Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_nick_mar_letezik

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van felesleges ÉS zavaró billentyű a billentyűzeten, akkor az a Caps Lock. Manapság már nem használjuk semmire, de rendszeresen lenyomjuk és utána törölhetjük vissza a szöveget (vagy használhatjuk a '~' karaktert (g)vi(m)-ben). Láttam kollégát, aki késsel pattintotta ki. Úgy…..
Mivel múlt hétvégén a BMW meghívására részt vettünk a brünni Superbike VB fordulón, már az induláskor sejtettük, hogy hazafelé jövet lesz valami meglepetés a táskánkban a nyájas totalbike olvasók számára. Az Alpha Racing csapat a BMW partnereként indítja versenyzőjét a…..
a_nick_mar_letezik 2011.07.12 19:37:06
hagyma Hétköznapok 2011.06.20 06:06:00
 Nem könnyű az elkövetkező 2 évről irni, mivel egyrészt sok minden történt, másrészt szinte nap mint nap ugyanaz.Mint emlitettem, előléptem szőnyegessé ezzel megszabadulva a WC-től és rányomulva a nem kis alapterületű  Targetos szőnyeghálózatra.A következő két…..
  ..
a_nick_mar_letezik 2011.06.21 12:10:37
Súlyosan szennyezett benzinnel találkozott Zoltán Tapolcán, amitől olyan iszapszerű anyag rakódott le vadiúj motorjában, amilyet a szerelők még sosem láttak:Aki motoros, az tudja, hogy a motorját nem úgy szereti az ember, mint az ásóját vagy gereblyéjét. :-) Valahogy a nagy vas…..
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
a_nick_mar_letezik 2011.03.10 14:20:13
@Tigrisszív:
Hát nekem is meg kell beszélni az Asszonykával! :D
100-200-300e kiadás azért már húzós.
Gondolom Kolléga még tanul, és a szülei tartják el! :)
Belsőség Ápolót ide! 2011.03.09 16:45:00
PT: Ki viszi a CLS-t?WR: Mit?PT: Mercedes-Benz CLS 350 CDI...Csík: Engem érdekel!  Mikor?PT: Pénteken, hosszú hétvége...Csík: Az nem jó. Bianchival megyünk Egerszalókra. Itt az új kinyomócsapágy. (Megmutatja a dobozt, az íróasztaláról felemeli. Akkora, mint egy családi gyufás…..
a_nick_mar_letezik 2011.03.10 09:50:33
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
hogyvolt VV4 - 4X01 2010.12.15 10:40:00
Na, hát tele van a Kulipintyó mint a déli busz, mindenki beköltözött, úgyhogy belecsapunk a lecsóba és elindul a hogyvolton is a ValóVilág, a szívünk szakadna meg, ha akár egyetlen apró momentumról is lemaradnátok, rajtunk nem fog múlni. Lilut tegnap deréktől felfelé óarany…..
a_nick_mar_letezik 2010.12.15 18:01:48
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
Jajj,de csúnya! Custom Merga (+18) 2010.11.14 20:36:09
Szilárd küldte, az autóhoz röviden ennyit fűzott: "csak a Csikós meg ne lássa!" Ne csak Zsolt ne lássa. Senki se. Én mégis kínozlak kicsit benneteket.Ez a Mercedes-Ford-Caddy Custom a 80-as években épült Svédországban. Mi hoztuk el nyáron Németországból, ahol egy…..
a_nick_mar_letezik 2010.11.15 19:51:44
Csak szimplán egy elmebeteg, közveszélyes barom vagy, esetleg emellett még vak is?! Igen, te, aki ma reggel 8:45 körül úgy téptél végig a XVIII. kerületben a Tinódi utcán, mintha autópályán lennél, leszarva, hogy az végig jobbkezes! Nem csak a rendszámodat nem tudtam megnézni, de…..
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
Ha már épp most volt az oroszok kivonulásának évfordulója, elbicikliztünk a Kunmadaras melletti szovjet katonai támaszpontra. Egy tízezres szovjet város, amit a falu határába úgy húztak fel, hogy nem került rá a térképre. 64 hangár, folyamatosan köröző MIG-ek. Innen bombázták…..
Lángoló Gitárok Tankok a tetőn 2010.09.20 13:00:00
Nem voltunk ott a Tankcsapda múlt heti, különleges koncertjén, amire a Párisi Nagyáruház tetején került sor, és aminek az apropója a zenekar tavalyi születésnapos buliját tartalmazó DVD premierje volt. A bulit a Tankcsapda a NeoFM-mnel, pontosabban a Bumeráng című műsorukkal…..
Az elkövetkező időszak, míg összegyűjtöm a pénzt egy új Androidos telefonra az ellopott Desire helyett, most arról fog szólni, hogy eldöntsem: vajon maradjak a jól bevált Desire-nél (amit imádtam, és fáj a szívem érte) vagy válasszam inkább a Samsung zászlóshajóját, a…..
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Én csak anyit kérdezek tisztelettel: hogy lehet, hogy valaki, akinek nyíltan fáj Trianon, francia autót vesz!? (És esetleg fordítva: ha már olyan hülye vagyok, hogy francia autót veszek, legalább a Nagy-Magyarország matricát ne rakjam ki rá!)..
Vajon ezek maguktól voltak ilyen hülyék, vagy fizette őket valaki? Aki követte a kiskörúti biciklisáv történetét, az tudja, hogy ezt így, nem a biciklis szervezetek találták ki. Aki használja biciklivel ezt az utat, (mint például én), az tudja, hogy a Kálvin térre való…..
a_nick_mar_letezik 2009.12.14 13:37:06
Azért ez az igazi kettős mérce!

A buzi autós, aki ott lakik a kiskörúton az dögöljön meg, mert kell a bicikliút! Minek annak a szerencsétlennek a háza elé parkoló?! Nehogy már ne tudjon x utcát gyalogolni!
Ha ott laknék, én is odaálltam volna, mert ez a város úgyis úgy
sz@r ahogy van! Bicikliút, mert azt majd használják! Aha! :D
Ahol van bicikliút ott meg a járdán meg az úttesten kerekeznek, mondván, hogy a bicikliút veszélyes, mert nem látják őket a kereszteződésekben!
Még hogy úthasználati díj! :D LoL! Van úthasználati díj, és úgy hívják, hogy súlyadó/teljesítményadó!
Nekem autóm van, soha nem ülnék bp-en biciklire, mert életveszélyes!
A kreszet valóban óvodában kellene tanítani, és azt a részt is, amikor az ügyes biciklis áthajt a piroson, meg a járdán közlekedik! Azokat a biciklistákat kellene megbírságolni pár százezer forintra, akik a zöldön átmenő gyalogosok közé hajtanak, és amikor beléjükrúgnak, még ők vannak felháborodva!
Ugye? Rájuk nem vonatkozik a kresz? Jó úgy ahogy van? De ha egy autós áthajt a piroson, akkor azonnal lógassák a kandelláberre ugye?
Most persze jön majd a gyalázás, hogy "a biciklisek sose mennek át a piroson", persze! A biciklisek királyok, és minden szabályt betartanak! Meg a lónak a legnemesebb testrészét azt!

Előbb legyen normális P+R parkoló az autósoknak, akik qrva sok pénzt fizetnek az államnak csak azért, mert kocsijuk van, utána lehet bicikliút, azoknak, akik biciklizni akarnak!
Ha meg van bicikliút, és nem azt használják, akkor igenis keményen megbüntetni, megbírságolni az összeset!

Ave és písz!
a_nick_mar_letezik 2009.12.14 14:06:15
@gauche caviar:
Hello! :)
Javaslom, hogy Henry Fordot gyalázd! :D Ő találta ki az autókat! :D
Mint leírtam először P+R parkolók kellenek! :D Vagy nem?! De igen!!!! :D
Utána bicikliutak! :D Egyetértünk? Vagy nem?
Szted az lenne a legjobb, ha az egész városból kitiltanák az autókat, és csak a gyalogosok, és a minden szabályt betartó tökéltes biciklisták kapnák meg!
Ez lenne a legjobb?! :D
Az elnéptelenedő boltok! :D LoL ember! :D Sztem a kedvenc brigás boltoba a cuccot a hátukon hozzák a tulajok?:D Nem is a b@szott nagy, rengeteget fogyasztó, és büdös kamionokkal!
Fene a pofájukat a mocskos boltosoknak, hogy kocsival merik hozni az árújukat ugye! :D

Mintha egy picit nem néztél volna utána, hogy mennyi káros anyagot is bocsát ki egy mai korszerű autó! :D Mintha nem hallottál volna a zöldkártyáról! Mintha nem tudnád mi az a pollen- és részecskeszűrű! Mintha nem tudnád, hogy hány hibrid autó mászkál a városban, hogy élhetőbb legyen a város! :D

:D Javaslom, gondolkodj mielőtt leírsz bármit is! :D

Vettem, vége! :D
Belsőség Segítség, GYILKOS! 2009.10.15 07:00:00
  Felejtsenek el mindent, amit az autókról tudnak. Az Atom nem úgy gyorsul, nem úgy áll meg és nem úgy fordul, ahogy az általunk ismert kocsik, ezért egy átlagos sofőrnek esélye sincs rá, hogy megülje ezt az irgalmatlan masinát. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, amit valószínűleg néhány év múlva használunk. A képen látható csap érintőképernyős, ami azt jelenti, hogy csak meg kell érinteni, hogy szabályozzuk, milyen erősen folyjon a víz, illetve mennyire legyen meleg. A cég hasonló elven…..
a minap érdekes dologra bukkantam a modblog-on. Egy igazán kreatív srác, akinek valószínűleg elszakadt a feltágított fülcimpája érdekes megoldással rukkolt elő: nem akart lemondani a fültágítójáról, így a fülcimpája megmaradt részeibe piercingeket helyezett, amikre egy…..