Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mészi

107 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei évben ezt a versenyt vártam a legjobban. Na jó, valószínűleg Rakacát, az ELTE-s Geo-Bio gólyatáboros emlékek miatt Bódvarákóról, de akkor nem volt túl jó idő, és ezt lehetett előre tudni, és hát akár tetszik akár nem, számomra a megfelelő időjárás alapvetően határozza meg egy verseny…..
2018.02.04. 12:30, Fáy utca, sátor Vasas Kubala – Zsámboki SE = 2:1 Keret: Terjék, Zágonyi, Lóczi, Metykó, Gál, Vasadi, Csók, Kovács, Gattyán, Simon, Horváth Gól: Gál, Vasadi A kispályás és futsal tornák és kupák után idei első edzőmérkőzésünket nagyobb pályaméreten vasárnap játszottuk a Fáy…..
Csapatunk túl van az első nagypályás szezonján. Azt szokták mondani, hogy az első év az mindig tanulóév, és az eredmények, helyezés nem számít. Eme bölcsesség igazságtartalmát nem kívánom csorbítani, ugyanakkor azt is ki kell mondani, jobb eredményekre számítottunk! Tavaly nyáron 35 fős kerettel…..
A magyar amatőr női foci egyik nagy seregszemléje minden évben a Dunakiliti két napos torna. Egyedülálló a maga nemében hiszen 20 csapatos, kétnapos kispályás torna talán nincs máshol az országban. (Ha mégis, úgy annak szervezői valamit nagyon rosszul csinálnak, hogy nem tudunk róla). Az ország…..
Az elmúlt hétvégén Budafokon az évente megrendezésre kerülő BLSZ női teremtornán vettünk részt. Csapatunk újabb szintet lépett, hiszen tavaly nem sikerült a csoportból továbbjutni, most azonban igen, és a felsőházban nagyon szoros és izgalmas mérkőzéseket tudtunk játszani, amely végül a 6. helyre…..
Nyáron megalakult a Vasas felnőtt női csapata is, így már minden korosztályban versenyeztetünk női csapatokat! Az első és legfontosabb lépés az volt, hogy a zökkenőmentes átmenet megvalósuljon a nyáron és a felépített rendszer beálljon. A felkészülést még a Fáy utcában kezdtük meg nyáron, majd…..
2016.11.06. 11:00, Várgesztes Kezdő: Bányai Cs. – Tóth T., Horváth D., Németi Sz., Tomasovszky A., Lóczi D., Balogh K., Kovács B., Zágonyi Cs. Csere: Haris V. Mészáros Csaba: Korai időpontban keltünk útra Várgesztesre, a találkozó helyszínére. Ha nem november lenne, azt mondhatnám igazi…..
2016.11.05. 10:00, Pasarét Kezdő: Kalácska Sz. – Tóth K., Vágó K., Horváth D., Metykó V., Tóth T., Németi Sz., Arleitner F., Tomasovszky A., Lóczi D., Vasadi A. Csere: Meggyesfalvi E., Hamkó B., Bató F., Bujdosó F. Gól: Metykó V. Mészáros Csaba: A mérkőzést jól kezdtük, koncentráltan, ahogy…..
2016. 10. 29. 17:00, Goldball Park Kalácska Sz. – Hamkó B., Hlavacska M., Arleitner F., Bujdosó F., Palczer Gy., Bató F., Weber A. B., Kovács B. Csere: Horváth D., Terjék K. Mészáros Csaba: A tavalyi kiírás győztese ellen sosem könnyű pályára lépni, de jó hangulatban érkeztünk a Goldball Parkba.…..
2016. október 1. 11:00, Pasarét Hlavacska M. – Bató F., Tóth T., Haris V. – Gál A., Metykó V. – Kovács B., Palczer Gy., Tóth K. Csere: Arleitner F., Bujdosó F., Lóczi D. Mészáros Csaba: A korábban elszenvedett nagypályás vereségünk miatt nagyon szerettünk volna visszavágni ellenfelünknek. A…..
2016. szeptember 17. 16:30, Pasaréti Sportcentrum Kezdő: Kalácska Sz. – Haris V., Németi Sz., Zágonyi Cs. – Lóczi D., Tomasovszky A. – Gál A., Kovács B., Palczer Gy. Csere: Horváth D. Mészáros Csaba: Az első fordulóban a bajnoki címvédővel találkoztunk, míg a másodikban pedig a tavalyi Pest…..
2016.09.11. 18:00, Pasaréti Sportcentrum Kezdő: Kalácska SZ. – Fodor K., Tóth T., Haris V. – Lóczi D., Fehér M. – Bató F., Kovács B., Vágó K. Cserék: Bodnár Zs., Gál A., Horváth D., Meggyesfalvi E., Metykó V., Németi Sz., Tóth K. 5’ Egy beadást követőn kapusunk alászaladt a labdának és csak…..
Női felnőtt csapatunk az elmúlt két hétvégén az Országos Strandfoci bajnokságon vett részt a Baranya megyei szövetség szervezésében! Vasárnap délelőtt először az U15-ös női korosztály lépett pályára, majd utána következtek a felnőttek mérkőzései. Számunkra teljesen…..
A bajnokság utolsó fordulója izgalmas mérkőzést tartogatott a számunkra. A bajnoki címre hajtó Metis otthonába látogattunk. Nekünk a helyezések tekintetében nem volt tétje a meccsnek, azonban ezek számunkra mindig presztízs harcok, ellenfelünknek pedig egy győzelem esetén az két…..
Május 22-e vasárnap ismét Ercsibe látogattunk, ahol a negyedik hely megszerzésének már csak matematikai esélyei mutatkoztak. Természetesen amíg van egy csöppnyi esély addig mi nem adjuk fel. A nagy olasz futball teoretikusok szerint a labdarúgásban a tökéletes eredmény a 0:0. Tanár…..
Legutóbbi tatabányai vendégjátékunk győzelmet hozott a 13. fordulóban így szép reményekkel utaztunk ismét az Erőműi pályára. Elkészült az új szürke mezünk is, így jó eredménnyel igyekeztünk felavatni. A mérkőzést viharfellegek árnyékolták be, a találkozó előtt is…..
Szép május 1-én ismét Komáromba vezetett az utunk, ahol az eddig megszokott helyszín helyett most Koppánymonostor városrész pályáján játszottuk le az előttünk álló meccset. Ennek az egyesületnek egykoron saját önálló női csapata volt, de mára aki még maradt azt a Fortuna…..
Április 9-én Tatabányára utaztunk. Bár mi voltunk a pályaválasztók azonban saját pálya híján sikerült az ellenféllel megegyezni, hogy náluk lépünk pályára. A "hazai" mérkőzésünkön végül sikerült nagyon rossz vendégként viselkedni. Az előjelek nem ígérkeztek túl…..
Az első forduló halasztása után a bajnokságban az első utunk Kelenvölgybe vezetett. Nagyon szeretek ide jönni játszani, mert a szép környezet mellett egy mindig barátságos, jó közösség fogadja az ide látogatót. A Kelen csapata szépen fejlődik, így egyre nehezebb itt győztesen…..
Amikor csak tehetjük edzőmérkőzéseket játszunk, hiszen nemrég alakult kis csapatunk célja, hogy minék jobban felzárkózzunk a budapesti amatőr női csapatok középmezőnyébe és ez máshogy nem megy, csak ha minél gyorsabban ledolgozzuk a lemaradásunkat. A mérkőzésrutin…..
Február hetedikén már harmadszor jártunk Ercsiben kupán, ahova nagyon szívesen megyünk, mert a téli időszakban erős ellenfelek jönnek össze ezeken a tornákon, így jó felkészüléssel szolgál, és jó értékmérő is egyben. A megszokottól eltérően nem érkeztünk meg olyan nagy…..
A Kaminokupa az ország legnagyobb kispályás bajnokság és kupa sorozata amely behálózza az egész országot. Nagyon sok csapat és helyszín, mondhatjuk már már egy intézménnyé nőtte ki magát, amely talán a legtöbb amatőr focistát mozgatja meg hétről hétre. Eddig csak a…..
Ahogyan tavaly, úgy idén is beneveztünk a női téli cageball bajnokságba. A téli időszakban ez nagyon jó minden szempontból. Jól szinten tart: erős, agresszív, megterhelő, jó technikát igénylő de emellett szórakoztató is. Tavaly nem sok babér termett nekünk ebben a sorozatban!…..
Október 24-én Tatabányára utaztunk az Amazonok elleni a visszavágóra! Első mérkőzésünkön  4:2 arányban szenvedtünk vereséget, amely ez ellen az erős csapat ellen egyáltalán nem számított rossz eredménynek amely mellé játékban is párosult helyenként eredményes és szép…..