Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miskolctapolca

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a leggyorsabb és legoptimistább menetrend a leválni akarók részére, ha nem találnak közben törvényességi akadályokat, és ha a végén a köztársasági elnök úgy véli: mehet. "...az önkormányzat 30 napon belül határozatban rögzíti ezt a tényt, majd felterjeszti a…..
Mi már szavaztunk, NEM-el!Szép idő van. Jó nap ez egy NEM-re!Szavazzon Ön is NEM-el! ..
miskolctapolca 2008.12.07 21:39:53
Olvastuk a napokban, hogy Győrffi Dezső nevével visszaéltek, most pedig a Tapolcafürdő újságban, hogy nem is!Engedtessék meg, hogy ezt az érintett döntse el.A bevétel számai egyébként "Borkúti László közlése szerint" kb. a felére jönnének ki, mint amit Önök az…..
Na, megkaptuk!Megérkezett a levél Vanyó Andrástól és sok-sok barátjától, akik Miskolctapolcai patrióták.A levélből egy dolog nem derült csak ki, mit tennének Ők!Ha a levelet elemzem, az első mondat már érdekes „7-én újra dönthetünk”.Ezek szerint ugye már…..
miskolctapolca 2008.11.27 02:41:25
Nem költözök én sehová!

Ön adta a nevét, én ettől még nem tudom, hogy Ön kicsoda.

Tehát ebben a gazdasági helyzetben Tapolcának ha leválik biztosan könnyebb dolga lesz, mint Miskolc részeként? Ha jól értem.

Teljesen egyértelmű, hogy a választások miatt kezdtek hozzá a munkálatokhoz, én sem gondolom másképp.

És ez min is változtat?

Ön szerint a polgármester dönt egy személyben az uszoda helyéről?
Az egyetem miatt lesz ott ahol, ennek semmi köze Tapolcához.

Ezek a populista szövegek pedig tények, mint ahogy az is, hogy egy vállakozásnak sem az önkormányzat mondja meg, hogy hol építsen és mit.

Például, hogy -te teszkó most Tapolcára menjél, jó?
Igaz, hogy ott a kis boltok, meg a zöldséges, fodrász és egy kocsma sem él meg, de neked igen frankó lesz majd! Főleg ha leválnak, mert akkor rögtön mindenki leszámol, kiiratkozik az iskolából, ide jár szórakozni, kórházba, temetőbe, a helyi rendőrséget, mentőt, tűzoltóságot, taxit fogja hívni, csak tapolcai busszal közlekedik, nem issza a szar Mivíz-es vizet, fogyasztja más áramát, gázát, továbbtanulni is mindenki itt fog, sportolni, könyvtárba járni, autót szereltetni, tankolni, banki, jogi, okmány stb. ügyeit intézni .... óóó nem is folytatom. Szóval neked teszkó igen jó lesz, menj csak oda, mert leválnak és soha tobbet nem fogja a teljes életét mindenki Miskolcon intézni!

Tapolcára 20 éve nem akar jönni egy fránya üzlethálózat sem !
Vagy gondolja, hogy azóta mindenki lebeszélte erről őket?

Ha meg a magántőke épít az csak jó, nem közpénz.

Azt, hogy nem működik sok minden látom én is, ehhez nem kell ész, hogy mitől fog működni és miből és micsoda azt pedig még egy leválás pártitól sem hallottam, csak (szerintük) nagy számokat, hogy mennyi a bevétel, húúúhaa.

Ma reggelre viradóra egy szórólap került a miskolctapolcaiak postaládájába, melyet Vagyó András, mint nagybetűs "M"iskolctapolcai patrióta írt.Több ismerősömet is megkérdeztem, hogy ki ez a Vanyó?, de még csak véletlenül sem ahallottak róla.Aki hallott róla…..