Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zonguldak

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találjátok ki, mennyibe került a kőbánya-kispesti felüljáró építése. Negyedmilliárd forintba. Ezt az adatot egy 1980-as Magyarország hetilapban találtam, ahol egy remek látványtervet is közöltek a régi KÖKI-ről. Így első ránézésre ez a látványterv inkább az álom…..
Zonguldak 2011.08.04 16:44:04
@vakbottyan: Régi képeim sajnos nincsenek erről a folyosóról, de az alábbi klipben egy kevés látható a korai állapotokról. Persze lehet, hogy már ismered, nem olvastam az összes bejegyzést a blog kezdeteitől. Tehát a klip:
www.youtube.com/watch?v=yFWNXd8IJ6c
Zonguldak 2011.08.06 21:22:49
@vakbottyan: Érdekes, hogy ezt a klipet alig néhány éve láttam először a youtube-on. Na persze, a nyolcvanas években még bakelitről fogyasztottam a zenét. Aztán már a Köki sem a régi, csak hogy valami olyat is írjak, ami a témába vág. Egyébként rendszeres Köki-használó vagyok, ezért is nézek be ide néha.
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
Zonguldak 2011.05.23 09:05:56
@streetsta: Ha már egyszer megszorító intézkedéseket vezetnek be, akkor azt tartanám igazságosnak, hogy egyformán részesüljön ezekből a megszorításokból mindenki. Tehát én a rendvédelmi dolgozóktól várnám most el, hogy ők legyenek szolidárisak más társadalmi csoportokkal és ne ragaszkodjanak a kedvezményeikhez. Ugyanígy igazságosnak gondolnám, ha a 65 évnél idősebbek nem utazhatnának ingyen és igazságosnak gondolom a rokkantnyugdíjasok orvosi felülvizsgálatát is.
Nagyon nem szeretném, ha ismét elkezdenénk erőn felül, hitelből nyugdíjakat fizetni. Szerintem sokan olvasták már, de ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi írást:
index.hu/velemeny/jegyzet/2011/02/24/sved_modell_vagy_halal/
Ez nem kimondottan a korkedvezményes nyugdíjakról szól, de a lényeg benne van ebben is: A semmiből nem lehet osztogatni, vagy nyugdíjakat fizetni, hitelből meg ostobaság.
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Okés, vettük a lapot. A Tavaszmező utcát kerüljük, az már nem a mi utcánk. Vajon vannak még ilyen tiltott utcák Budapesten? Kaphatnánk róla egy pontos listát, elkerülve az ilyen és ehhez hasonló "bonyodalmakat" ... ?Demszky "Budapest a mi városunk és nem hagyjuk…..
Graffiti blog Kommentekről 2008.11.15 13:43:00
Új rendszer kerül bevezetésre a blogon. Valószínűleg a kommentek, és a kimoderált kommentek számában meg fog látszani a változás, előbbiből kevesebb, utóbbiból több lesz.Kikerült egy Hot Topics nevű box a jobb oldalra, amelyben egyelőre két témát találtok.A Lelőni-e a…..
Zonguldak 2009.07.10 01:22:56
@T508: Nekem csak megtiszteltetés, ha egy bünözőket reklámozó blogger nevez undorító primitív féregnek. Köszönöm! :)
Annak a Darwin-díj jelölt bűnelkövető Iz the wiznek a haláláról szóló bejegyzést miért nem lehet már kommentelni?
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
Graffiti blog Elhunyt IZ THE WIZ 2009.06.19 22:25:00
Tegnapelőtt, 50 éves korában elhunyt IZ THE WIZ, alias Michael Martin, a 70-es és 80-as évek new york-i graffiti mozgalmának egyik hatalmas neve, all-city king, az 1983-as Style Wars című dokumentumfilm "this is it!"-je, több mint 30 év graffitis pályafutással a háta…..
Már a blog indulásakor azon keseregtem, hogy miért nincs nekünk füves pályánk, nem is olyan rég pedig a hg.hu készített egy átfogó írást a kérdésről. Pedig mint gramercy leveléből kiderül van nekünk ilyen. A BKV immáron évek óta kézzel-lábbal tiltakozik a…..
Zonguldak 2009.06.05 00:52:50
@NAR: Hogy megsértődnének a kerékpárpsok, ha a villamosok a kerékpárúton mennének. :)
A liberálisoknak sok farkuk van, és mind azokat üldözik. - Henry Louis MenckenEurópába készülő pártjaink kampányszemléjén már jócskán megkopott górcsőnket ezúttal az SZDSZ médiaüzeneteire irányítjuk.A liberálisok (oppardon: ez már maguk között is mellőzött kifejezés)…..
A Homár "leghülyébb promóció" versenyének tavaszi nyertesei a Kaiser marketingesei, akik mi mást csatoltak volna a 48-as forradalom közismerten nagy barátjának képével díszített szalámijuk csomagolásához, mint egy kokárdát. A Homár meg nem erősített információja…..
Két pikáns hír így péntek délutánra: Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere levelet írt a megyei, az országos rendőr-főkapitánynak, a rendészeti miniszternek és a miniszterelnöknek. Mali egyebek mellett az kérdezi, hogy hogy lehet az, hogy a Siklósi…..
 Az európai uniós támogatáshoz kötődő többletfeladatai miatt 80 millió forinttal megnövelnék a 4-es metró építésének kommunikációjával foglalkozó PR cég megbízási keretösszegét, szól a hír.  A Demszky Gábor kampányait bonyolító Sawyer-Miller Group kapott…..
Bevallom, a Ghanima által beküldött dolog számomra sem volt világos korábban, de hát nekem már úgyis úgy tűnik egy ideje, hogy én tanulok a legtöbbet ebből a blogból:Már vagy húsz éve mindig felszisszenek, amikor a biológiát - de legalább az indiános könyveket a…..
 Még hogy nem várható további forinterősödés? A Google-nél a forint már a 220-as szintet is áttörte az euróval szemben. Ha rákeresünk két devizanemre, akkor a találati lista előtt közli a keresztárfolyamukat, eszerint most éppen 218 forintért kaphatunk egy eurót:  Ha…..
 „Azt a bevételt, amit a népszavazás elvesz az orvosoktól, kórházaktól, egyetemektől, a költségvetésnek nincs módjában, a kormánynak nincs szándékában visszapótolni.” - Gyurcsány Ferenc, 2008. március 9.  „Miután az Alkotmánybíróság kimondta, hogy…..
 Ma a Bajcsy-Zsilinszky úton sétáltunk, amikor egyszer csak néhány tő napraforgóra lettünk figyelmesek a legnagyobb dzsuva közepén. Némi nyomozás után kiderítettük, hogy nem egy szotyolaárus termeszti itt illegálisan az anyagot, hanem egy gerillakertészkedési kampány…..
 Amitől tartottunk, bekövetkezett: Afganisztán is megkövetelte első magyar hősi halottját. A feladatát teljesítő Kovács Gyulával, a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj tűzszerész főtörzsőrmesterével egy robbanószerkezet végzett. Sajnos fel kell…..
Hát úgy néz ki lehet nem is Károly Róbert, ahogy eddig hittük, hanem  Koltai Ferenc, a Jura Trade Kft. ügyvezető igazgatója és egy széles körben használt pénzjegyeken található biztonsági elem szabadalmának egyik tulajdonosa - legalábbis a szentkoronarádió szerint. Mi azt…..
"Gőzerővel" építik az M7-es autópálya legújabb szakaszát Balatonkeresztúr és Nagykanizsa között. A 36 km-es szakaszt 43,7  milliárd forintért építi a Porr-Viadom-Terrag-Asdag osztrák–magyar konzorcium.Előbb a kép:(fotó: blikk.hu)Aztán a pofátlanság:A…..
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
Asszem blog Vettem BKV bérletet. 2008.01.03 20:01:00
Eddig is utáltam a BKV-t, ezért volt szimpatikus társaság a VEKE.  Úgy éreztem, hogy a közlekedési vállalattal szemben megfogalmazott kritikáik szakmai alapon nyugszanak, hiába is próbálták őket (hazánkra oly jellemző módon) azonnal fizetett ellenzékbérencnek beállítani.…..
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..
Zonguldak 2008.01.04 08:44:19
"Neztem, a XI. keruletben 3(!) helyen lehetett berletet kapni...Vicces.

www.bkv.hu/penztarak/keruletek.html "

És ezzel a XI. kerület a legjobban ellátott kerületek egyike. A XVI.-ban egy pénztár van, de a BKV-honlap szerint műszaki okok miatt zárva tart. Nem sokkal jobb a helyzet a XVIII. kerületben sem, ott 2 pénztár van ugyan, de egyik sem tart nyitva egész hónapban. Egyébként ez a belinkelt oldal úgy vicces, ahogy van. Ha igaz, amit írnak, akkor elsejéken egyáltalán nincs nyitva BKV-pénztár, amit azért nem hiszek.
Lassan el kell fogadnunk, hogy az ország politikai elitjének új neve van: Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete. Egészen tegnapig ez csak abban merült ki, hogy ők akarnák kormányozni az országot, egészségügyi- és egyéb kérdésekben sztrájk útján való szavaztatással.…..