Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speedygonsales

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
speedygonsales 2009.08.05 16:03:13
A cikk kiváló! Az országban az élet egy leszart hányáshoz hasonlít - beért "vezetőink" munkássága.
Mégsem fogok elköltözni, még bírom. De már nem sokáig. Az autónk műszakija lejárt 1 hónapja, eddig nem volt "kedvem" vizsgáztatni. (kaja vagy vizsga - Te hogy döntenél?) Pedig LUXUSAUTÓNK van, nem akármi.. Én egy rakás mai új fostalicskánál többre tartom a 15 éves benzines, turbós Volvonkat és meg fogom tartani, le fogom vizsgáztatni, talán, egyszer. Vagy nem állok meg a rendőrnek, úgyis szabályosan vezetjük le (feleségemmel) azt a hatalmas évi 5-10ezer km-es távolságot.
Gondolkodtunk, hogy mit csináljunk: kell a nagy autó mert aljas, szemét módon 3 gyerekünk, kutyánk, meg családi házunk (finom hitellel) van. Eladni a Volvót nem érdemes (kiváló állapotban van), sztem meg se vennék, csak a vas árában. Ügyeskedjünk? Nem szoktunk. De megértem a próbálkozókat. Halványan eszembe jutott egy "papíron" végrehajtott motorcsere, de lehurrogott a feleségem, meg ki tudja mire ébrednek jövőre kedves szeretett vezetőink, ráadásul azt se tudom, hogy mibe fáj. Szóval marad a szokásos ilyenkor bevett gyakorlat:
jó alaposan és kitartóan megszívjuk!! Ezt is. Gyűlik bennem a harag. Egyre csak gyűlik. Egy napon átállok a SÖTÉT oldalra, csúnya eset lesz, garantálom. Addig is kellemes délutánt minden Totalcar írónak, olvasónak, az "illetékeseket" meg vigye el a rák.
De ne sietve...