Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arges

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami a múlt század kilencvenes éveinek elején nem sikerült az akkori világ legbefolyásosabb politikusainak: idősebb George Bush, majd Bill Clinton amerikai elnököknek, Borisz Jelcin orosz államfőnek, Helmut Kohl német kancellárnak és Butros Ghali ENSZ-főtitkárnak; Jugoszlávia véres…..
Van egy színdarab az Új Színházban, amit, ha jól tájékozódtam, HR-es körök is előszeretettel látogatnak, A Grönholm-módszer. A darab egy spanyol író, Jordi Galcerán műve."A Grönholm-módszer ötletének alapja megtörtént esemény. Néhány éve egy madridi kukában…..
Több mint 200 eklektikus és magyar szecessziós stílusjegyet magán hordozó épület lebontásával modernizálná Szabadka belvárosát. Bár a tavaly nyáron elkezdett munkálatokat a mostani helyhatósági, és a jövőre esedékes parlamenti választások miatt felfüggesztették, eddig 16…..
Arges 2011.04.13 18:16:09
@~zoli79:
Zoli! Ha valamit nem értesz, az még egyáltalán nem biztos, hogy rossz.
Azt pedig neked kell tudnod, hogy mi/ki a magyar. Nem fogja neked elmagyarázni senki. - Ha a 79 a születési évedre utal, akkor már különösen tudnod kellene, hogy mi az, hogy magyar.

A cikk tökjó, és nagyon is korrekt! Alapvetően, egy panamára, panamák sorozatára hívja fel a figyelmet. Ellentétben a te hsz-eddel, amely elakarja terelni a tárgyról a figyelmet, elégé bugyuta módon.
Hallgattál volna....
Arges 2011.04.19 16:41:45
@~zoli79:
Azt sem érted, amit én írtam.
Azért ne ad fel, ne ugorj a kidobott cuccaid után! Menj le értük, s szedd fel őket, s kezd újra.
Megfogod érteni!
Pilu FUCK THE POLICE! 2009.12.18 14:15:00
 Miért nem lepődünk meg az alábbi képsorok láttán? Tán’ csak nem emlékeztet a 2006-os pesti történésekre? A jelek szerint az emberi mivoltából való kivetkőzés nem a magyar rendőr sajátja, a dán kollégáik éppen olyan barmok, mint a mieink. Egysejtű, írástudatlan…..