Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuskó

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
Tuskó 2016.02.10 11:04:56
Tuskó 2016.02.10 11:06:17
@Tuskó: ...nyilván "came"...
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
Tuskó 2015.07.06 17:13:42
@vénkujon: Don't feed the troll!
Soha nem érdekeltek az autók. Nem tudom, pontosan miért, de teljesen hidegen hagyott minden Ferrari vagy Lamborghini, amit látva a haverjaim konkrétan orgazmusközeli állapotba kerültek, és bár láttam, hogy ezek az autók szépek, sőt, tulajdonképpen egy Trabantban is megláttam a…..
Tuskó 2015.06.14 17:00:46
@Hermesz Konrad: "Először is szeretném leszögezni, hogy én sem vagyok autóbuzi.
Viszont régebben jó pár részt láttam a sorozatból, és nézhető volt, tetszett.
Nagyon nem tetszik a cikkíró stílusa. Komolyan nem értem, hogy ha abszolút nem érdekli a téma, és nem szakértő, akkor mi a fenének vállal ilyen munkát, hogy ilyen témáról tudósít, vagy ilyen hülye a főnöke, hogy alkalmatlan embert jelöl ki egy feladatra?"

Én nagyon szeretem őket, a fiam is aki (most 7, de 3 éve is rá volt kattanva) egy-egy műsor után úszószemüvegben és hurkapálcákkal hegeszt, mint Ed és azon kevés műsorok egyike amiket végignéz. Sixx meg pont az az ember akinek az érdeklődése miatt objektív cikk születhet a műsorról. És szerintem jó cikk. Nem hiszem, hogy felveszi a STB-jére mind a 12 évadot, de ha jó egy műsor, felkeltheti egy olyan ember érdeklődését, aki adott topicban full outsider, vagy mint Sixx esetében - frigid.
Tuskó 2015.06.14 17:02:13
@vackor1: Szerintem bizonyos költségeke őket terhelik, de azért az évadot megveszi a TV társaság amiért enblok fizetnek nekik. Így gondolom mindenkinek megéri.
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
Tuskó 2015.05.20 15:08:31
@maxval bircaman szerkesztő: Jó nagy segg vagy te...
Tuskó 2015.05.20 17:50:16
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
Tuskó 2015.02.21 12:30:03
Nekem Bandival ellentétben ez a legszebb kombi a világon. 7 éve majdnem vettem egyet, de a hirdetésben a tulaj elfelejtette mondani, hogy szét volt csapva az eleje és undorítóan lett megcsinálva. (Pl. annyira el volt mászva a kaszni, hogy a műszerfal illesztésnél ujjnyi luk volt...) Hét év után megint autót néztünk, és egy megbízható kombi benzinesre (vagy egyterűre) volt szükség a gyerekek miatt.
Van fenn még most is a hahun egy "130 000"-es. Állítólag régóta ott áll a kereskedésben... Állás közben meg belement még kilencezer... rendszám nélkül. Pöttyös a torony, nem megy a klíma, 2 első sárvédő cserélve, rossz színre fújva, hátsó sárvédőn nem mérhető réteg. Állapot "kitűnő"! Persze vazze... Ha egyszer találok egy tényleg "jó" állapotút akkor megveszem, anyagiakban ráhagyással mert ez EMOTION. Most veszünk egy III-as Espace-t (lehet fikázni:)), racionális költségkerettel, tényleg kitűnő állapotban vállalható árral és kezdő szerviz ktg-vel - átvizsgálva. (A vizslának is be kell férni!:)
Miért vesznek ilyeneket a TC-sek. Mert náluk szív és ész kombóját kell összehozniuk, bár általában a szív dominál. És jó ez így, mert ettől jók a cikkeik és ezért olvassuk őket. Ez az a plusz amiért a leg-tecnikaibb cikket is úgy tolják, hogy végigolvasom az utolsó betüig, mint egy jó regényt amiből nem akarsz kimaradni. És amikor te kerülsz ebbe a helyzetbe átéled ugyanezt - te leszel a hőse a történetnek! És nyilván magadra ismersz annak a bizonyosnak a rossz oldalán. :)
Na, túl bő lére lett eresztve... Bandi szurkolok neked és abszolúte meg vagy értve!
Tuskó 2015.02.21 12:31:43
@Rónarider: "Az is lehet hülye ötlet, meg a dizájner is biztosan etetni akarja a családját." :)
Devecz Miklós többek között a zalaegerszegi ZTE futballcsapat elnöke is, itt éppen Orbán Viktor miniszterelnökkel szerepel közös fotón, a facebook oldalán Mai hír, hogy Devecz Miklós, a MÁV Személyszállítási Zrt. volt vezetője lesz a Szegedi Tudományegyetem első kancellárja,…..
Tuskó 2014.12.25 14:45:18
@Lőwy Árpád: Jó nagy paraszt vagy!
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
Tuskó 2014.09.11 19:36:42
@metal: Szeretem az ilyen kinyilatkozásokat. Gondolom oktatsz is... Pfff...
"Csak három Indiana Jones-mozifilm készült, és a középső kicsit gyengébb a másik kettőnél A negyedik számomra nem létezik!" Már 6 hosszú év telt el 2008 óta, de még mindig divat kutyázni a Kristálykoponya királyságát, és a hiperunalmas "Régen minden jobb volt, de főleg…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Tuskó 2014.04.23 09:29:57
@FinderTab: Miért, bejön?
Tuskó 2014.04.23 10:41:05
@SmittyB: Biztos én nem olvasok eleget, de ez az ezt megelőző választási rendszerben nem lett volna 2/3-ad. Aztán az is lehet, hogy én értem amit elolvasok, te meg nem. Választókorzetek átalakítása? Az mond neked valamit ember? Van egy tuti nyerő fideszes körzet. Abból rakjunk hozzá a mellette lévő véleményes vagy esetleg nem fideszes körzethez, hogy biztos mi nyerjünk. Ez is az új vr-nek köszönhető. Na meg a 2/3-adnak. Ami köszönhetően az elöző ciklusnak jogosan volt meg. Ez meg ki lett stafirungolva...
Vélemény, egy a sok közül...
www.demokrata.info/velemenyoldal/868-a-new-york-timesban-a-tema-magyarorszag
Tuskó 2014.04.23 11:58:51
@SmittyB: Nem kell ezt csűrni csavarni. Impotens banda ez a mostani ellenzék, elhasznált és kompromittált seggfejekkel.
Az a legnagyobb gond mikor úgy mész el szavazni, hogy nem valamire, hanem valami ellen szavazol. És azt is keserű szájízzel, mert arra sem szívesen szavazol aki az "alternatíva". Amikor az össze-vissza hazudozó Rogánt is megszavazzák egyéniben - vazz ilyen meggyőző fölénnyel -, mert az az ellenfele az aki... Ehh... Hagyjuk, mert hányok...
Igaz, hogy még két nagydíj hátravan az idei szezonból, ám múlt vasárnap Felipe Massa Formula-1-es pályafutása 12 év után újabb állomásához érkezett. A Scuderia Ferrari a szokásos szezonvégi  - Finali Mondiali - médiaeseményén több mint tizenötezer rajongó előtt…..
Gábor nem bírta kivárni, amíg élelmes felhasználók kijavították az Asus Transformer Prime táblagépeket sújtó szoftverhibát, úgyhogy elküldte a gépet a cseh szervizbe. Azóta is várja, hogy mi van, mert csak az angol vásárlóknak ígérte az Asus a teljes vételár…..
Tuskó 2012.02.27 17:39:14
@turulpina:
Indukciós töltövel együtt 200$-ért? Na akkor mákod volt. Mondjuk nekem gyári tokkal, bt bill-el, ind-töltővel volt 350. De még így is megérte 210-es $-HUF-fal.
Mivel játszol le avikat? Kalemsofttal? Mert amúgy b@szik a webOS olyat lejátszani (divx), csak ha átkódolod őket. A youtube meg annyira beépített, hogy egyből hívja a böngészbe :D. Én még a CM-es ICS-t is felraktam rá az is megy. K. jó.
(1.4 gyárilag a proci, vagy felhúztad?)Azért vettem ezt, mert ennyit megér. 85 tokkal vonóval. Erős vas, nagyon bírom. És ahogy te is írtad mindent visz akadás nélkül és még a webOS is kellemes meglepetés.
Amúgy meg én sajnálom a komát, mert ha valami a polcra kerül joggal lehetne elvárni, hogy az működik is. Pláne egy brand-nél. ASUS. Mi csak Anusnak hívtuk annak idején a PIII-as VIA-s alaplapjai miatt! :D
Örvendezve láttam meg az appot a webes marketen, hiszen éppen TV vásárlás elött állok, és akár egy ilyen appal is jobban tudnék kötődni egyes márkákhoz, jelen esetben Samsunghoz. Fel szerettem volna telepíteni a telefonomra a címben szereplő appot, ekkor jött a hideg…..
  Mint ismeretes, 2010. október 11-én a parlament megszavazott egy olyan törvénymódosítást, melynek értelmében magántulajdonban lévő cégek működése is állami felügyelet alá vonható. Egyes politikusok, újságírók és bloggerek azonnal farkast kiáltottak,…..
Tuskó 2010.10.17 22:34:59
@politicus: Először is mi az, hogy vendégség? Tied a blog.hu? Nem vagy te eltévedve? Vagy van egy új passzus a médiatörvényben amit még nem ismernek a tőled eltérően gondolkodók? Ja tényleg... És az miért probléma? Te vagy a topic moderator? LOL vagy ezerrel. Egyébként mennyi idős vagy? Mennyi ebből a saját gondolat, és mennyi a bemagolt? Önálló gondolat van? Hála istennek, van itt olyan akivel nem egyezik a véleményünk és mégis lehet "beszélgetni". Te nem tartozol ezek közé.

@Bell: Ez a nomen est... Ez valami hihetetlen műveltségre utal. Lásd még a helyesen leírt/kitalált nickneved. Miért nem sz-szel van a Sebastian?
Amúgy a későbbi hozzászólásod is csak a primitívségedet erősíti meg.
"Hazug minden szavad, kígyó!" - Ez a nap poénja, szánalmas...
Rengeteg kritika érte és éri továbbra is az idei évben visszatérő Michael Schumachert. Az élő legenda teljesítménye az idei évben igen csak csalódást keltő, csapattársától Nico Rosbergtől majdnem 80 pontos lemaradása van. Ross Brawn a csapat irányítója elárulta, hogy …..
Tuskó 2010.09.29 23:44:24
@vargazoli: Drága barátom!
Látom képben vagy, de nagyon... Amikor Schumi odament a Ferrarihoz azt a szart ami ott volt apád ezeröcsije is lenyomta volna. Aztán valahogy mégis összerakatott ezekkel az olaszokkal egy jó autót. Előtte évekig nem tudtak semmit felmutatni. Oszt 2-3 év, és nem volt ellenfél. Nem hitte azt, hogy világbajnok lesz. Még nem. De jövőre minden esélye megvan. A legjobb mérnöke neki van - Brawn - és ha hagyják őket dolgozni összeraknak egy világbajnok autót. Lehet, hogy nem az övé lesz, hanem Rosbergé, de ezt már valaki említette. De ez nem baj. Majd figyeljél, oszt trekkeljük egymást másfél év múlva!

So say we all!

U.i.: @ommm-nak meg azt üzenem, hogy az Avatar képének az alján meg ne szégyellje megmutatni a latex alsóját! :D
Subba Napi street-art: HJM 2010.08.03 13:00:00
Tuskó 2010.08.03 13:13:46
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
Tuskó 2010.02.01 22:17:10
@pontilyen:
Származásomat tekintve pesterzsébeti proli vagyok.... És 14 éven keresztül erre jártam haza... Majd x év után arra dolgoztam megint. És most a változatosság kedvéért itt lakom a kilencben...
Csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy a Duna túloldalán esténként egy halott városrészt látsz, a Soroksári túloldalán ipari épületek, raktárak stb van. (bjutifúl Vágóhíd u.) Az irodaépületek (millenium távörz) este sötéten pislognak és ha találkozik valakivel az ember az vagy az 1-es villamostól caplat a hévig, vagy a Műpásokkal küzd a kihajtásért a szervíz úton.
A sétány meg megér egy misét. Mentél már rajta végig? Esténként csak extra életbiztosítással... Főleg a régi Soroksári aluljáró a Hallernél, na az a romantikus szarszag... Egy színház után az ember beülne valahova vacsizni, na itt hova is?
Az hogy egy szemétdombra építesz valamit az nem erény, hanem valami egy szemétdombon!
Amúgy miért is ez a leereszkedő stílus?
Tuskó 2010.02.01 22:21:06
@sapuh:
"Amúgy nagyobb koncertterem színházzal ellentétben sajnos tényleg nincs sok Budapesten, az viszont érdekes módon senkit nem bánt, hogy a Müpa a Lágymányosi híd tövébe épült. Ötven méterrel odébb a Nemzeti viszont már szörnyű rossz helyen van... "

Amellett, hogy nagyrészt egyetértek, a belső értékei a MÜPÁNAK jövőbe mutatóak. Amúgy elk is vitte a kultúrális büdzsét nem kevés évre.
Tuskó 2010.02.01 23:26:17
@sapuh: na, ez az a hozzállás, amit villámgyorsan ki kellene írtani a műegyetemről, mert már kóros méreteket kezd ölteni.

Ezzel az írtással kicsit óvatosabban...
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Tuskó 2009.07.07 23:11:37