Regisztráció Blogot indítok
Adatok
undok

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árokásó Top100 Eva S. Balogh 2008.07.14 23:32:00
Méghogy egy nyugdíjas már csak a társadalom nyakán élősködő inaktív! Nyugger, mintegy. Ez lehet így mucsai feketeországunkban, de nem ám a fejlett Nyugaton. Ennek élő példája Eva S. Balogh. Eva S. Balogh, az '56-os emigráns mögött egy köztiszteletben leélt történészi pálya…..
Egy szimpla idézet következik a szegedipaprika.hu oldalairól (és itt az aktualitása): „A­kár­ho­gyan is - Pap­ri­ka Jan­csi e­re­de­ti fi­gu­ra! Bajt ke­ver - és baj­ba ke­ve­re­dik ma­ga is. Gyor­san…..
 Drága reakciós barátaink! Akik pirkadattól alkonyatig folyamatos pörgésben tartják ezt a kies blogot! Akik nélkül pangásnak indulna online vitafórumunk! Akik üdvözlendő hagyományokat, kialakuló belső szokásokat, egyszóval: igazi belterjet hoztak létre a Reakció…..
Csütörtök este van, ilyenkor a pesti polgár általában kivonul az utcára, felgyújtott kukák melegénél diskurálgat a platóni ideatanról, sálakat teker az arca elé, és azt játssza, hogy a rendőrök feloszlatják. Az MTV szerint nincs ebben semmi különös, ugyanis Nika György…..
nem értem nem értem 2007.03.09 04:10:00
Itt irják:index.hu/kultur/media/tv2vsrtl/ezt:ráadásul egyelőre úgy tűnik, hogy a Tv2, több mint fél milliárdot nyert azon, hogy csökkent a nézettsége.nem értem.U...
w Yes, Minister! 2007.02.24 21:47:00
Habemus. Gyurcsány Ferenc elnök lett, mert elnök akart lenni. Érthető, logikus a szándéka: marokra kell fogni ezt a tökéletlen társaságot, és nem úgy, mint a szűzlány a dildót: Hiller ehhez puhapöcs. Nem lehet reformálni, nem lehet lebontani az alvadt struktúrákat, ha közben…..