Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lovelifetrustfaith

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LIBIDO WINS Töltsd le az alábbi Kids Like Us Records kiadványokat az alföldi zsiványok főszereplésével!!Az első lemez,2008-ból :  http://www.mediafire.com/?fd2lyyfginj A második pedig 2009-ből a Nothing közreműködésével…..
Kids like us records punk tour 2008.12.29 11:30:00
      a most következő bejegyzés nyilván nem fog senkit sem érdekelni és senki nem fogja megérteni,miért olyan fontos ez nekem (csak a többiek),de nekem az év egyik legemlékezetesebb momentumai közé tartozott a dec. 27-28-29-ei mocsokjánoskodás.amúgy,ha…..
interjú Eric Marcelino-val 2001-ből,aki a The Dedication-ben és a Sex Positions-ben gitározott.ez egy fordítás,xViktorx blogján találtam a linket (District Eleven Webzine),ahol van még csomó jó interjú,pl. Carry On és Panic is.    mi inspirált arra,hogy belekeveredj a…..
nos,még tavaly nyáron elkezdtem csinálgatni egy fanzine-t és azóta folyamatosan készül.sok dolog összegyűlt hozzá,sokat kivettem,egy rapszódikus szemétláda vagyok,aki folyton meggondolja magát mindenről.a lényeg,hogy küldtem Gibby Millernek kérdéseket,ő pedig válaszolt pár…..
Kids like us records I HAVE GHOSTS 2008.11.17 17:55:00
na,ez egy iromány lesz a freefest-es loser life buliról,nem olyan nagy dolog,de úgy gondoltam,berakom ide.2008.07.20.voltam az első freefest-en,a többi nem érdekelt,de a loser life felkeltette érdeklődésem,úgy gondoltam,talán értük el tudom viselni a tarisznyások állandó…..
hello!csomó alkalommal úgy érzem,hogy elárultam a punk-ot,de nem akarok belemenni most a módjaiba,mégis talán a legnagyobb punkárulást a Gallows nevezetű angol bandával végzem,mert sajnos tényleg túlságosan bejön.az mtv határozottan nyomta őket egy évvel ezelőtt,mint anglia új…..
Kids like us records damaged 2008.11.13 16:39:00
megpróbálván sminkelni előző,fals szépségű firkálmányomat szeretném kiegészíteni egy kis demoralizáló, "jól megmondom neked,te!" köcsögséggel kiegészíteni az egészet,meg különben is,túl sok időm van mostanában ahhoz,hogy azzal foglalkozzak,hogy túl sok kevés…..
az elmúlt másfél-kétévben jelentősen visszaesett a csongrád megyei koncertek látogatottsága (kivételt képez az évente megrendezett Last Chance To Dance Fest),pedig a hajdan dicsőségben fürdő,egekig magasztalt hardcorepunk mekkában akár százak is megfordultak egy-egy bulin,de…..