Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunblind

3 bejegyzést írt és 1220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Röviden a válasz: azért, mert nincs más választásod. Hosszan pedig, hát... hosszan pedig mindenki máshogy éli meg. Én azt tudom elmondani, hogy én hogyan éltem meg...
Ha a repülést, mint a technikai fejlődés motorját kell illusztrálni, gyakran találkozni a Concorde vagy az Airbus A380 fotóival, vagy valamilyen, jelenleg is használt vadászgéppel. Néha azonban felbukkan egy olyan típus is a képeken, ami – bár csak két példányban repült – talán bármely másiknál…..
sunblind 2020.03.27 11:47:53
Hazánk tragikus válságban van, amelynek a mélységét nehéz még felbecsülni is. A válság évszázadok elrontott nemzetfejlődésére és máig uralkodó, erősen korlátozott etnicista kompetenciakészletére vezethető vissza. Amit azonban az egymást követő korok így-úgy (kevésbé jól és nagyon rosszul)…..
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..
Tény, hogy azok a zenék, melyekre életünk egy emlékezetes korszakából - kiemelten harmatos kamaszéveinkből - emlékszünk, kitörölhetetlenül összeforrtak eseményekkel, életérzésekkel és újból hallgatva nosztalgiázásra hívnak. A nyolcvanas évek pop-rock-metál zenéje mindemellett annyira sokszínű volt,…..
sunblind 2019.11.14 11:21:44
Jó számok. :)

Én kb itt lettem először szerelmes 6 évesen. :D
youtu.be/J-PYqUHfTMA

.. vagy itt, a franc se emlékszik pontosan:
youtu.be/xJZF-skCY-M

Kiskamasz koromban azért tanultam elsősorban angolul, hogy tudjak írni a Keren Woodwardnak levelet.
Meg kb ugyanazt a Susanna Hoffsnak. :D
A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez...
Ezek megvesztek. Merthát mit értek én a lovakhoz. A legtöbbet autóversenyekről írtam, az meg tökmindegy, hogy az WTCC, WEC, WRC, WRX, Wagy akármi más volt, semmi köze ehhez, amit ezek a félőrültek csinálnak a kétütemű vackaikkal. Gondoltam, majd jól napozok egy kicsit, megnézem, mi ez az egész és…..
MAMI - 125/2T Kakucs 2019.07.07 13:55:29
Mennyire lejt a hazai pálya? Mindenkinek van kedvenc, vagy nagyon jól ismert pályája. Ha lehet egyáltalán ilyet mondani, akkora  KakucsRing Ernszt Norbi és Gudmon Zoli hazai pályája. Norbi 15 éves kora óta kőröz itt és Zoli is minden bizonnyal több kört teljesített, mint a mezőny többi tagja…..
Mi a helyzet a nemzetközileg ma legsikeresebb hazai séffel, Palágyi Eszter tényleg elhagyja a Costest-? A választ nem egyszerű értelmezni, de az biztos, hogy hatalmas változások vannak az első magyar csillagos étterem háza táján...
+-100 Eltelt két év 2019.05.29 22:09:33
sunblind 2019.05.30 23:23:44
A Trónok harca záróepizódja elé időzítve lőtte ki az HBO a Westworld harmadik évadának legelső előzetesét...
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Ebben a részben kivételesen egy szó sem esik a Mercikről. A Why Me? -  Európai zarándoklat Mercedes-Benzzel a társadalmi érzékenyítésért nevű projekt, a továbbiakban egyszerűen: "Why me? zarándoklat" második és talán a legmélyebb témájáról szeretnék beszélni nektek. A sérült emberek holokausztjáról…..
Fotó: Tóth Zoltán, Hypnotic.hu Honnan tudod, hogy a Hangyász van kész, nem a tulaj? Az autós projekt nem olyan triviálisan egyszerű ám, mint megmászni a Himaláját. Ott egyszerre csak elfogy fölfelé a hegy, és amikor a semmibe lendíted a csákányt, tudod, hogy megjöttél. Nem így a motorsportban. Ha…..
sunblind 2018.10.19 17:04:06
@Nínó Karotta: annyi van, hogy ha a Kiss Norbit látod közeledni a wáberersztől, akkó nyeld le a kulcsot, mer csak tönkreteszi. :)
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Az 1995 januárjában indult negyedik Star Trek-sorozat címszereplője, a Voyager csillaghajó a sorozat első részében elvetődik a Tejút egy távoli pontjára, a Delta-kvadránsba, hátrahagyva a TNG és a DS9 által újraértelmezett és megalapozott Trek-univerzumot. Maga mögött hagyja az…..