Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolitibi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti olimpiai selejtezőkről talán mindent megírtunk már, lassan itt az ideje, hogy előre tekintsünk. Két kérdést kell feltennünk. Egyrészt azt, hogy mit várunk a magyar válogatottól Rigában, és mi az, ami reálisan teljesíthető. Másrészt azt, hogy abból, ami februárban…..
zolitibi 2008.11.13 14:56:01
Én is álmodtam egy szépet.
Szerintem a selejtező egy meccsen fog múlni. Az elsőn. Ha ott képesek leszünk csodát tenni, akkor a második meccsen Cortina segítségével az olaszok elkaphatóak, s a harmadik meccs már indifferens lesz.
S hogy mire alapozom ezt az optimizmust.
Ma 2008 végén a válogatott biztos, hogy egy kategóriával jobb mint tavaly ilyenkor volt. Elég ha csak az Alba szereplését vetjük össze az előző évivel, s ráadásul ott is hálistennek a magyarok viszik a primet. Tehát igen is a magyar válogatott ma közel került az elitcsoport végéhez. Már pedig szerintem a lettek bár mostanában elitkörösök voltak, inkább tartoznak az ingázók közé mint a stabil elitkörösökhöz. Tehát ha évekkel ezelőtt is meg tudtunk szorongatni tétmeccsen egy német vagy szlovén csapatot, akkor szerintem, ha kellően felpörgünk itt is bejöhet a csoda. Ha pedig bejött, akkor speciel pont az olaszok azok akik lendületből elkaphatóak. Ő tőlünk nem kell megijedni. Ráadásul ők velünk együtt játszanak az ukránokkal, akik az első meccsen valószínűleg nagyon megszorongatják őket, de végül kikapnak majd, s a tornán is az utolsők lesznek. Igaz lehet hogy az utolsó meccsen pontot vagy pontokan szereznek ellenünk, mert a fiúk az előző napi ünneplés után még kissé fáradtak lesznek. Annak a meccsnek ugyanis már nem lesz nagy tétje.
Ha pedig nem lesz csoda ez első meccsen, akkor a szünnap után megverjük az ukránokat, akik addigra már ismét csalódottak lesznek és leeresztenek, nekünk pedig akkor az lesz a szépségtapasz. Tehát vagy kijutunk (10-20%), vagy harmadikok leszünk.