Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dox187

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor, sok helyütt elhangzik, hogy az aspergeres gyerekek túl formálisan használják a nyelvet (vö. kis professzorok). De mi a helyzet az aspergeres felnőttekkel? Kamaszkorban, de legkésőbb fiatalfelnőtt-korban az aspergeres fiatal rájön arra, hogy a merev és formális nyelvhasználat…..
dox187 2018.11.19 11:17:35
Hogy erre miért kellett ennyi ideig várni, az jó kérdés, a lényeg, hogy hamarosan indul a Rovio Account, aminek segítségével egy regisztráció után a felhasználók által elért eredmények eltárolódnak, és így játékok bármely más készüléken bejelentkezve folytathatók.…..
Android Fing, a hálózatszkenner 2011.03.31 04:10:00
Nem tudni, minek köszönhető a hálózati felderítő alkalmazásokat fejlesztő Overlook névválasztása, de komoly sikert jósolunk a frissen Androidra portolt appjának a magyar felhasználók körében. Az Overlook Fing egy hálózati felderítő és TCP szkenner alkalmazás, amivel…..
Android 8-bit retró - Meganoid 2011.03.13 21:00:00
Aranyos, lassan két évtizedes játékok grafikáját idéző platformjátékba botlottunk az Android Marketen. A címe Meganoid, és reklámos megoldással ingyen beszerezhető. A pixelgrafika mellett a chiptune muzsika és zajok erősítik hatásosan a retró érzést. És hogy mi a játék?…..
dox187 2011.03.14 20:06:04
@cowkie: szerintem a 8bit-hez, vagy a 8bitfeeling-hez semmi köze egy játéknak azért, mert az pixeles, vagy mert kicsit csipog a zenéje. Játszottam a játékkal, és szerintem nem adja át azt a hangulatot, amit próbál majmolni.
Ha olyan androidot használsz, amiben van flash, és van billentyűzet a telefonodon, akkor a nesbox.com -al jobban jársz.
A Pocket-lint információi szerint nyáron érkezik meg a következő Android verzió, a 2.4-es változat Ice Cream néven fut majd és június/július körül jelenik majd meg. Egyes nem hivatalos források arról beszélnek hogy a Honeycomb (3.0) a tabletek oprendszere lesz, míg az Ice Cream…..
Android Angry Birds retró 2010.12.13 23:25:00
A világon jelenleg tomboló Angry Birds mániát nézve csak idő kérdése volt, hogy mikor áll elő valaki nyolcbites verzióval. Sajnos a képek csak fake screenshotok, nincs hozzájuk játék, de így is nagyon jópofák. Külön vicces az 1992-es dátum, mégis milyen telefonon futhatott…..
Tegnap ezt a megjegyzést hagyta "drukker" az egyik MBT-vel kapcsolatos blogbejegyzésemhez:  Óriási!!!! Az egész gördülőcipő, egy hatalmas humbuk!!!!!! Az igaz, hogy bizonyos deviáns csontozati és izületi bántalmakra jó hatással van a cipő hordása, de csak 2 max. 3…..
dox187 2010.07.06 16:01:30
Ha nincs bejelentkezve a user, és rányom a kosárba rakom-ra, akkor a javascript-es alert utan nagy sötétség…

a
www.ck91.com/reg.asp oldalon a piros háttéren a piros szöveg olvashatatlan (minden böngésző alatt)…

szubjektív vélemény : ronda a grafika (vannak szép ingyenes template-ek, ha már az oldalt készítők nem grafikusok www.oswd.org/ )

Egyébként nem tudom milyen cms-t használtok az oldalon, de nagyon ismerős küldöldi oldalakról :]