Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó a márkázott tartalomban, hogy nem kell kínlódni a termékelhelyezéssel, a bújtatott reklámmal, a béna, a kamerába a lehető legváratlanabb pillanatokban belógatott szponzortermékekkel, mert az első perctől fogva világos, hogy mivel állunk szemben. Ilyen műsorból kismillió…..
steel 2015.09.08 19:05:50
@sixx: ígérem felpörgök!!!!
steel 2015.09.08 21:58:32
@sixx: valoban nem voltam tulzottan aktiv az elmult idoben. nevezzunk akkor tiszteletbeli ex bloggernek :) - egyebkent bovul majd a tartalom.
Az utóbbi 5 évben óriási dolgok történtek a hazai gasztronómiában (legalábbis egy bizonyos feltűnő rétegében, sajnos arra még mindig hiába várunk, hogy az országszerte létező sokezer étteremnek akárcsak a töredékét igazán elérje a változás szele...). Közben viszont szép csendben eltűnt az egyik,…..
Vajon milyen minőségben vett részt a hamburgi Jung von Matt ügynökség az Erste tenderén, amelyen a budapesti Young&Rubicam legyőzte őket? (Ehhez ezúton is gratulálunk) forrás: kreatív..
A Bűvös Szakács mellett a Food Police az egyetlen gasztroblog, amelyet rendszeresen olvasok. Teszem ezt annak ellenére, hogy a bejegyzések angol nyelvűek, és forrásszegény vidéki értelmiségiként vajmi kevés az esélyem arra, hogy eljussak a leírásokban szereplő, zömmel budapesti…..
Tíz év után forgatott esmét Francis Ford Coppola, akit nemcsak a legjobb filmjének, a Magánbeszélgetéseknek, valamint további jó filmjeinek – egyebek közt a Keresztapának és az Apokalipszis, mostnak – köszönhetően ismerünk. Hanem sikeres borászatából kifolyólag is,…..