Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prozack

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült a videót feltölteni, remélem ennek ti is annyira örültök, mint én :) A ferihegyi könnyes búcsú után, a frankfurti átszálláskor szembesültünk azzal, hogy az afgán légitársaság járatán folytatjuk az utat Kabulba...Kissé remegő lábbal szálltam fel a gépre, de azt…..
A dróton túl Gyalogjaror 2010.09.24 18:16:00
Tizenket oras gyalogjaror. Igaz, a felet ulve toltottuk, mert a szakaszfotorzs kitalalta, h egy kanyarban, ahol igy behajolnak a fak az ut fole, jol el tudnak bujni a talibok - es milyen igaza van, a szazad egyetlen halottjat itt robbantottak fel egy hete -, ugyhogy akkor most kivagjuk a faszba az…..
Nincs is fontosabb az életben, mint a boldog, kiegyensúlyozott család. Ehhez hozzá tartozik, hogy hétvégére lemenjenek a Balatonra, hogy kipihenten, mosolyogva térhessenek vissza elcseszett fővárosunkba. Persze már az úton is eldurran néhányak agya, mert nincsenek rá felkészülve,…..
prozack 2010.07.20 09:31:49
@admin1221:
"Viszont a visszapillantóban megláttunk egy Ford Explorert, aki fúrta magát előre. Jobbról mellém ért, próbált elém "sorolni", de utolért egy lassabb autót (90-110). Majd az kikerülte, megint utolért, elment mellettem. Előttem volt egy másfél autóval, mikor kitette az indexet, hogy bejön elém. Lassítottam, hogy beférjen, de valami miatt meggondolta magát, mégsem jött be a belsőbe. Közben engem a lassítás miatt elkezdett tolni egy BMW, úgyhogy visszagyorsítottam olyan 140-re. Mikor mellette vagyok Mr. Idiótának, gondolt egyet az emberünk, index be, és kezdte rámhúzni a kormányt!"

tehát akkor...
a ford explorer elment mellette, majd újra melléért és rárántotta a kormányt, de nem ijedt meg hősünk, hanem dudált ezerrel
ekkor a BMW hátul volt és ott is maradt, mert az explorer továbbra is hősünk mellett, kicsit előrébb haladt, mert ő nem engedte be
ekkor hősünk gyorsított, hogy az explorer ne férjen be és mellé is ért
a BMW továbbra is hátul
na most ebből nekem az jött le, hogy az egysejtű itt a kötekedő autós, aki packázott az exploreressel
a BMW csak azért kellett, hogy pörögjön a poszt
prozack 2010.07.21 05:08:43
@KisEmberke!:
Próbáld már meg elolvasni az első kommentemet Ember és utána okoskodj.
Itt van neked mégegyszer.
Nem vágom, hogy te milyen részletről beszélsz, meg hogy mit ragadtam ki a szövegedből.
Ez konkrétan az indexen megjelent kis étvágygerjesztő volt.
Ami tévesen írta le, hogy a bmws akart késelni.
Ha továbbra sem sikerül értelmezni a kommentemet, szólj és mégegyszer elmagyarázom.

"Rám húzta a kormányt a barom béemvés, közben üvöltözött, majd amikor kiröhögtem, elővett egy bozótvágó kést. Menten nem röhögtem többet."

Ez a blog nálam most ért el arra a szintre, hogy soha többet nem olvasom el. Szerintem a posztok háromnegyede kamu. Megint bedobtak egy BMWs témát, mert arra lehet hörögni. Persze a posztot olvasva számomra egyáltalán nem jön le, hogy a BMWs hadonászott a késsel. Inkább úgy, hogy az Exploreres. De a főcím az Indexen mást mutat. Szóval ennyit ennek az egész fostos blognak a hitelességéről.
Ahogy a múltkori BMWs poszt is totál fake, úgy ez is.
prozack 2010.07.21 10:17:28
@KisEmberke!:
Nem tudom az index tegnapi főoldalát belinkelni...
Nem tudom mi nem tiszta továbbra sem.
Nekem pontosan kiderül, hogy a fordos volt a probléma.
Neked nem derül ki, hogy én pont ezt írtam le és nem is a posztodról beszéltem, hanem az indexen kitett beharangozóról.
Olvasd már el a kommentemet.
Részemről ennyi...
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
prozack 2010.04.22 15:02:25
@bluesman:
sajnos a hangsúly az egyszerűn van
ezért lehet fanatizálni tömegesen őket
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
prozack 2010.04.22 11:43:29
@Pista bá:
nem relativizáltam, szerintem ez teljesen érthető
inkább valahogy az a relativizáló, hogy mindig SUV...ááá inkább hobbiterepjáró van a képen
a hobbiterepjárót SUV-nak hívni itthon... az kicsit arcoskodás
prozack 2010.04.22 13:37:09
@Pista bá:
hidd el tudom mit rövidít az SUV
de van erre magyar kifejezés is, mint pl a hobbiterepjáró
de tudom az nem hangzik annyira menőn
a referneciák belinkelgetése pedig pont a magadfajta okostojásokra vall :)))
szép munka volt, köszönjük
én MRAP-el közlekedem, na mehet a googlizás ezerrel, hogy az meg micsoda
jó mukát Pistabá
Ezt írtam Baglanból. Nem túl katonás, de azért kirakom ide.  Democracy in Afghanistan Wise council Village-development councils are taking on more serious roles Mar 25th 2010 | BEHRE KAMAL | From The Economist print edition IT TOOK a while to sort out Jama Khan’s estate, a…..
A dróton túl Kabul 2010.02.08 12:31:00
Nem biztos, hogy a megfelelő irányba mennek ezek az interjúk, amikkel itt Kabulban erőlködök pár napja. Baglan tartományról próbálok minél több infót besöpörni, de 15 perc beszélgetés után valahogy mindig maffiaügyekre terelődik a beszélgetés, aztán meg azon kezdek…..
Itt unatkozom ket napja. És úgy néz ki, még egy napot fogok. Mégsincs gép holnap Garmsirbe. A ket faszi a New York Timestol, akikkel lejottem, mar elment, pedig viccesek voltak. Nagy hahotazas kozepette meseltek kulonbozo morbid haborus elmenyeiket. Lehet, hogy ezen a kepen idilinek tunik, de…..
Végre! A tábor elterül a sivatagban, mint egy nagy folt, vakon bámul bele a sárga semmibe. A látóhatárt nem látni, mert nincsenek hegyek, itt vagyunk a laposság közepén. Sátrak mindenhol, egyenletes rendben, meg nagy konténerek, meg finom porral tele a levegő, meg rengeteg katona, az…..
prozack 2010.01.16 08:26:46
@Szlankó Bálint:
nincs mit...:)
en egy masikon vagyok, de van ott is ismerosom
nem rossz hely azt mondjak...
most epp 11.56 van es lovunk ezerrel kifele...
prozack 2010.01.16 08:39:13
@Szlankó Bálint:
logar tartomanyban
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
Unom a március végi telet, fáradt és nyűgös vagyok, szóval előre is elnézést kérek Mindenkitől!! Olvasónk kálváriája következik, kronológiai sorrendben. 2006-ban költöztünk az Alföldre, gyakorlatilag haza, hisz itt vannak a gyökereim. Előtte egy dunántúli kisvárost…..
prozack 2009.03.26 10:31:44
@Despota: Hidd el nem jó érzéssel teszem ezt. Már sokat éltem külföldön. Egyszerűen sokkal jobb minden. Viszon sosem lesz a hazád, sosem érezheted magad igazán otthon. De a hazám megfojt. Itthon csak nyögvenyelősen megy az élet, kint meg mindent meg tudok adni a családomnak. Normális kiegyensúlyozott életet lehet élni. Itthon ha szerencséd van és találsz munkát, akkor is zombivá válsz, mert ezt várják el tőled. Hiába család otthon. Te csak dolgozz és aludni járja haza. Hát a nagy lóf***t. Én végleg pakolok. Immár harmadszor megyek el, de mostmár nem csak 1-2 évre...
Talán majd egyszer, ha tényleg jobb lesz itthon... ááá ilyen sose lesz... itt nem változik semmi...
prozack 2009.03.26 10:37:15
@Despota: Engem is az agybaj kerülget a tehetetlenségtől érzett dühömtől. 89 után ebből az országból lehetett volna valami. Mára egy lepukkant szarkupac az egész. Mindenki aki tudta még időben szétlopta magát és most maradt a nagy halom szemét. Sajna nem tudom, hogy van-e még visszaút, vagy egyre csak lejjebb és lejjebb csúszunk.
A hét első napján egy igen megdöbbentő levelet olvashattok. A történet önmagáért beszél, nem szorul komolyabb bevezetőre. Szeretném, ha konstruktívak lennétek és a szokásos "hülyevagyelkúrtadtebaromállat"  hozzászólásokat mellőznétek! Üdvözlök mindenkit…..
autózz! Kismama halálközelben 2009.03.19 07:30:00
Szegény Ili terhesen, pici gyermekével a kezében próbált átkelni az út egyik feléről a másikra, de egyszer csak ott termett egy BMW és hajszálon múlott, hogy megúszták egy kis ijedtséggel, amit levélírónk a mai napig nem tudott elfelejteni. Gondoltam leírom ezt a rövid…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
Most képzeljük el Demján Sándor hangjához Alan Rickman dühödt arcát. És akkor a torzszülött foglalkoztatási konstrukció strukturális reformja azt jelenti, hogy ki kell rúgni százezer közalkalmazottat, mert százezer munkanélküli-segély kevesebb, mint százezer tanári-ápolónői…..