július 4-én le akarják bombázni Hawaiit. Állítólag ez a hír terjeng a világhálón meg a híradókban. Mivel utálom a TV-t, ezért nem is nézem egyáltalán, mióta kint vagyok Amerikában. Valahogy úgy vagyok most a Világgal, hogy…..
Akár lehetne ez egy szőke nős vicc is, kb annyira értek a szerencsejáték gépekhez. :D    ..
Szombaton ismét egy polinéz túrán vettünk részt, de ez már egy egész napos program volt. Féltünk, hogy megint egy kicsit unalmas lesz nekünk ez a program, de minden várakozást felülmúlt ez a nap. Egyszerűen tökéletes volt. Olyan utakon mentünk odafelé, hogy az valami mesébe…..
 Nagyon kellemesen telt az egy hetes nyári szünetem. Szerencsém volt már az első napon, hogy megismerkedtem Ericával, mert egyébként egyedül töltöttem volna ezt a kis időt. Egész héten csak mentünk és mentünk, szinte a sziget minden pontján voltunk már. Nem kell túl nagy…..
Dream of my LIFE Újabb költözés 2009.06.11 06:25:00
Tudom nem is említettem mi lett a Miamis ügyből, de sajnos nem mehettem vissza, amit annyira nem is bánok, mert már Miami sem a régi azok nélkül az emberek nélkül, akik ott voltak végig velem. Egy kis világban éltünk, amit magunk építettünk fel. Azt az időszakot már soha nem lehet…..
Dream of my LIFE Vegasos videók 2009.06.09 23:51:00
Bellagio vizi show      Las Vegas Bulvár  ..
Dream of my LIFE ViVa Las Vegas 2009.06.08 06:05:00
1. nap   Pénteken késő délután jöttek értem a srácok. Nagyjából ugyan azokkal mentem, akikkel a Six Flagsban voltam. Robi a magyar srác, Antony (francia), Dirk és Christian (from Germany:) Körülbelül 5 órás autóutat végigszenvedve megérkeztünk a csodálatos Las Vegasba. Az…..
Dream of my LIFE Unalom 2009.05.27 03:27:00
Mióta kint vagyok Amerikában először érzem igazán, hogy rohadtul unatkozom. A mai napom eljutottam addig a pontig, hogy azt hittem kiszaladok a világból. Közel jártam ahhoz, hogy valakit jól szájba csapkodjak. Már kínomba nevettem magamon milyen hülye vagyok, ennyire bezártság…..
Túl sokat nincs mit rizsázni erről, ugyanis nem sok lehetőségem van szórakoztatni magam. Marad tehát a beach és a tanulás... egyedül. :S Viszont jó hír, hogy gyönyörű volt hétvégén az idő, tudtam egy kicsit napozni a parton, közben angol könyvet olvasgattam, szavakat tanultam,…..
Azt hiszem a következő képeket kár is kommentálni, mind magáért beszél. Ide jártam edzeni suli után, igaz ígyis meghíztam, de legalább gyönyörű környezetben tehettem mindezt. :D Itt láttam a konditerem előtt Dennis Rodmant is, bent pedig egy Amerikában ismert szappanopera…..
Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Los_Angeles_(California)Története  A terület tengerparti részeit évezredek óta lakták az amerikai őslakosok ("indiánok"), elsősorban a Tongva és a Chumas törzsek. A spanyolok először 1542-ben érkeztek a területre Juan Cabrillo…..
Dream of my LIFE I'm in L.A. trick 2009.05.22 23:06:00
A múltkori bejegyzésemben biztosan érezni lehetett az elkeseredésemet. Mára már összekaptam magam és egy újabb stratégiát dolgoztam ki azért, hogy jobbá tegyem az ittlétemet. Elhatároztam, hogy veszek egy biciklit és azzal fogom bejárni a környéket. Persze hosszabb távokra…..
Az előző hetem is elég csendesre sikeredett, igazából nem olyan ez a hely amilyenre számítottam. Minden nagyon messze van és nagyon rosszul van kiépítve a tömegközlekedés Los Angelesben. Bárkivel beszéltem a suliból, mindenki azt mondta, hogy ha jól akarom magam itt érezni…..
Dream of my LIFE Költözés 2009.05.18 03:59:00
Hétfőn újra költöznöm kellett, mert nagyon nem tetszett a család, ahol voltam. Az étel borzalmas volt, a család hitvallásából kifolyólag az életstílusomon is kénytelen voltam változtatni. Egyetlen megoldást találtam a problémára, a költözést. Egy hetet töltöttem összesen a…..