Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az Alapítvány munkatársai

14 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új irány a Jurányi... Bemutatkozott a FÜGE Produkciós Iroda új Jurányi utcai inkubátorháza, ahol független színházi és tánctársulatok, alkotói csoportok és civil szervezetek találnak új otthonra. A FÜGE célja egy olyan produkciós inkubátorház kialakítása, ahol…..
655 gyerek kapott adományt, ami nélkül nem tudták volna elkezdeni a tanévet Alapítványunk 2012 júniusában tanszergyűjtési akciót hirdetett. A meghirdetéssel párhuzamosan megkezdtük igényfelmérést is. Az igényfelmérés nehéz és fáradtságos munkáját a településeken…..
…mert megelégelték, hogy: közmunkára várjanak 47 ezer forintért feketén vigyék őket napszámba tisztasági konténereket állítsanak fel a cigány telepen telep program címén be kell húzódniuk a házaikba, ha a szélsőjobbosok menetelnek az utcájukban hogy szégyenkezzenek,…..
A Kiútprogram fő támogatói az első két év biztató tapasztalatai alapján úgy döntöttek, hogy magánforrásból tovább folytatják a programot. A Kiútprogram keretében nyomorban élő emberek, elsősorban romák kapnak fedezet nélküli hitelt vállalkozásindítás céljára, olyan…..
A Polgár Alapítvány az Esélyekért szervezésében Vándor Zene - Mozi - Színház járja az országot. Eddig két településen mozgattuk meg a helybelieket közös filmezéssel, gyerekprogramokkal Kővári "Borz" József és a Vándormozi jóvoltából, roptuk a táncot és együtt…..
*Azaz gyorsbombázó. A terminus technicus nem takar mást, mint egy olyan – jellemzően könnyű, maximum közepes – bombázógépet, amely elég gyors ahhoz, hogy a vadászgépek ne tudják utolérni. A múlt század harmincas éveiben tette magáévá a koncepciót sok, zömében…..
Kenderzsupp Hasis = szex? 2010.02.03 10:40:00
Az internet mocsarából bányásztam elő nektek ezt a gyöngyszemet. Faludi Kálmán világcsavargó 1922-ben kiadott jelentése a hasis nevű szerről, ami a "legképtelenebb nemi vágyakat" képes elővarázsolni az emberből: Hasis... Már a neve is kábító. Hogy honnan hozták be…..
az Alapítvány munkatársai 2010.02.03 19:12:27
A Polgár Alapítvány tehetségkutató pályázatot hirdet a futball területén kimagaslóan tehetséges 12 és 13 éves fiúk számára A pályázatra jelentkezés határideje: 2010. 05. 31. A pályázat célja olyan hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok megtalálása, akik…..
Forrás: az KultúrPart portálján 2009. szeptember 22.-én megjelent cikkHamarosan megkezdi tevékenységét hazánkban a bangladesi mintára működő Reménypénztár, mely a társadalom legszegényebb rétegei számára kíván esélyt nyújtani, nagyban építve a helyi kisközösségek…..
Szeptember 19-én, szombaton került sor a Kisebbségi Területi Válogatottak Országos Tornájára. A rendező Aszód városa volt. A Magyar Labdarúgó Szövetség képviselőivel történt nyári találkozás alkalmával csapatunk meghívást kapott az eseményre, mely felkérés egy, a…..
Szeptember első hétvégéjén ismét találkoztak a Polgár Alapítvány ifjú futballistái. Az egy hetes nyári edzőtáborozás után ezúttal egy rövidebb összetartás szerepelt a programban. A helyszín ez alkalommal is a Csillebérci Szabadidő- és Ifjúsági Központ volt, ám az…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
az Alapítvány munkatársai 2009.10.10 15:11:22
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
 A Polgár Alapítvány a futball területén kimagaslóan tehetséges, tehát jóval az átlag feletti képességekkel rendelkező gyerekeket, fiatalokat keres, és ennek megfelelően kell a válogatás során szerzett pontokat is értelmezni. Vagyis a maximum ponthoz közel állókat tartjuk…..
Válogatás helyszíneNévLakóhelySzületési időRészpontszámokÖsszespontszámJáték-készség/ technikai szintAgilitásFizikai…..
a Polgár Alapítvány az Esélyekért tehetségkutató pályázatot hirdet a futball területén kimagaslóan tehetséges 10-14 éves fiúk számára A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítson olyan hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok számára, akik szeretnének a…..
  A Polgár Alapítvány az Esélyekért magánalapítvány 2007. évben alakult. Az Alapítvány létrehozásának célja a hátrányos helyzetű csoportok, kiemelten a magyarországi cigányok társadalmi integrációjának elősegítése, komplex oktatási, foglalkoztatási,…..
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsóvadász roma telepén kezdtük el a projektet, mivel az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP) korábban már dolgozott a településen, beazonosítva ezt az alulról jövő, helyi kezdeményezést. A közösség demokratikus eljárással, rászorultsági alapon…..