Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamatra cserélt szerelem

1 bejegyzést írt és 436 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
Úgy látszik az elmúlt 50 év drogellenes propagandája megtette a hatását. Mi mással lehetne magyarázni, hogy az FHB kisiskolásoknak osztogat hitelfelvételre buzdító, gyógyszernek (also known as "drugs") látszó cukorkákat az oktatási intézmények környékén? Netalán…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.05.26 08:32:38
@Nelson Mandula: Miért nem inkább húszezreseket osztogatnak válságkezelés gyanánt?
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Egy kacsa az angliai St. Ives városon át terelgetve vitte 11 kiskacsáját a folyóhoz. A kacsa az egyik épület kertjében költötte ki tojásait az elmúlt hét évben, így idén is. A kertből egy bolton át vezet a több mint kilencven méteres út. A bolttól egy forgalmas úton és…..
Több fenyegetést kaptak, személyesen is megkeresték a magyar spamwiki szerkesztőit a warezspammerek. Az NHH tehetetlen a netes maffiákkal szemben. ..
Kamatra cserélt szerelem 2009.05.03 01:52:13
Sziasztok, egy lelkes csapattal a kategóriák kidolgozásán dolgozunk a fórumon. Kicsit szeretnék nagyobb nyilvánosságot elérni, hogy minél többen beleszólhassanak ebbe a mindenkit érintő ügybe.Az alapfilozófia az, hogy a konkurenciáékhoz hasonló nagyon részletes felosztást…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.18 22:40:17
@Jómunkásember: Ugyan kérlek.
Van itt egy réteg amelyik ugyan nem a saját macskáját eszi,ellenben a soldi dögkútról szerzik be a heti húsadagjukat.Varjúpörkölt.Ismerős?
Nézz kicsit jobban körül és rájösz hogy mennyi ember éhezik és menyi iskolás alultáplát a környezetedben.
Persze ha a Svábhegyen laksz akkor ne nézz körül mert fölösleges.
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.18 22:42:16
@buntus: Összehasonlítás.Összehasonlítja Észak korea és Magyarország élősködőit.
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.15 22:59:52
@hagyma: Nálunk ez nem így van.Mennél csak ki egy jó magyar vásárba,ott ehetsz olyan sült hurkát,amiben kutyahús van és az egész pakurában van megsütve.A mustár pedig fel van vizezve hozzá és a kóla is.Utóbbi legalább nem hízlal felvizezett állapotában.
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.15 23:01:01
@BKV figyelő: Nem jól tudod.A beleverés a gyrosnál szokás,méghozzá ősrégi török szokás.Így próbálják meg terjeszteni az iszlámot.......csak baromkodom nembeszopni.
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.15 23:03:45
@ColT: Én imádtam a menzát.Mindig bazinagy testű, szőrös és izzadt konyhásnénik voltak,csapták vágták ide oda a dolgokat,de a tejberizsből mindig repetát kértem és kaptam is.
Egyszer sikerült zsizsikes babot is ennem,és nincs rossz íze,kóstoljátok csak meg nyugodtan.
Végre itt a húsvét reggel,Minden legény korán felkel.Vödröt, korsót kútba merít,Leönti a lányok fejit.Szabad-e locsolni? Én HR-es vagyok, jelenleg akasztják a hóhért, mert munkát keresek. Az elmúlt 5 hétben legalább húsz konkrét állásra jelentkeztem, csak és kizárólag…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.13 19:44:08
@molniya: Ez előre látható volt.Lásd a sok épülő irodaházat,ebben az országban mindenki szabad szellemi foglalkozású volt.Még nem is olyan régen beszélgettük egy ismerőssel hogy a valódi munkaerők valyon hol vannak ennyi irodaház mellett ebben az országban?Hol vannak azok akik ténylegesen termelő munkát végeznek?
Zsibvásár Gépház Zöldnarancs 2009.04.02 11:35:00
Talán ti is értesültetek róla, hogy a Zöldnarancs aukciós oldal bezárt. Bezáráskor a felhasználóinak körbeküldött egy levelet, amiben nem teljesen pozitív színben tünteti fel az oldalunkat. Szeretnénk most a mi nézőpontunkat is bemutatni.A Zöldnarancs az aukciós oldalát egy…..
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.11 21:11:39
@midnight coder: Nálad a pont.Egyetlen terrorszervezet van Magyarországon,az pedig az mszp.
Ekkor már a szóbeli érettségiknél jártunk, megbeszéltük, nem nagyon fog keresni, tanuljak inkább. Két hét elteltével semmi reakció, írtam neki egy sms-t: „Ennyire ragaszkodsz hozzám?”A kép innen Sziasztok! Régóta gondolkodtam ennek a sztorinak a megírásán. Hozzá…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.04.02 11:11:06
w A ló elszáll 2007.05.29 04:00:00
Amikor a kétezres évek elején Gyurcsány Ferenc elhatározta, hogy visszatér a politikába, és valamit csinál ezzel az országgal, nyilván a személyes kötődések miatt magától értetődően választotta ehhez az MSZP-t. Ott volt esélye a csúcsra emelkedni; joggal gondolta magát…..
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.03.30 11:01:26
@ZOLDMANO: Pedig rohatmód remélem hogy bajnai HOZZÁNYÚL a nyugdíjasokhoz és nem a 2 ezer dolgozót szívatják megint!
Remélem hogy eltörlik ezt az igazságtalan 13.havi nyugdíjrendszert és bevezetik hogy a nyugdíjasoknak is kell eü hozzájárulást fizetni mert azzal hogy valaki nyugdíjas még nem kéne hogy minden kötelessége megszünjön és a továbbiakban minden lófaszt mások fizessenek helyette!
Olvasónk véleménye következik a vállalkozásokat sújtó adóterhekről. Olyan magas a bér adója ("járulékai"), hogy a vállalkozások nagy része kénytelen a "zsebbe fizetést" választani. A "feketén" kivett pénz helyébe azonban számlát kell állítani…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.03.28 23:46:19
@Psmith.: Így van,de a középkorban nem volt ekkora államaprátus sem és ennyi haver és mutyi sem mint manapság.A középkorban max az a 20-30 cég/család/fördesúr járt jól,akik a királyt a trónra segítették.Ez volt a hála érte hogy garázdálkodhattak.DE nem ennyien mint manapság.
Egy langyos-kellemes tavaszi szombaton miért is menne ki az ember kirándulni a természetbe, kit érdekelnek a bagzó nyulak, amikor nincs is annál szórakoztatóbb, mint ami zárt ajtók mögött, telefüstölt, fülledt pártirodákban történik. Minden európai értelemben vett modern…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.03.28 23:34:43
@S. Annyi: És még nagyon olcsón megúszta és örülhet.Képzeld ha a rendőrök félrenéznek véletlen és a tüntetők hozzáfértek volna gyurcsányhoz.Na az hír lett volna,az biztos.
Kamatra cserélt szerelem 2009.03.28 23:37:26
@peca1000: Miért nem dobtátok össze rá a pénzt?Jó sok kőgazdag színész és művész él Pécsen,igazán megtehettétek volna hogy összedobjátok rá a pénzt.Apropó!Aztán hogyan rántotta ki Pécset egy autópálya a nyomorból áruld már el?Talán felfutsz rajta Budapestig a munkahelyedre?10 percel elébb ér fel a busz mint a régi 6-oson.Mesélj.
 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
Kamatra cserélt szerelem 2009.03.26 16:24:59
@zero: Van.Marad gyurcsány.D
Unom a március végi telet, fáradt és nyűgös vagyok, szóval előre is elnézést kérek Mindenkitől!! Olvasónk kálváriája következik, kronológiai sorrendben. 2006-ban költöztünk az Alföldre, gyakorlatilag haza, hisz itt vannak a gyökereim. Előtte egy dunántúli kisvárost…..