Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xido

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
Mától lehet jelentkezni a ValóVilág Powered by Big Brother legújabb évadába, aminek nevéből úgy látszik, csak nem fog kikopni a póverdbáj, az Endemol gondolom, kikötötte, mert a játékban, legalábbis az előző, első ilyen nevű kiadásban SEMMIT nem fedezhettünk fel abból, a formátumból, amiről nyúlták…..
xido 2018.07.09 21:19:06
@retrodj: Az volt a 4es Alekosszal az élen..meg Éva meg stb..az meg az 5 még szórakoztató volt a szereplők miatt,de utána mélyrepülés minden téren...Kösz a figyelmeztetést a ma estére Sixx,kimaradt volna,pedig nosztalgiának jó lesz az rtl+ :)
Tényleg egyre jobb a sorozat, régen láttam már ennyire jól felépített történetet - persze ha Will = Man in Black, akkor menjenek a picsába, de ezzel várjunk még...
Miközben egyes hollywoodi sztárok kifejezetten érdeklődnek az internetes technológiák és a start upok iránt (most hirtelen az ebből komoly bevételeket összehozó Ashton Kutcher neve ugrik be), akadnak olyanok is, akik kifejezetten ellenségesek a közösségi oldalakkal szemben, és…..
Angie Bowie, David Bowie exfelesége még nem is tudja, hogy a volt férje meghalt, mivel a Channel 5-ön futó Celebrity Big Brother egyik valóságshow-hőseként teljesen el van zárva a külvilág híreitől - írja az Independent. (fotó: Getty Images) A csatorna közleménye szerint hétfőn délután értesítik…..
xido 2016.01.11 23:03:07
@devilstrueface: de bizony...az egyik szereplő nagymamája volt az..vv4től felfelé valamelyikben
Az idei év Oscar-esélyes zeneszerzőiről készített összeállítást a Variety. Köztük van a Star Wars 83 esztendős zeneszerzője, John Williams is, aki Az ébredő Erő zenéjéért pályafutása 50. Oscar-jelölését gyűjtheti be, ha Hollywood is úgy akarja. A lapnak a maestro…..
Azt hittétek, hogy az előzmények letudásával belevágunk a jóságba? Azt hittétek, hogy két rész Jar Jar és két rész Christen Haydensen után végre Harisson Ford meg Carrie Fisher lesz a téma? Hát akkor bocsi, mert előttük még muszáj egy kis kitérőt tennünk az Ewoks sorozat második részével...
HeroHUB MARVEL Fails TOP 10 2015.10.20 08:57:42
Van egy jó szokásom: ha valamilyen kultúr- termékről azt gondolom, hogy jó-legyen az zene, film, szórakozóhely vagy bármi más-akkor AJÁNLÓT írok róla, a szó szoros értelemben. Ellenkező esetben inkább meg szoktam tartani magamnak a véleményem, mert ugye csak pozitívan, mint az Unicum….Ezt a szép…..
Ma már nincsenek igazi akciósztárok, futószalagon érkeznek a darabok a műfajból, abban a percben felejtjük el őket, amikor kijöttünk a moziból. Régen nem volt ez így, a 80-as években olyan félistenek miatt sprinteltünk jegyet venni, mint Sly vagy Arnie. Aztán lassan lejárt az…..
Suicide Squad - Official Comic-Con Trailer by BatmanNewsCom Nem gondoltam, hogy ilyen hamar fogom posztolni ezt, de úgy néz ki nagy volt a rajongói nyomás a DC/WB részéről. Mondjuk érthető, mert 7 millió megtekintés egy kiszivárgott videónál nem is olyan rossz... szóval…..
xido 2015.07.16 04:40:51
@TheRich: Azért manapság akit érdekelnek a dc/marvel filmek,az Arrow kapcsán bőven képbe kerül vagy kerülhet,ha eddig nem tette,hogy kikről fog ez a film szólni...
Nem csak Pókembernek és Supermannek vannak titkai. Batman még ezeket a szuperhősöket is felülmúlja furcsaságaival, amelyek közül persze több inkább a rajongók különcségét jelzik. 10 tény, amit sose tudtunk volna meg a denevérember nélkül.  1.  Batman szerint a rockzene az…..
xido 2015.04.15 09:33:49
@professional: Képregényt nem igazán olvastam,de úgy rémlik egy rajzfilmben így is van benne,egy alternatív valóságként,ahogy a 8.pontban foglaltatik,Flash a főhös,Paradox izé a címe :)
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
Blogger-alapfilozófiám, hogy csak olyan cikket írjak, ami engem is nagyon érdekelne mint olvasót. Ezért döntöttem úgy, hogy összeválogatok 30 filmet, amik amilyen nagyszerűek, legalább olyan ismeretlenek a nagyközönség számára. Teszem ezt azért, hogy minél több műkedvelő…..
Nemrég olvastam újra pár Galaktikát, és a 1987-ben megjelent 84. szám borítóján meglepetten fedeztem fel egy C-3PO-szerű alakot, amint egy arcnélküli kőgólem-légió élén egy meztelen nőt cipel a régi B-kategóriás horrorfilmek szörnyeit idéző, klasszikus pózban. A festményt…..
xido 2014.10.27 23:41:51
@Mészáros Laci: Na pont a legszarabbat..az ha jól emlékszem egy direkt ifjúságnak szánt 5-6 kötetes baromkodás volt :)
Újabb adalékkal szolgált James Cameron, miért játszhatja hitelesen a 67 éves Arnold Schwarzenegger a Terminátort a sorozat következő részében. (A filmet nem Cameron rendezi, de kreatív tanácsadóként részt vesz az elkészítésében.)..
xido 2014.10.23 22:17:01
@gizmo26: volt róla szó,hogy egy ponton átvált a történet alternatív síkra..van egy érzésem,hogy lesz egy intro,ami a klasszikus részekből lesz átemelve..aztán jön egy what if..pont,ahol vagy nem sikerült az 1.ben elpusztítani..vagy a 2.végén nem áldozta fel önmagát..és így reked a jelenben Connor pótapjaként..valami ilyet tudok elképzelni,hogy értelme is legyen az eltelt éveknek..hiszen Connor nem tizenéves,de megint nem az a 40 közeli vezető,akit láttunk a jövőképekben...
Berki mellett Kelemen Anna csöcseiben bízik a TV2, legalábbis ami az Édes élet sikerét illeti - az énekesnői kamukarrierrel kacérkodó egykori pornószínésznő most éppen a műsor húzónevének számít a 1,5 milliós gázsi miatt (is) kutyázott Berki mellett. És ha méár csöcs: a…..
Alig ismertem meg Mickey Rourke-ot az Angyalszívben. Hihetetlen, hogy egykor angyalarca volt a ma már felismerhetetlenné plasztikázott színésznek. Ritka Hollywoodban olyan látványos visszatérés, mint az övé, hiszen a műtétek miatt szétszabott arca miatt nem is hasonlít egykori…..
Wally Pfister operatőr rendezői bemutatkozásában Johnny Depp kerül szellemként a gépbe, mi pedig remélhetjük, hogy a húsz évvel ezelőtt vetített, hasonló sztori körül bonyolódó produkciónál többet fog nyújtani a Transzcendens. Egy szinkronnal mindenképpen... Johnny Depp…..
Baptista vagyok, nem iszom - hűtötte le szegény Wilbur Walsht a harsány hangú McBride. Ez a jelenet ugyancsak ott van a legtöbb rajongó kedvencei között, ahogy a többi fejmosás is, melyet a Bűnvadászok című filmben osztott ki Bud Spencernek a cowboykalapos rendőrfőnök. De ki is volt ez a…..
De Niro, Douglas, Freeman és Kline, azaz négy Oscar-díjas színész (kiknek átlagéletkora kereken 70 esztendő), másnaposokosat játszanak ebben a holnapután startoló új vígjátékban. A macskajaj mellett a szinkron is elkerülhetetlen velejárója a dolognak, és hát nem kevésbé…..
xido 2013.10.31 01:46:47
@isvaen: Na mert mégis kivel akartad volna elrontani csórikámat?..Úrival vagy Harsányival?:)
Roland Emmerichnek nagyon a bögyében van az a Fehér Ház, de most legalább nem pukkantja széjjel repülő csészealjakkal csak úgy mellékesen, hanem megadja neki a régóta esedékes főszerepet: Az elnök végveszélyben című akció-thriller-vígjátékban Channing Tatum védelmezi Jamie…..
aeon flux leharcolt lesz batman? 2013.08.03 15:20:00
Mikor Zack Snyder a Comic-Conon közhírré tette, hogy Superman következő megmérettetéséhez Batman is betársul, eme nagy bejelentéshez Frank Miller képregényét, A sötét lovag visszatért hívta segítségül: a hatás kedvéért ebből idézett, s mint az tudvalévő, ebben a…..