Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hordozható kézitáska

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a biciklisek egész kevesen vannak még a robogósokhoz és motorosokhoz képest.Az a klassz. Komment nélkül, úgy is mindenki tudja.Ja és ez egy nap jött össze, mind..KépekbenAnnyit elárulhatok, hogy ő sem balról előzött meg mielőtt odakerült...  ..
hordozható kézitáska 2009.05.30 13:57:39
@antibringa: ha te így látod, akkor csak át kéne ülnöd motorra, és egy szabadabb világban élhetnél, nem?

Egyébként: hányszor tartottak fel téged? hányszor húzták meg a kocsidat? hányszor vitték el a tükrödet? hányszor tartották fel a villamost, amin ücsörögtél?

De nem értem miért akarod beállítani a motorosokat magad elé a dugóba, mikor legalább ők tényleg nem akarnak feltartani. Ha beállnának eléd, szépen libasorba, neked is, nekik is plusz egy kidobott óra, megéri? Nem inkább el kéne őket engedni szépen a sorok között, helyet hagyva nekik?

Végül egy jó tanács: ne menj Olaszországba, mert szívinfarktust fogsz kapni minden lámpánál, amikor a motorosok ledudálnak, mert te vagy az egyetlen, aki nem engedi őket előre a pirosnál.
Kerékagy Minden perc számít 2009.05.12 16:06:00
Idén is arra kell készülni, hogy az EU-tagállamokban a június 4. és 7. között esedékes EP-választást súlyos érdektelenség kíséri majd. Török Gábor szerint Magyarországon még a 2004-ben produkált 38,5 százalékos részvételi arányt se érjük el, a Foresense egy április…..
hordozható kézitáska 2009.05.12 20:51:54
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
hordozható kézitáska 2009.05.02 18:09:46
@DeMarco: most olvastam csak ezt a hozzászólásodat, hát te tényleg azt hiszed, hogy a bringás sisak összehasonlítható a kötelező sorkatonsággal, az iskolai egyenköpennyel? ugye nem? :D

Gondolom a bringás ruhán is ugyanígy görcsölsz, és kiröhögöd a betétes nadrágban tekerőket :)

Megnyugtatlak, nem egy, hanem ezerféle bukó van, szerintem találni fogsz az egyénisegednek megfelelő lázadó style-t is :)
Budapesten is bevezetik az európai nagyvárosokból jól ismert bérbicikli-rendszert, jelentette be Nyáry Krisztián kommunikációs vezető a főpolgármesteri kabinet döntését. A közösségi biciklibérlés lényege, hogy a városban 300-600 méterenként gyűjtőpontokat állítanak fel,…..
Jövőre befejezi a kerékpárgyártást az Egyesült Államokban a nagyon amerikainak számító Cannondale. A pennsylvaniai központ beszünteti a szénszálas vázak előállítását, ezzel 2009-re az összes – egyébként magas árkategóriába sorolt – típus gyártása Tajvanra…..
Február elsejétől a kerékpárosoknak kötelező lesz Szlovákiában a városokon kívül sisakot hordani, a 15 évesnél fiatalabbaknak városon belül is. Kötelezővé tették emellett a fényvisszaverő mellény használatát városon kívül. A külügyminisztérium tájékoztatása szerint…..
A hétvégén megrendezték a cyclocross magyar bajnokságot. Sajnos Buruczki Szilárdot utolérte a Budapest Bajnokság óta tartó balszerencséje, és bukása miatt elmaradt az igazán nagy küzdelem, a magyar bajnoki címért. Tisza Zoli lett a magyar bajnok 42 évesen.Csak annyi, hogy Zoli…..
Elkészítették a leltárt az őszi kerékpáros ellenőrzésről a rendőrök. Az ORFK összesítése szerint két hónap alatt 59343 bringást ellenőriztek, és az esetek majd felénél, 23.537 esetben, rendőri intézkedésre is sor került.A közlemény szerint ittas vezetés szabálysértése…..