Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n_gyula

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AMC azért perelte be a TV2-t, mert szerintük Andy Vajna cége a Chili TV-vel és annak logójával, ami ugye egy paprika, az ő TV Paprika nevű adójuk levédett nevét sértik. Első fokon nyertek is, de a TV2 fellebbezett, és nyert is, mert a Fővárosi Ítélőtábla rámutatott, hogy a megjelölések formális…..
n_gyula 2017.04.07 22:26:13
@BAZINGA2: Azért mert nem nézed még fizetsz érte. Más esetleg téged érdeklő müsor helyére kerül(het) be a csomagba.
Az Egymás szemében nem volt a kedvenc műsorunk a TV2 kínálatából, de ami a nagyobb baj, mármint a csatorna számára, hogy a nézők sem szerették, így hiába terveztek eredetileg hét epizódot belőle, csak a leforgatott öt kerül adásba, azaz utoljára március 27-én lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a…..
n_gyula 2017.03.17 21:16:39
@Zamasu: Nem a saját pénzét bukja hanem a miénket. Előfizetési dijjal és állami reklámokkal támogatja (szinte) mindenki. (A mindigtv nézői nem fizetnek előfizetési díjat a Tv2-ért )
Van az Antenna Hungáriának, az állami műsorszórónak két nagy terméke. Az első, a tök ingyen fogható Mindig TV az alábbi csatornákat biztosítja: Azaz a baráti tévék vannak többségben, a 12 ingyentévéből tíz csügg az állami csöcsön közvetlenül vagy közvetve, csak az…..
n_gyula 2017.02.16 12:22:01
@oldalas: az eddig is ott volt, nem uj csak más csomagba kerül. De Galaxmester irása pont azt élteti hogy a külföldi helyett a magyar csatornák kerülnek a kínálatba, ami ebben a formában nem igaz.
n_gyula 2017.02.16 15:19:32
@AcidJazz:neked ingyen van - saját reklám az AMC-nek . sztem többen nézik mint a Bonum fizetős csatornát .
n_gyula 2017.02.16 15:27:00
@enrico palazzo: 3-5 év múlva lesz elmarasztalás, de addigra már az AMC kivonul, vagy behódol.
A GVH miért engedi a Mindigtv reklámját- " minden ami kell, és semmi ami nem". itt is csomagok vannak, és azt kapja az előfizető mint máshol ( nem válogathat) . Megtévesztő tisztességtelen réklám minden következmény nélkül.
Egészen beszédes utat jár be a TV2 kereskedelmi televízió és kábelcsatornái története, mióta Andy Vajna megkaparintotta. A legújabb hírek szerint 2017. január 1-jétől a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata úgy fog módosulni, hogy kiraknak egy csomó ismeretterjesztő csatornát, többek között…..
n_gyula 2016.11.22 10:25:22
@élhetetlen: A mindigtv nem fizet a müsoroknak, Sőt a müsorok fizetnek neki a sugárzásért. Ezért is igazságtalan a most bevezetett dij. A mindigtv extra a fizetős, de papíron az egy másik szolgáltató.
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
n_gyula 2016.10.19 23:21:29
@szemi90: Tévedz. Ha itt játszana az angol és a német válogatott akkor megtelne a stadion
Október 12-től, azaz szerda estétől a Spíler TV-re jön az NHL, a világ legerősebb jégkorongbajnoksága, észak-amerikai elitliga, hogy halmozzuk a hozsannázó jelzős szerkezeteket (hajrá Rangers!) A sajtóközleményből kikukáztuk az érdemi infókat: minden mérkőzésnapról lesz legalább egy élő meccs, a…..
n_gyula 2016.10.11 23:27:27
@sixx: Én nem igy tudom. Két spotrtcsatornáról is volt szó, de a Spíler a terjesztők szerint NEM sportcsatorna ! Sztem még idén lesz 1 kifejezett sportcsatorna. A Mindigtv-n már csinálják a helyét. Digisportok kikerülnek. Digi 1 helyén lesz a Spíler Tv.
Hétfő este 9 órakor Brad Pitt-tel és a Z világháborúval elindul a TV2 csoport nyolc új, közpénzen vett, de Romániában adózó kábelcsatornájának egyike, a Mozi+...
n_gyula 2016.07.11 22:54:07
@Pink Petsch: dehogynem, erre találták ki a jóárasított mindigtv extra.t !
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
n_gyula 2016.05.25 23:59:18
@heimdall: Te is a gyökerek között érezheted magad, hiszen állami bank ad rá hitelt. Tehát z adófizetők a befektetők. Kár hogy erre senki nem hatalmazta fel a kormányt.
Paul Nipkow 1894-ben kifejleszt egy készüléket, mely képes arra, hogy egy fotocellával a képet elektromos jellé alakítsa át, majd 1897-ben Karl Ferdinand Braun kifejlesztette a katódsugárcsövet és a mai értelemben vett televízió ősét. A televízió történelme párhuzamosan alakult ki a televíziózás…..
n_gyula 2016.04.04 10:58:11
Nemrég bukkant fel a Facebookon a hír, miszerint Alsó-Szászországban az Oldenburgi bíróság elmarasztaló ítéletet hozott egy teherautó-sofőr ügyében, akinek a kezében a rendőrök mobiltelefont láttak vezetés közben a 28-as szövetségi autópályán. A sofőr nem ismerte el a felelősségét, azt állította,…..
n_gyula 2016.03.03 20:00:34
@B.Ú.É.K!:
Pont nem , Kerékpárral a forgalmi okból történő megállást is beleértve NEM használhatod a telefont.
A cikk tévesen értelmezi a mondatot. Az Aatóvezető csak ment közben nem használhatja!
A kétkerekü ill háromkerekü "tricikli- motorkerékpár" vezetője, forgalmi okokból történő megállás esetén sem.
A Start/stop rendszer említése igy teljesen érdektelen. Akár jár a motor akár nem a megállás közbeni idő nem vezetés.
Vagy mégsem az új? Olvasónk küldte be fotóját gépkocsijáról (érdekes módon a sárgával kitakart helyekre tükrözik a rendőrségnél a rendszámot, ami ugye nem látható a fényvisszaverés miatt), amellyel december 15-én közlekedett az M1-M7 autópálya közös bevezető szakaszán. Az új traffipax az autópálya…..
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Szombaton megismételjük kerékpáros vonulásunkat a Rákosrendezői kerékpárútért, járdáért, és általában Zugló és Budapest hiányzó, vagy áldatlan állapotú kerékpárútjaiért. Legyünk sokan, legyünk KRITIKUS TÖMEG, gyertek el egy őszi szezonzáró, kerületbejáró…..
n_gyula 2015.10.08 10:04:15
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
n_gyula 2015.01.27 08:50:34
@LaMettrie: ahhoz ,hogy a "köztévén" mi megy mindannyiunknak köze van.
A mi pénzünkből csinálják, ellenben a kertévék műsorával.
Timelord Budapest és a távírdák 2014.01.03 21:24:52
A telefon előtti világban a kommunikáció leggyorsabb - és persze a legdrágább - formája a táviratozás volt. Pesten az első távírda állomás 1850-ben a Károly-kaszárnyában nyílt meg. Budán csak három év múlva, 1853-ban kezdte meg a működését egy kisebb távírda. A budai…..
n_gyula 2014.01.08 23:43:01
@zsuzsa.frisnyak: Kedves Zsuzsa. A távirda épületébe a 4. sz posta volt . szerepel is a listán. Ugyan ott még IV. kerületként( ujpest még nem volt része a fövárosnk) és nem is a mai utcanévvel :)
A nyugati meletti ma is a 60-as posta van.
Van úgy, hogy leragad az ember egyetlen képnél, a múltkor láttunk is erre példát, de persze az egy jókora panorámát ábrázolt. Néha viszont kisebb kivágásokkal is elvan az ember. Például ezzel: A helyszín világos, erre még én is jól emlékszem kiskoromból: a külső Váci…..
Hatósági eljárás indul a Szimpla kert ellen "tiltott, közösség ellenes magatartás elkövetése miatt". A szórakozóhely azzal vétett a közösség ellen, hogy " a nevezett a szórakozóhely előtt engedély nélkül kihelyezett kerékpártároló létesítettek, parkolóhely…..
n_gyula 2012.11.13 23:18:07
@states1: Főutvonal - Főváros, Közterületes- kerület. Nincs joga eljárni.
Tévedni emberi dolog. Hát Kedveseim, én rendesen beszoptam ezt a BKV-s sztorit... Tegnap azon dühöngtem, hogy a BKK fővezére milyen önellentmodásosan – mondhatni hülyén (sic!) – inokolta, vagy inkább lengette be a főváros tömegközlekedését használni kívánó népeknek,…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
n_gyula 2012.10.13 16:01:01
n_gyula 2012.10.14 23:13:39
@Patreides: Na jó és a többi ???
Ennél hitelesebb emberek is lehetnének.
Vvolt néhány jobb megasztár zsüritag akinek ez a szerep jobban állt volna .
(Bocsit kivéve :-D)
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
Apróbetűs hír: Gyurcsány Ferenc pert nyert a Hír TV ellen, mely „azt a hamis látszatot keltette”, hogy a volt miniszterelnök főiskolai diplomamunkájához jogsértő módon használta fel sógora dolgozatát. Tudjuk, hogyan működik a nyilvánosság. Ennek a közlésnek a jelek szerint…..
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
autózz! Ennek mi értelme volt? 2010.11.15 14:31:00
Én tulajdonképpen az eddigi sztorik után már csak költői kérdésnek tekintettem 1kutya levelében azt, hogy tényleg van-e ilyen hülye, mint akiről írt. Az esetek 99%-ában valószínűleg akkor is igazam lenne, ha az igent még a történet elolvasása előtt vágnám rá. Ez a mai sem…..
n_gyula 2010.11.17 13:34:05
@cso zsi: "basztattam" de nem találok előjelzőt. Csak a telezöldre figyelmeztető táblát .
Elöljáróban jelezném, hogy nem fake/photoshop, habár a blog.hu talán harmadik kedvenc kommentje ez az "első" és a "sunáznám" után.Szia Donát, reméltem, hogy sosem kell írnom Neked, de tévedtem:) Sempi Ma a 2315. sz Vác-Göd-Bp vonattal szerettem volna pestre…..