Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemezisazis

0 bejegyzést írt és 508 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez a könyv, ami miatt most áll a bál a világban. Diétás! Ezzel nem is lenne probléma, ám hat és tizenkét év közötti kislányoknak szól. Támadják is rendesen az írót és a kiadót. Nem light módon. Maga a történet arról szól, hogy a duci és visszahúzódó…..
Az elmúlt időszakban - a svájci frank drámai árfolyam-emelkedését követően - több olyan vélemény fogalmazódott meg, amely szerint az árfolyam változásaival a bankok extraporiftra tesznek szert. Ezen véleményeket egyes politikai elemzők is átvették, s a miniszterelnök is…..
Sokan biztos elgondolkodtak már azon, hogyan is kezdjenek el golfozni, vajon mennyibe is kerülhet ez az "úri" sport? Jöjjenek a válaszok és a számok!  Az első feladat, mint minden sportnál ki kell választani a megfelelő helyszínt az adott tevékenység űzésére. Sajnos…..
A Szigeten összemelegedtem egy francia fiúval, akit szokásommal ellentétben fel is rángattam magamhoz, és megtörtént, aminek meg kell történnie. Sziasztok! Íme egy rövid szösszenet Sziget témakörben. Két éve voltam kint, éppen viharos időszakomat éltem, és a Szigeten…..
Varánusz Pofon a szarnak 2011.08.16 06:02:00
Szép lassan megérik a helyzet arra, hogy a gazdaságpolitikai lufi úgy durranjon el, mint képviselőfing a kormányszaunában: recsegősen, féknyomot rajzolva a ülőkére. Lassan de biztosan "útelágazódáshoz" érkezik az ország, ahol dönteni kell: fideszes terminológiával…..
nemezisazis 2011.08.16 09:54:18
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
  A lassan elkészülő Margit híd szerintem nagyon jól néz ki, rengeteg elemében állították vissza eredeti szépségét. Más kérdés, hogy mennyire jó, ha egy XXI. századi híd épp olyan mint egy XIX. századi, hisz azóta történ egy és más mondjuk a közlekedésben. László…..
A My Body Gallery pontosan az, aminek elsőre is hangzik: egy olyan adatbázis, ahová a nők a testükről tölthetnek fel képeket, anonim módon, megadva a magasságot, súlyt, alakot (körte, alma, banán, homokóra) és ruhaméretet.Az oldal célja, hogy a valóságot, azaz az átlagos nők…..
  Bi-bi-bí, mi már tudjuk, hogy nem kell órákig a tükör előtt állni, mielőtt elindulsz a Szigetre. Festői megoldást találtunk, a gyors sminkelésre. Félre a szemcerkával, lejárt az ideje és kész! Ütött a matrica órája, mutatnánk az ázsiai csodát! (Meg is rendelheted…..
Izgalmas filmnek ígérkezik a Fertőzés (Contagion), egy gyorsan terjedő járványra koncentrál a produkció, rövid időn belül milliók esnek áldozatul a betegségnek. Úgy tűnik, hogy végigsöpör az egész világon és egyetlen nagy agy sem tud előrukkolni egy életmentő vakcinával.…..
Senkinek sem kell a magyar foci legbicskanyitogatóbb alakja Ma is előttem van a 2004-es magyar brazil meccs előtti tévériport. A válogatott játékosokat egy stáb elkísérte az új egyenöltöny felpróbálására, és megkérdezte egyenként, mit vár a közelgő derbitől. XY: - Nagyon…..
nemezisazis 2011.08.08 09:20:06
Ugye, nem feltétlenül csábít a gondolat, hogy a konditeremben a futógépen izzadjunk hetente akár több alkalommal is egy órán át csak azért, hogy tökéletes testtel napfürdőzhessünk a Francia Riviérán? Szerencsére, ha van pénzünk, akkor nem is kell. Egy kaliforniai cégnek már…..
Emlő, kebel, cici, didi, csecs, tőgy, csöcs, didkó, duda, cickó! Kicsi vagy nagy, természetes vagy szilikon? Mi másról is lehetne szó, mint a női mellekről, melyek mind a nők, mind a férfiak…..
Vihar tépázta, leégett, most új formát ölt Brighton egykori jelképe.   A West Pier (Nyugati móló) 1866-ban épült Brightonban Eugenius Birch tervei alapján. A tengerből "kilépő", egyszerű és funkcionális struktúrájú móló több tucat öntöttvas oszlopból készült,…..
nemezisazis 2011.08.06 14:53:30
De ki a fasz az a Lukács Zoltán, kérdezhetnénk amúgy dajcstomisan. A kérdésnek az az aktualitása, hogy az index mai híradása szerint fentnevezett, a szocialista párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón közölte, miszerint az OVB a beadványukban szereplő…..
Amióta megnyílt az Art on lake, azóta tervezem, hogy csónakba pattanok a Városligeti-tavon és átevezek a műtárgyak között. Sőt, még csak beton és gaz volt a tó helyén, amikor én már petíciókat írtam magamban a városhoz, hogy újra öntsék el vízzel a területet, hiszen…..
IDDQD Így kell állást keresni 2011.07.29 14:45:23
Erin Michael Vondrak amerikai grafikus úgy gondolta, tutira megy, amikor megpróbált állást szerezni a Valve-nál, és a szokásos önéletrajz-motivációslevél kombót ezzel a videóval toldotta meg:    Most aztán főhet Gabe Newellék feje, mert ha visszadobják, ők lesznek a…..
Már év közben lehetett gyanakodni arra, hogy az idei iskolakezdésre újra divatba jönnek a hátizsákok. Rengeteg jó tulajdonságuk van, csomó minden kényelmesen belefér, egyenlő súlyelosztást biztosít a háton, általában ellenállóbb anyagból készülnek, ezért tartósabb. Eddig…..
Délután számbavettem az Andrássy út szervízutas szakaszának padjait. Mintegy 50 darab található belőlük oldalanként, általában kettesével letéve - de akadnak hármas és négyes csokrok is. Összesen tehát 100 darabból áll a kollekció. Nem tünik fel elsőre, de sajnos ezek…..
Lassan eljutunk oda, hogy a jobb turikban beszerezhető egyedi darabok drágábbak lesznek, mint az üzletek kínálata. Tulajdonképp a legnagyobb márkáknál majdnem a nyárral egyidőben érkeztek meg az idei nyári leárazások is. A Zara kínálatát már bemutattuk. A készlet elég jól…..
nemezisazis 2011.07.29 08:41:49