Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joetaylor

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cipős probléma rengeteg volt már, meg is szakértettük egy csomószor, a linken megtalálható az összes ezt kell tenni ilyen esetben okosság. Ami miatt ez külön érdekes, az a szürreális különbség, ami a szinte új talp és a leharcolt felsőrész között látszik. Bea menjen csak el egy másik szakértőhöz új…..
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
joetaylor 2016.01.15 16:47:55
@Kulics: A Mars már nem pálya, ott már mindenki volt. Én most a Plútóra megyek mert az a trendi. Ja, én annó tíz Swiftet matricáztattam az Il Ferróval. Azóta van szinte minden ország adósságban mert mind nekem tartozik annyi pénzt kaptam!
Ez az az eset, amikor az ember igazságérzete durván lázadozni kezd, hiába tudja, hogy a foglaló elvileg nem jár vissza. Meg is kérdeztük, hogy lehet-e tenni valamit ilyen esetben. Kedves Homár! Egy hónappal ezelőtt a családom autó vásárlásra adta a fejét, és kézen fekvő…..
Határátkelő Álomból valóság 2015.09.23 06:45:00
Először jó egy évvel ezelőtt olvashattátok Niki írását, aki négy év alatt négy országban is megfordult. Akkor Kanadában ejtettük el a történet fonalát azzal, hogy az „ámokfutás” (ő nevezte így) véget ért, ma pedig itt vesszük fel és kiderül, tényleg így történt-e.…..
Elég rémisztő poszt a honlapja alapján a tea mellett ezoteriában, szeretet- és harmóniabizniszben is utazó Fehér Holló Teaházról.  A lélekmunkás elbeszélgethetne a főnökkel. De nem jobb a helyzet akkor sem, ha a honlap csak úgy maradt, és már a Facebook szerinti…..
joetaylor 2015.07.10 14:09:27
Nemzetközi kitekintés rovatunkban egy portugál autókölcsönzőről próbáljuk lebeszélni az arra járókat. A portugál polip avagy NO drive on holiday! Történetünk okulásul szolgáljon minden gyanútlan Portugáliába készülő turistának. Kálváriánk első állomása a…..
Dani levele olyan, mintha Füles diktálta volna neki, de szerintem ahelyett, hogy azt dönnyögnénk mélabúsan magunk elé, hogy "nincs mit, szóra sem érdemes", jobb, ha inkább megpróbáljuk megtudni, hogy mekkora eltérés megengedett a kenyérnél, mert valamekkora +/- biztosan…..
Félév alatt kétszer javított elég drága cipő, rondán reparált varrás, kézzel másolt jegyzőkönyv, javítás után elkobzott másolat - elég furán mennek a dolgok a Josef Seibelben, ha ez tényleg mind így van. Megkérdezzük őket az ügyről. Tavaly télen vettem a Josef…..
Újabb bizonyíték arra, hogy nem szabad a szuper ár, akció és társaik feliratoknak agyatlanul hinni.  Sziasztok! Szombaton készítettem ezt a képet a budakalászi Auchan áruházban. A 75ml-es Elmex fogkrém darabja 849 Ft, ha a felette lévő polcról 2 db-ot veszel egy csomagban…..
"... miért kell elindítani a vonatot akkor, ha a vonatpótlós utasok nem érnek a vonathoz?" - írja olvasónk, és ez egy elég pontosan megfogalmazott kérdés. Nincs is mit hozzátenni. Mire vagy jogosult a megváltott menetjegyedért a Budapest- Esztergom vasútvonalon? 1.…..
Mai levélírónk, Egy csalódott vásárló számtalan költői kérdésével remekül körbelövi a témát, a válaszokat hagyjuk is, az Extreme Digitalnak viszont gratulálunk a míves öntökönszúráshoz. Kedves Homár! Egy történetet szeretnék megosztani, hogy miért is érdemes…..
Na elő a farbával! (Bevallom, én első blikkre nem jöttem rá, mit kell nézni.) Kedves Hilda! Hirdethetnél egy játékot: mi a vicces a mellékelt fecnin? Egy igazi homáros tudni fogja. Remélem mások is kedvet kapnak és további gondolkodtató feladatokat küldenek be…..
Szívbe markoló sorok a Zoltán lelkében kelt fájdalomról, melyet a Hungerit megújult receptje alapján készülő pulykamelle keltett. Isten veled Valdor-íz, te drága! Miért kellett elQrni a Valdor sajttal töltött pulykamell ízét? Tisztelt Valdor! Családom nagyon szereti a…..
Gigantikus poszt, vérlázító részekkel, amik így összességében különösen ronda hosszú árnyékot vetnek.  Az meg, hogy a vizsgáztató az oktatóval karöltve pénz kérjen a tuti eredményért fújj, de gáz! Nekem is bedobta ezt az első oktatóm annak idején, meg is buktam azon…..
Attila 3 in 1 levele a panaszon túl egy nyálcsorgatós történetet és egy nyílt levelet is tartalmaz a bedöglött iPhone 6 kapcsán. (Igen, ez az a készülék, amit novemberben kezdtek árulni itthon, ami gyakrolatilag egy várólistára való felkerülést, nem új telót jelentett még…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
joetaylor 2014.02.14 11:06:20
Azt lehet tudni, hogy milyen célra találták ki a Visa Electron kártyáját? Régen interneten nem lehetett vele vásárolni, most meg autót nem lehet ilyennel bérelni. Naiv ügyfél se Electronnal, se kápéban nem fizethette ki az Avis 200 eurós biztosítékát, tehát nem adták oda neki az…..
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
joetaylor 2013.05.24 11:15:04
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): Igen valóban mefordult a fejemben, hogy ez ilyen Ctrl+C Ctrl+V válasz. Ellenőrizni úgysem tudjuk.
joetaylor 2013.05.24 11:17:55
@batgirl: Az az ember alkalmazott volt és nem kereskedő. Maximum a kereskedelemben dolgozik. A kereskedő szabadon dönt arról, hogy mit és mennyiért szeretne adni és övé a haszon/veszteség.
joetaylor 2013.05.24 11:19:53
Tegnap köszöntöttük a Budapest Airport új fizetős poggyászkocsijait, erre most olvasom, hogy egy hete megnyílt a fapadosoknak épített gigakonténer váró is. Az eső már a télire felállított sörsátrakba sem esett be, de ez már következő szintű technológia. Leülni ugyan…..
Nemzeti sport van alakulóban. ahogy az egyre idegesebb devizahitelesek immár bíróságon szabadulnának az egyre növekvő törlesztőrészletektől. Az AXA áll a legrosszabbul, ellenük ugyanis hétfőn megkezdődött az első csoportos per, amit nemsokára 6 újabb követ.  Elindult az…..
joetaylor 2013.03.05 18:01:36
@atpijkamo: Én sem vettem lakást se új kocsit hitelből. Nem engedhettem meg magamnak és kész. Akik meg beleugrottak azok nyeljenek csak szépen.
joetaylor 2013.03.05 18:17:10
@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Jó pár éve fogtam a pakkomat és elhagytam a csodaországot. Pont akkor amikor mindenki vette fel az olcsó hiteleket. Az utcánkban a legutolsó melós is új kocsival feszített én meg nem értettem honnan szedik ezek a pénzt.