Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eisy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List Hungary 2009 Moog Tonyó 2009.12.04 11:00:00
Tudjátok miben más 2009, mint 2008? Hát hogy Tonyó most már nem egy pofátlanul cool srác, hanem egy pofátlanul cool férfi, akitől az érett nők is benedvesednek...
Ezen a héten, a Malackaraj blog mesterszakácsával, a 31 éves Péter Annával készült interjút olvashatjátok!   Az interjú: Bloginterjú: Mikor indítottad a blogodat? Miért gasztroblog témában? P.A.: 2009 márciusban, sokat főzök, van mondanivalóm a témában.  …..
Szandra a Cunt, Prick and Ripoff Ügyvédi Iroda németül és angolul felsőfokon beszélő újdonsült és lelkes ügyvédjelöltje junior associate-je, aki éppen a reggeli instant koffein adagját készíti elő az iroda konyhájában. A helyiségbe belép Laci, senior associate és…..
El kellett mennem Szegedre, és ha már arra jártam, megnéztem a helyet. Jó volt, ami önmagában még nem újság, viszont egy csomó dolog szöget ütött a fejembe (haha), ami érdekes lehet innen Pestről; ha Bogotáról is szó volt, miért ne beszélhetnénk erről a meglepően…..
Amikor már azt hittük, hogy a Gréczy Zsolt-féle vídiázást  - "Amikor néhány napja azt írtam, az országnak és a baloldalnak Gyurcsány Ferencre van szüksége, ez ma hatványozottan igaz. Egy vidia keménységű pártelnökre"í - egyszerűen képtelenség überelni, egy…..
Írtam egy kiállításkritikát a Természettudományi Múzeumban most nyílt Predátorokról, amivel vérig sértettem a közepesen ismert erőművész párost, a Rippel fívéreket, gondolom azzal, hogy B-listás hírességnek neveztem őket. Csodálatosan szórakoztató levelet küldtek emiatt,…..
Hol nördség van, ott nördség van nemcsak a gép zúgó zajában,a tárt wikipédiában,a száz nyitott ablakban,villámgyors alt-tab-ban,ott nördség van a falban utazó LAN-ban,ahogy az egér füle kattan,ahogy az ikonod  mappába vonszolod,dreggeled, droppolod, ahogy a laptopod…..