Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spiller1

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Születésnapi bulik a levegőben, popsztároknak szervezett after-partik, fogadások, szupersztárok és dúsgazdag milliárdosok – egy VIP légiutaskísérő most beszámolt a mindennapokról...
spiller1 2019.08.24 13:10:13
Az ország jóléte a versenyképes gazdaság és a jól működő állam eredője, period, end of story, mondja az angol. Magyarországon -- a félreértések és a romlott propaganda elkerülése végett -- ma mindkettő fundamentálisan romokban. Itt csak a gazdaságról fogok beszélni, mert ezt bonyolultabb -- ha nem…..
Én simán elhiszem, hogy Bochkor Gábornak és Hajdú Péternek már hónapok óta ott motoszkált a fejében az, hogy baszki, essünk neki a bulvár legaljának, a clickbait címadásnak, és a #Bochkor című műsorban figurázzuk ki a jelenséget, kérdezzük meg a vendégeket, hogy mi lehet a cikk tartalma a…..
spiller1 2018.02.19 19:11:26
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
spiller1 2018.02.09 14:43:17
@zriff: ne játszd a hülyét, hiszünk neked!
(Kép: Fortepan) Október 23-a sűrű nap volt, ezt tisztázzuk le elöljáróban, rengeteg esemény Budapesten és vidéken, hírügynökség legyen a talpán, amelyik állja. Az MTI a nap elején kiadott egy listát azokról az eseményekről, melyeket koverolni betáraztak, jó ezt tudni előre a hírügyeletekben, és ez…..
spiller1 2017.10.26 19:15:14
@Dolgozzatok!: Kérdezd a gazdád szócsövét! Ne játszd a hülyét, simán is elhisszük!
Igyekeztem teljesen közérthetően leírni, hogy az átlagszavazók – akik nem csüngenek folyamatosan a híreken és nem néznek meg minden egyes híradót – miért látják bebetonozva a kormánypártokat. A választások előtt szűk egy esztendővel nyomát sem látni egyetlen politikai erőnek sem, amelyik eséllyel…..
Túlélték, mégis meghaltak - ez az Andy Vajna segédletével új irányba állított TV2 hírműsora, az ironikus módon Tények című szomorú viccműsor leginkább emblematikus hírcíme. A vagy aljas és minden szakmai minimumot nélkülöző kormánypropagandában, vagy a leggagyibb bulvárlapot is alulmúló…..
  Szylvit végre nem csepeli mosónőnek öltöztették, a vállai szabadon, a karok izmosak, a frizurát viszont továbbra is egy mexikói szappanoperából kölcsönözték neki, nem tudom ki a fodrász, de jó szívvel hatvan év alatt nem tudom javallani az ellenségeimnek sem. Ma kiszavazás, faszi hullik, dráma…..
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
El is ment kivasaltatni - negyedjére is. A Bors persze résen volt, és a korszakalkotó beavatkozásról szóló híradásban a következő, örökbecsű mondatok (is) szerepelnek: Mennyi titok rejlik egy herevasalásban!  A médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító első simítást két újabb követte…..
spiller1 2016.03.04 22:17:17
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
spiller1 2016.02.15 18:57:27
Na, erre sem nagyon gondoltam volna, de mindegy most már. Tavasszal indul az RTL vadonatúj realityje, és ha már új műsor, új arcokra is bízták, mármint ebben a műfajban: a Való Világban megismert, majd az Éjjel-nappal Budapestben befutott Nádai Anikóra, valamint a Konyhafőnök és a Street Kitchen…..
spiller1 2016.02.15 18:55:06
Emlékszünk még arra a fiatalemberre, aki 1989-ben, Nagy Imre és mártírtársai újratemetésén azt mondta, hogy "mi értetlenül állunk az előtt, hogy a forradalmat, és annak miniszterelnökét nemrég még kórusban gyalázók ma váratlanul ráébrednek, hogy ők Nagy Imre…..
spiller1 2015.02.18 08:26:30
Gergely ma reggel azt vette észre, hogy Pintér Sándor munkába ment. Változtatás nélkül közöljük a részletgazdag beszámolót: Mögöttem jött át negyed tízkor a Lánchídon Pintér Sándor, aztán a BM előtt a sofőr kiugrott az autóból, a csomagtartóból kivette Pintér…..
spiller1 2013.11.15 14:17:02
Főnökével szűrte össze a levet Szabó Zsófi, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap birtokába ugyanis leleplező erejű fotók kerültek (vajon járt értük a 10 ezer forint?), miszerint a Jóban Rosszban sztárja és a Tv2 sikersorozatának producere, Nagy Tamás Grande egymásba fonódva…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
spiller1 2012.03.14 08:05:41
spiller1 2012.03.14 08:15:16
@Mizar: ezzel nem tudok vitatkozni. A változás csak annyi, hogy ezek arrogánsak, pökhendiek és elhiszik a kétharmad az ő érdemük. Pedig a szociké.
spiller1 2012.03.14 13:39:07
A kormánytöbbség a múlt héten mindenfajta hozzászólás vagy magyarázat nélkül szavazta le, hogy az országgyűlés napirendre vegye Schiffer Andrásnak a rendszerváltás előtti ügynökök listáit és jelentéseit nyilvánosságra hozó törvényjavaslatát. Az államszocializmus…..
comment:com BB Évi romokban 2012.02.27 10:00:00
VV Attila győzelmének árnyékában nem árt megemlékezni az első valóságshow-győztesről, BB Éviről, akit egy olvasó jelentett fel a Blikknél.Eszerint BB Évit újra egy pszichiátrián kezelik, a kaposvári kórházban lassan egy hónapja él. A lány az elmúlt éveket különböző…..
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
 Orbán Viktor facebook oldalán találtuk! A hozzászóló nevét nem tesszükközzé, minden tiszteletünk az övé.HAZUGOK VAGYTOK!Hány éve is? Lassan bizony 10 éve!Végig hazudtatok 8 teljes évet! El akartátok hitetni, Ti mindenretudjátok a megoldást!8 évig kivonultatok,…..
Subba Alekosz freestyle 2011.05.24 16:16:51
 ..
spiller1 2011.05.24 16:29:52
rézbagoly Váratlan fordulat 2011.05.24 11:21:36
 Elmesélek egy számomra kedves történetet, ígérem, nem lesz hosszú. Egy katonatársam mesélte, amin én jót derültem. Sajnos, már a nevére nem emlékszem, de a beceneve megvan. Borock. Olyan tájegységről származott, ahol Ó-betűvel beszélnek, és az volt a szavajárása,…..
 Szívatja a ferihegyi pénzváltó a külföldre utazókat? - teszi fel a kérdést a Pénzcentrum.hu egyik hűséges olvasója. A nemrég új nevet kapott, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ugyanis meglepő árfolyamok várják az épp gépükre várakozó gyanútlan…..
Nagyon erős kontent, üresgyomorra nem ajánljuk...