Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás 1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
Tamás 1 2010.01.18 08:48:24
A mi kis Budaörsi boltunkban (a WWW.RADIUM.HU címen elérhető) minden laptopot eredeti zárómatricás csomagolásban lehet megvásárolni így mindenki biztos lehet benne, hogy csak azt kapja amiért fizet.

Áraink egyébként a multik árai alatt vannak, mert laptopjaink Nyugat-Európából egyenesen az ASUStól, a Berlini Toshibától és az HP EUROPE-tól jönnek 10-es tételekben...

Felháborító, hogy milyen messze képesek elmenni a multik csak azért, hogy egy kis extra profitot termeljenek..
Belsőség Ötletük nincs 2008.07.24 00:30:34
Már az ombudsman is vizsgálja a szlovák rendszámok vizsgálatát. A VPOP nem igazán mondja meg, hogyan ellenőrzik a szlovák rendszámosokat, de a jelek szerint az Apeh vezérkarnak sincs sok ötlete, mi legyen a büntetés. Vélemények az azonos című cikkről...
A közvetítő cégek szerint azoknak, akik náluk intézték autójuk szlovákiai forgalomba helyezését, nem kell tartaniuk az ellenőrzésekről. Vélemények az azonos című cikkünk témájáról...
A vizsgálat megindulása Egy neve elhallgatását kérő panaszos fordult hivatalomhoz azt sérelmezve, hogy a sajtóhírek szerint a Vám- és Pénzügyőrség szlovák regisztrációjú gépjárművek tényleges honosságát vizsgálja, azonban – ugyancsak sajtóhírek szerint – nem…..
Régi-új téma, ami újfent felbukkant különböző sajtóorgánumokban, hogy hogyan lehet EU-tagállamból behozott autók esetén a regisztrációs adót és a magyarországi forgalomba helyezés költségeit megspórolni, ha szlovák rendszámot használunk. Mivel az EUvonalhoz is gyakran…..
A média büszkén hírdeti, a VPOP pedig könnyes szemét törölgeti amiatt, hogy nem tudnak mit kezdeni a szlovák rendszámos autókkal. Hazánk polgárai tehát megint mattot adtak a pofátlan állami apparátusnak, tegyük hozzá, joggal. Mert ugyan kit érdekel, hogy milyen felségjelzés…..