Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SH. Hanna

36 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából egy dolgot gondoltam, h minél hamarabb meg kéne veletek osztanom, még pedig, hogy megvettem a repjegyemet februárra:-). Február 6.án 18:05kor érkezem és 24.én délben jövök vissza. Még Sydney-ig nincs confirmálva a jegyem, csak Delhi-ig, de a héten majd erre is sor kerül...…..
Hát jó rég irtam...Elolvastam az előző bejegyzésem, azáta jó sok viz és hajó folyt le a Dunán... Kicsit eltübtem, de lehet, h ha megigérem, h eltünök akkor lehet, h sikerül gyakrabban irnom.Akkor megpróbálom összefoglalni nagyjából mik történtek. Talán legnagyobb hir, hogy…..
Hallom otthon kicsit itélet idő van, hát itt is elég esős napokat élünk, de szerencsére a mai edzés alatt nem esett, időnkét szitált kicsit. Ma a fűtést is bekapcsoltam, mert lusta voltam felöltözni… Hát igen, a múlt héten a sok meló eléggé kifárasztott, de asszem…..
Csak, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen az élet, ma délután füst boritotta be a várost, mivel a Kék-hegyekben erdő tűz megelőző égetéseket csináltak. Ez egyébként „csupán” 2 órányira van Sydney belvárosától, de az oviban is megéreztük a hatását... Azért túl…..
Ez most tényleg cask az evezésről szól. Már régóta terveztem, hogy irok erről egy külön bejegyzést. Szóval újra evezek, de csak hetente 2x. A többiek sem járnak többet, mert most alapozás van, ami itt úgy tünik nem a km gyűjtésről szól... Nem nagyon értem az éves…..
Szombaton megint az outdoor club egyik programján vettem részt. Abseiling 2. tanfolyam volt. Laurával együtt mentem, de ő még az első tanfolyamot csinálta. Vasárnap pedig egy evezős rendezvényen vettem részt. Hajó keresztelő és előkelő ebéd. A reggeli evezés sajnos elmaradt, de…..
Nem is tudom hol kezdjem. Magyarországon diplomas ember lettemJ Ausztráliában pedig remélhetőleg beléptem a munkavállalók körébe:-) Hát akkor a részletek… Múlt héten sikerült viszonylag sokat tanulnom (beadtam és vissza is kaptam az első beadandóm:-)), és néhány nagyon…..
Aussie adventures 2009-... Canberra 2010.04.06 13:17:00
Ki gondolta volna, hogy ez lesz a következő bejegyzés… Mindenki azt mondja Canberráról, hogy neki nem tetszik, mert annyira unalmas, és az egész város meg volt tervezve és olyan szabályos stb. Én az utóbbival nem értek egyet, és az előbbi miatt meg talán pont ezért tetszett…..
Elbújtam a könyvek közt, és igazából most is ott kéne lennem (mekkora stréber…). Szeretném minél hamarabb befejezni az első részét a diplomának, amire azt mondják, hogy 6 hónap szakmai gyakkal együtt, és most, kb egy hónap után, már túl vagyok a tanulós rész…..
SH. Hanna 2010.04.05 12:14:38
@Vizipókom: Öhm, az állásinterview elég móka volt, kb 2 percig tartott, és emiatt 50percet utaztam egy irányban... Még visszaszólnak, de látva a helyet nem nagyon akarok odamenni, meg elég messze van, ha olyan a forgalom, mint aznap...
Diplomámat a nővérem veszi át, esetleg beszélhetsz vele, végülis augusztusig kölcsön tudom adni, de előre szólok, h nem sokat ér...
Még terepen nem másztam, de nem is vágyom rá annyira, majd azért fogok menni, de a terem jobban tetszik:-)
Hát sajnos anyukám most már elindult hazafele, apukám meg még másfél hónapig van itt. Utána egyes egyedül ebben a marha nagy országban, ahol egyébként minden utca sarkon egy magyarba botlik az ember… Vasárnap találkoztam egy párral, aztán meg hazafele az egyik kocsi ablakán…..
Múlt hét elején kis időre vége lett a nyárnak, de szerencsére csak néhány napra. Most már nagyon kellemes 20-on fokok második fele:-) Egyébként tök jó a március a dekes naptárban, 2 képen is rajta vagyok:-) Múlt héten voltunk kirándulni a Royal National Park-ban, apukám…..
Agganis Arena at Boston University Feb. 14. 2010 12:45 – Érkezés A helyszínére villamossal érkezünk, szerencsére a villamos mellett van a Boston University Agganis Arenája, ahol verseny megrendezésre kerül. A hoki aréna bejáratában táska check, ital kipakolás és kidobálás,…..
SH. Hanna 2010.02.27 10:01:51
@allianna: de vicces volt;-)
Gratulálok mindenkinek!
Tök jók lettek a beszámolók, de várjuk a grandét is:-)
Jövő héten kezdődik itt az ob, drukkoljatok a Bencének!!!
Asszem lassan eljött az ideje, hogy életjelet adjak… Végre jó lett itten az idő:-) Azért amikor megérkeztem 36 fok volt egy fél napig, de aztán eső, eső és eső, kisebb-nagyobb megszakitásokkal. (kb 40 fokos klima változás otthonhoz képest) Node, azért kezdjük az elején.…..
És lezártam a 3 hetet...kellene kezdenem a bejegyzést, valójában, remélem az első hónapot, ami be kell, hogy valljam, egyelőre jól alakul. Dödi edzéstervéhez igazodva alapvetően, sikerült eljutni egy közepesen megfelelő szintre. Persze, ez nem tökéletes, de figyelembe véve, hogy…..
Mikor délután beszéltem Ibolyával, nem is esett le, hogy Anna győzelme valójában mit jelent.Azon, túl, hogy megfázással együtt 31 méterre vagyis kb. 6-7 másodpercre megközelíte a legjobb eredményét és zsinorban harmadszor nyer Amszterdamban, ebből kétszer világcsúccsal (lehet,…..
Sikeresen, épségben megérkeztem magyar honba:-)Viszonylag gyorsan "elrepült" a út:-) de nagyon keveset sikerült aludnom, úgyh majd meglátjuk, h fog menni az átállás.Sajnos most már tényleg jobban rá kell állnom a tanulásra, már csak 17 napom van a vizsgáig, és közben…..
Aussie adventures 2009-... ... 2009.11.30 10:59:00
A héten nem történt túl sok újdonság. Voltam újra falat mászni, meg tengerparton sétálgatni, egy másik beachen fürcsizni… Evezgettem néha-néha, és egyre több technikai utasitást kapok (gyakorlatilag minden mozzanatomban van valamilyen hiba…). Most a héten csomó…..
Vízipók a messzeségben Újra 2009.12.02 23:38:00
Hát igen, már elég régóta nem írtam. Mondhatnám, hogy nem történt semmi, de igazából belegondolva, most már akármi történik, azt az életem részének érzem, és így nem annyira ad ihletet a blogon való lelkendezéshez. Közeledik az első etap vége, és ez nagyonnagyon rossz…..