Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacipapa68

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
A Balatonnak még mindig van bája. A kádári idők egyetlen szabad világa, ami nyugat-európai mércével is mérhető volt, értsd itt láttunk – a budapesti dollár boltokon kívül – nyugatit, azaz németet, aki a keleti rokonnal találkozott. Rendszerváltás után kilyukadt a legrosszabb…..
Ennél hirtelen nem tudna a Homár lelkileg fájdalmasabb zaklatást kitalálni, mint amit az Erste huncut számítógépei és kezelőik kieszeltek. Naiv ügyfet 5 éve halott fia banknak leadott autója miatt zaklatja fantomtartozásokkal, ami odáig fajult, hogy KHR-listára…..
A Kereszténydemokrata Néppárt már megint nem fért el Orbán Viktor nadrágjában. Addig fickándozott a kis huncut, addig nyomakodott és furakodott, amíg be nem terjesztett egy törvénymódosítást, ami betiltaná az önkényuralmi rendszerekkel összefüggő személyek, szervezetek,…..
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
Kettős Mérce Új feudalizmus 2012.06.05 09:43:52
„Juhász Oszkár a földjén dolgoztatja a közmunkásokat” - adta hírül az ATV, méghozzá múlt heti hírüket megerősítve. Nem meglepő a történet, de annál szörnyűbb: bevett tendenciává vált a közmunkások jobbágyként kezelése, az új földesúri rendszer…..
A lélektani türelmi idő után elmondható, hogy iszonyatos nyomort hozott a SZÉP-kártyák bevezetése. SZÉP-kártyán belül is vannak azért hátrányosabb helyzetűek, például a K&H-sok, akik kizárólag gyorsétteremben tudnak vásárolni vele: Sajnálatos módon nem vagyok…..
A Zugügyvéd meglátása szerint egyre több végrehajtás lesz napirenden a közeljövőben, az alábbi levél is egy ilyen konkrét problémáról szól, ráadásul ingatlanrész végrehajtásáról.Tisztelt Zugügyvéd, Szeretném kérni a segítségét. A fiam 2 év házasság  és…..
Be akarsz szólni a TV2-nek úgy, hogy biztosan célba találjon hegyes köpeted? Esetleg virtuálisan meg akarod simogatni a programigazgató fejét egy jó, illetve számodra kedvező döntéséért? Lenne kérdésed, amivel hiába hívod a csatornát, a ***** portás sosem kapcsolja az…..
(folytatás)   A direkt adományok megjelenése1984-ben nagy bajban volt az egyház - egy igen nagy nyilvánosságot kapott kártérítési per volt folyamatban Portlandban, amelynek elvesztése súlyos érvágást jelentett volna az egyháznak. Miscavige, aki akkor már szilárdan…..
HamPLÓ Szép régi világ: a posta 2009.02.11 19:30:00
Megint szerencsém volt ajánlott küldemény átadása végett sorban állni negyven percet (de lehet, hogy negyvenöt volt). Eredetileg már tegnap este el akartam menni a hivatalosított papírárúért a nagy szürke házba, de láttam, hogy nem lehet beférni (kilóg a sor a sorbanállós…..
Heti túránk programjaként a békásmegyeri italozókat tűztük ki célnak. 17.00-kor mindenki vidáman eldobta az egeret kezéből és csillogó szemmel hagyta el a „gyár” kapuját…megyünk túrázni!Muffaló Bill barátunk előző napi Patkó Bandiban történt…..
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
Hétvégén éppen a "házi feladataim" végzése közben mérgelődtem az e-cégeljáráson. Ez az a várva várt cégjogi újítás, amiről tavasszal olyan sok szó esett, amelybe rengeteg pénzt öltek és amely felemásan sikeredett. Nézzük meg miért: Tegyük fel, hogy van egy…..
 Nemrég írtam a tanárverésekről egy posztot, s meglepett, hogy a viszonylag kevés hozzászóló közül többen is megemlítették, hogy őket bizony a tanárok verték diákkorukban. Én nem gondoltam, hogy ez ilyen általános jelenség volt, merthogy engem is jó párszor megvertek, de…..
Kettős Mérce Segélyezettek 2008.12.01 15:11:00
Válság van, csökken a kereslet, csökken a termelés. A termelôcégek próbálják csökkenteni a költségeiket, a fix költségeiket vizsgálják, szolgáltatásokat mondanak le, és bizony, csökkentik a bérkiadásaikat. Ez természetes, a cég túl akar élni, veszteséget minimalizálni,…..