Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fibo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE2: valóban nem lehet párhuzamot vonni az MTVA és az RTL húzása között, az előbbi (Jakupcseket szinte adásból kirúgni) gyökérség volt, a másik egy üzleti döntés, amit ráadásul korábban meghoztak. A posztba nem írok bele viszont mert maradjon csak itt a mellélövés is.…..
"Péntek este született egy szép vörös pici cicánk. Sajnos anyukája elpusztult mert maradt benne még egy cica amit nem tudott megelleni. Az állatorvos megpróbálta kiszedni belőle, de csak császármetszéssel sikerült, amit sajnos nem élt túl az anyacica. Ígyhát hétfő óta…..
 Sziasztok! Régen írtam, pedig Huba még mindig zseniális alvópóz feltaláló! Lassan két hete, hogy hozzánk került Botond, a 7 hónapos kisfiú, Huba öcsikéje.Ő is mestere az alvásnak, mi pedig tudjuk most már: egy alvó vizslánál csak két nyakatekert alvó vizsla…..
 Sziasztok Vizslák és Gazdik! Megosztom veletek Béla Úr alvós…..
Sziasztok!Szeretném megosztani veletek,2 kutyánk képeit.Amy kutya vizsla-labrador keverék csoda,Lizike vizsla kutyus.Amy menhelyi kutyából lett a mi szemünk fénye 2 éve,a Lizike pedig 1 évvel ezelőtt került hozzánk,szinte az éh halál szélén. :( Az a gazdinak nem mondható…..
Egy kedves kollegánk még kedvesebb barátjánál született egy kosárnyi cicagyerek, és köztük találtam meg Lemmy-t, Mötley tökéletes inverzét, így a fehér-fekete lány mellé érkezhet hamarosan még egy fekete-fehér cs aj, aki a legmenőbb rockerről kapta a nevét, még jó. Lemmy a…..
fibo 2009.10.28 18:47:15
Spoilerfóbiás olvasóik kedvéért csak az ugrás után áruljuk el, melyik ABC-sorozat midseason cliffhangerje lesz egy hatalmas katasztrófa, ami nem egy emberéletet követel majd, közük egy kulcsszereplőét is. Klikkoljon, aki bátor, képeink is vannak! A Született feleségekről van…..
A következő zabálnivalónk a gyros, házilag. Az, hogy normális gyrost csak nagyon kevés helyen lehet kapni, mondjuk úgy, elszomorító. Viszont szart aztán bőségesen találhat bárki. Kajakra nem értem, hogy ezek a "szakácsok" mégis kit akarnak átvágni? Fogják a húst,…..
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..
Egy hét szünet után alaposan felturbózott epizóddal fordult a célegyenesbe a Lost, nem panaszkodhatott senki a 100. epizódra. Az íróknak külön köszönet azért, mert hagytak elég teret Jeremy Davies-nek ahhoz, hogy pár örökké emlékezetes momentummal gazdagítsa a Lost…..
A nap legjobb híre, hogy a magyar humorcsatorna május 1-től 24 órában sugározza műsorát, ami analóg és digitális formában is elérhető lesz. A csatorna közleménye szerint a zenekedvelőknek sem kell elszomorodni, mivel számos szolgáltatónál újra elérhető lesz a 24 órás VH1…..
fibo 2009.04.02 12:23:44
Gyorshírünk van a The Live Feed nevű insider blog írójától, James Hibberdtől: a CBS annyira meg van elégedve a Two and a Half Men és a The Big Bang Theory idei adataival, hogy állítólag menten több évadra szóló berendelést ad le mind a két sitcomnak. A Charlie Sheen…..
fibo 2009.03.04 09:07:22
Ehhez nem is fűznék hozzá semmit. Ennyi...
fibo 2009.02.27 15:28:02
Az Emmy-díjak jelölésekor az egyes színészek legjobb munkáit bemutató epizódokat a címben olvasható mondattal szokták elküldeni a tévéakadémia tagjainak, és kb. annyit tesz, hogy "figyelmükbe ajánlom az Emmy-díj odaítélésekor..." Nu, ha eddig valaki kételkedett volna…..
Mogyoró, a patkány nagy rajongója cica barátjának, ezért követi őt mindenhová. A cica pedig komoly macskatürelemmel rendelkezik, és könnyedén elvisel minden túlszeretést hosszúfakú barátja részéről. Kölcsönös mosdatások, csókok és ölelések.  ..
 Ő itt Jenna, aki a gazdái szerint a világ legbolondosabb boxere. Ezzel nem szállnánk vitába...
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.27 09:00:00
Konfúz helyzet alakult ki az Ugly Betty körül: egyes források szerint az ABC a március 26-án sorra kerülő epizód után júniusig elküdi pihenni, és a helyén az új, In the Motherhood című sitcomot vezeti elő a Samantha Who? társaságában, megint mások szerint erről szó sincs, a…..
fibo 2009.01.27 09:34:19
Szerdán tér vissza sokunk kedvenc sorozata, a Lost - az ötödik évad menten egy olyan duplarésszel indul, amiben választ kapunk néhány égető kérdésre. A jelenleg zajló TCA-sajtóturnén a sorozat készítői elárultak néhány dolgot az új évadról és a sorozat további sorsáról,…..
Amit már régebben sejteni lehetett, és a Hollywood Reporter nyomán mi is megírtunk, bekövetkezett: a Fox úgy döntött, hogy nem nézi tovább egykori közönségkedvenc sorozata vergődését, és befejezi a Szökést, még amíg méltósággal el tud búcsúzni a sorozat a kitartó…..
Kiszivárgott a netre egy adag olyan szinten retusált Lost-karakterpromó, amiken a szereplőkre kis túlzással alig lehet ráismerni. A képekre klikkolva a legnagyobb méretet kell kiválasztani, és máris látható a fotósoppolás. INDAFOTO.slideshow.run({…..
fibo 2008.12.15 11:14:41
comment:com Hírek kávé mellé 2008.12.12 09:19:05
Kate Walsh, a Doktor Addison jelenlegi, és a Grace klinika eddigi legdögösebb dokinője elvált hites urától, akivel írd és mond,12 hónapig bírták együtt.Paula Abdul az MTV-nek készít saját reality-t amiben egyetemi pomponlánycsapatok küzdenek majd meg egymással. Abdul pályafutása…..
Amikor tavaly a Lost készítői bejelentették, hogy a sorozat nem fog az örökkévalóságig folytatódni, sőt, sikerült megegyezniük az ABC-vel egy onkrét lezárásról, mindenki felkapta a fejét, mert erre azért korábban nem volt példa - mármint arra, hogy egy sikersorozat készítői…..
Jön az új évad jauárban, ami nem mellesleg a Best.January.Ever. (BSG, Lost, 24, Kés/alatt), felkerült pár kulisszatitkos videó a netre ezek közül szemezgetünk. A nem naprakész fanoknak persze spoileres, óvatosan a klikkolással.   ..
Találtunk megint egy elrettentő példát arra, hogy mi történik, ha egy túl lelkes kollégát magára hagynak a fotósopp mellett egy órára. Szeretjük mi a Lostot, már hogy a fenébe ne szeretnénk, de ez a kép borzalmas. Klikkolásra nagyobb lesz. ..
Az ABC kiadott egy istenigazából semmitmondó, de attól még fasza kis jelenetet a Lost ötödik évadának első részéből, jó szórakozást hozzá! ..