Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leroy Brown

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Kanadai kultúrsokk 2015.09.12 06:46:00
A mai poszt tulajdonképpen egy reakció, mégpedig Mrs Rumcajsz pár héttel ezelőtti kanadai írására. Szerzője, Leroy Brown, aki szintén Kanadában él, ráadásul ugyanúgy Ottawában, mint Mrs Rumcajsz, ráadásul mindkettejük házastársa kanadai. Ezzel alighanem ki is maxoltunk minden…..
. . Egy egészen különleges hangulatú, meseszerű villa a Comói-tó partján. Draga Obradovic és Aureal Basedow munkája. Napidal: . Innen...
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
  Persze csak átvitt értelemben. Legalábbis egyelőre. Ezt most csak így idetesszük: Budaházy György skype-on tartott sajtótájékoztatót (tartalmáról itt), és a fotó láttán még mindig csak keressük a szavakat.  „TÖKÉLETES! minden részlet. a legerősebb…..
A havannai papa double koktélt róla nevezték el: rum, grapefruit és maraschino keveréke kell hozzá Papa double koktél, Kuba, szivar, szafari, hajózás, nagyon csinos, sportkocsival száguldozó, vadulásra vágyó felső-középosztálybeli nők, senkinek sem volt Ernest Hemingwaynél…..
Komolyan mondom, nem tudom, sírjak-e vagy nevessek… Első!   Személy szerint nincs bajom az elsőzéssel, bár nem szoktam elsőzni. Csak a Homáron. Remélem, megbocsátjátok nekem. Amit viszont elképesztőnek találok, az ez a blog. És nem akarom bántani a készítőjét, mert…..
Leroy Brown 2009.10.26 16:02:57
              Jó mocik, csinos lányok; ez tuti feldobja ezt a borús vasárnap délutánt!..
A fesztivál már csak olyan, hogy ha a szerencsétlenebb fajta vagy, és sátrazni kényszerülsz, akkor az is baj, ha rohadt meleg van, mert a reggelig tartó bulizás után 2 óra múlva gyakorlatilag kifősz a vászon alól, ha meg esik, semmi kedved kijönni, a hideg sör sem esik jól, meg…..
Leroy Brown 2009.07.11 20:24:59
@Toymao: Engem is állatira idegesít, ki vele innen.
Tegye fel a kedves olvasó, hogy ő Magyarország királya. Ez egyébként ma már egyáltalán nem lehetetlen, Gráf Józsefet például a miniszterelnöki székre is esélyesnek tartják egyesek. Szóval ha az olvasó lenne Magyarország királya, mit csinálna, amikor szeretett hazája éppen…..
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..