Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popzene

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
popzene 2011.04.25 13:41:45
@I_Isti: LOL!
Méltatlan támadások sora éri Magyarország valószínűleg legismertebb filozófusát, Heller Ágnest. Heller soha nem rejtette véka alá Orbán Viktorral szembeni ellenérzését, ezért zúdított a kormányközeli média pergőtüzet az idős filozófusra. Sokáig nem is kellett…..
popzene 2011.04.24 00:00:09
Korábbi elemzésemben már írtam a két, alkotmányozástól távol maradó ellenzéki párt politikai költség-haszon mérlegéről. A helyzeten a szocialisták napokban előkerült 2006-os alkotmánytervezete némiképp bonyolít. Eleinte értetlenül nyilatkozó MSZP-s vezetők, majd…..
popzene 2011.04.05 10:36:56
A tegnapi napon lehetőségem nyílt bepillantani a Skycourt kulisszái mögé: Stephan Schattney, Budapest Airport fejlesztési-igazgató, Hardy Mihály Budapest Airport kommunikációs igazgató és Tima Zoltán építész vezetésével. Ferihegy modernizációs beruházásának…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
Sziasztok kedves olvasók! Elmesélem szomorú történetemet, hogy mással sose forduljon elő ilyen. Sajnos gyógyszerszedés miatt terhességmegszakítást javasoltak, párommal nagyon őrlődtünk a döntésen, mert nagyon szerettünk volna már babát, de az orvosok tanácsát megfogadtuk. Az…..
popzene 2010.08.30 01:50:36
@szabidoki:
ja, ha a réthelyi nyilatkozta, akkor mindent visszaszívtam! biztos az oecd tudja rosszul (a ksh-tól)! XDDD

"A befutott, öreg, jelentős pacientúrával rendelkező orvosok nyilván nem fognak erőlködni egy magánklinikán"

Bocs, de egy állami kórházban dolgozó orvosnál pontosan mit jelent az, hogy "jelentős pacientúrával rendelkezik"? Csak nem azt, hogy az állami infrastruktúrát használja magáncélokra? Mert akkor tényleg miért is erőlködnének egy magánklinikán - hiszen jelenleg az adófizetők állják a magánpraxisuk költségeinek jelentős részét. Na pont erről beszélek.
popzene 2010.08.30 13:27:34
@szabidoki:
aha, mert a "befutott, öreg, jelentős pacientúrával rendelkező orvosok" természetesen sohasem küldik a kórházból a magánrendelésükre az ügyfeleket, és természetesen nem azért nem mennek magánklinikára dolgozni, mert az állami infrastruktúra használatával beszedett illegális sarc sokkal több, mint amit ott legálisan kereshetnének.

egyetlen kivétel tényleg a maternity-s csávó.
popzene 2010.08.30 21:05:02
@adamantium: igazad van, azonban fontos különbség, hogy németországban ilyenkor adnak számlát, ami alapján adott esetben a biztosítód téríti a költséget, az orvos pedig tutira adózik a bevétel után.
Bár valamilyen rejtélyes okból még mindig nem került nyilvánosságra közvélemény-kutatás azzal kapcsolatban, hogy vajon a magyarok mennyire elégedettek Orbán Viktor államfő-jelöltjével, a választókat feltételezésem szerint megoszthatta a döntés: elkötelezett kormánypártiak…..
popzene 2010.06.26 10:46:12
@török gábor:
rég nem olvastam ennél Századvég-írásnál szánalmasabbat. Mi ez? Hűségnyilatkozat? Eddig nem volt világos, hogy a századvég a fidesz lerakata? Vagy tényleg elemzésnek szánnak olyan mondatokat, mint hogy a szocikból csak az irigység beszél? Vagy hogy a demokráciát idézőjellel írják, a nemzeti együttműködés rendszerét viszont csupa nagybetűvel?

Egyébként meg tökmindegy: a magyarok láthatóan nem szeretik a demokráciát, viszont egyáltalán nem riasztja őket a Putyin-féle hatalomgyakorlás. Hát istenem, nem kell minden országnak úgy működnie, mint Skandináviának - lehet h az oroszok sokkal boldogabbak.
Mandiner blog Berekesztés 2009.12.22 08:01:00
 Egyszer az Új Generáció egyik aktivistája jegyezte meg egy ismerősünk ismerőse ismerősének, hogy sajnos az SZDSZ ifjúsági szervezetében régebben még volt némi kakaó, de mára már nem több, mint budapesti meleg fiatalemberek ismerkedési fóruma, így túl sok mondanivalója…..
  A Markíza szlovák kereskedelmi televízió tudósításának tanúsága szerint Rytkó Emília elhagyta Magyarországot, és Szlovákiában telepedett le.   Az Országos Választási Iroda egykori vezetője áttelepülését követően a szakmájában helyezkedett el:…..
popzene 2009.11.16 00:20:02
VENDÉGPOSZT. A The Economist – igen, az a bizonyos, minden hetilapok legpatinásabbika – legutóbbi számba bekerült egy olyan cikk (a lap hagyományaihoz híven név nélkül), amely minden bizonnyal kiütné a biztosítékot szinte bármely magyar szerkesztőnél. Az…..
Érdekes volna tudni, mi szerepelhetett Réti Pál HVG ex-főszerkesztő pályázatában, amikor júniusban újraválasztotta székében a szerkesztőség: a kiadó akkor megvétózta a hosszabbítást, arra hivatkozva, hogy olyan koncepciót várna, amely lép valamit az olvasók és a hirdetők…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
  A Belváros új főutcája projektről már linkeltünk pár cikket innen-onnan, de elég érdekes a projekt ahhoz, hogy egy posztban mi is foglalkozzunk vele. A kerület honlapjáról sajnos elérhetetlen, rendkívül hülye domainnevű, ám egyetlen hivatalos belvarosujfoutcaja.hu oldal…..
popzene 2009.04.07 21:28:12
@Shopping : nem rogán vette meg az egész utcát, hanem csipak.
ő:
www.csipakacquisitions.hu/index
www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=17520
hvg.hu/gazdasag/200833_INGATLANFEJLESZToK_A_BELVARoSBAN_Jo_utra_te.aspx

persze nyilván az önkormányzatot is meg kellett győzni
 A büroszex Rómájában csak egy dolgot nem lehet használni, és az a wifi, ezért lett ilyen kevés a tudósítás, pedig tucatnyi EP-képviselővel és két, Kováccsal együtt három biztossal is találkozhattunk. Az EP brüsszeli űrállomásán mindenütt van térerő, csatlakozni igen,…..