Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titan

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brit Birodalom fénykorában Kanada volt a legcsendesebb és talán a legnyugodtabb gyarmat. Ez igaz rá most is, pedig micsoda italok kerülnek ki onnan, amiket nálunk méltatlanul kommersznek tituálnak. Mai társam az estére a Canadian Special Old lett, mely a hűvös kanadai rozs és…..
Titan 2012.02.11 20:54:06
Pletykák szerint egy Heltai Jenő vers tervezett tömeges előadása volt az utolsó csepp a pohárban, és bár valóban voltak pénzügyi, személyi és technikai problémák is, ekkor döntötték el az MTVA-ban véglegesen, hogy nem indulhat el a közszolgálati bulvárhíradónak csúfolt Pont…..
Tíz perc alatt is lehet marhagulyást főzni. Persze csak levesporból. Ehető lesz ugyan, de valami megmagyarázhatatlanul kellemetlen utóíz marad utána a szánkban... Ilyen lesz az új alaptörvény is: alkotmány, levesporból.Ha minden a tervek szerint alakul - nem mondanám, hogy jól,…..
Proszektúra In memoriam Alkotmány 2011.04.18 09:44:00
Meghalt az Alkotmány, éljen az Alaptörvény! Isten áld meg a magyart. A szocialisták az eltelt egy évben folyton azt hangoztatták, egyre kétségbeesettebben, egyre agresszívabban, s persze egyre reménytelenebbül, nincs alkotmányozási kényszer. Jó, nem vitás, mondták, az 1949. évi,…..
Üdv Mindenkinek! 17 éve dolgozom egy önkormányzatnál ügyintézőként. Ez idő alatt négy főnököm volt. Az első kettővel semmi probléma nem adódott, sőt! Emberileg, szakmailag nagyra becsülöm őket a mai napig is. Viszont: tíz éve lett egy új főnököm, aki nő. Fontos az ügy…..
Titan 2011.02.11 11:12:12
@Take-it-Easy: Kicsit durván fogalmaztam, de tényleg így van. Egyrészt sokan el vagyunk tőle szokva, hogy megoldjunk magunk egy problémát.
Másrészt nem jövünk rá, hogy ilyen nehéz helyzetekben arra kell koncentrálni, amin tudunk is változtatni, és saját magunkon tudunk. Ha a posztíró változást akar, neki kell megváltoznia, olyan dolgokat találnia az életben, amik segítik a megoldásban, mert kizárólag erre van kihatása.
Az is baj egyébként, hogy az ilyen helyzetekre semmilyen szinten nem készítik fel a dolgozókat, pedig sokkal egyszerűbb, mint utólag magyarázkodni egy esetleges tragédia kapcsán.
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Döbbenten olvastam a minap, hogy a kendertüntetéseken többször hisztiző KDNP-s Rétvári Bencének és baráti körének nagyon fontos a Sziget, mert leginkább már csak amiatt jönnek hozzánk drogozni a külföldi fiatalok. Szerencséjük, hogy nálunk sokféle drogot relatíve olcsón…..
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..
  Aki már ismeri kitartó és megbízható aktív olvasónkat - egyben több írás szerzőjét -, Styxxt, azt nem fogja sokkolni a mai dialógus. Aki nem ismeri, annak itt a figyelmeztetés: a poszt abszurd, trágár és perverz - és mindezek mellett vicces is. Aldo: Vilikém, ötvöztem a…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
Szociológiai karakterükben, retorikájukban és a keleti Nagy Medvéhez fűződő viszonyukban is megegyeznek. A Jobbik szociológiai karakterét hasonlítom össze a bolsevik típusú kommunista pártokéval.   A Jobbik és a bolsevik típusú pártok közös szociológiai jellemzői: 1.…..
Titan 2009.11.07 19:44:50
1- nézd meg a belföldi híreket, 90%-a 2 dologból áll: korrupciógyanús ügyletekből, illetve olyan késelésekről, gyilkosságokról, tanárverésekről stb., amiket a nyakamat rá, hogy túlnyomó többségben cigányok követnek el. Egyikre sincs megoldás jelenleg, nem is akarják megoldani. Nincs pusztulás, mert ugye mindig lehetne szarabb a helyzet, de ettől én még nem fogok az elmúlt 8 év kormánypártjaira szavazni.

2- Minden párt élcsapatnak tartja magát, és arra törekszik, hogy egy kiváló kvalitásokkal rendelkező vezető személyt találjon, akivel könnyen beazonosíthatják.

3- Mint a legnagyobb parlamenten kívüli párt, aki még nem is volt hatalmon, a Jobbik hagyományosan a "messziről jött ember" szerepét tölti be, vagyis a jelenlegi parlamenti pártok mindegyike volt már kormányban, de mindben csalódott a nép kisebb-nagyobb mértékben, a Jobbikban még nem, mivel nem is volt lehetősege, hogy bizonyítson. Másrészt a Jobbik abban IS egyedülálló, hogy mértékadó közgazdászokkal egyetértésben azt a nézetet vallja, hogy Magyarország elsődleges célja kilábalni abból az adósság-mókuskerékből, amibe 35 év alatt belemászott az orzság, valamint hagyjunk fel azon érdekcsoportok támogatásával, akik ebbe az adósságcsapdába belehajszoltak minket.

4- Itt az a baj, hogy a kezdetektől fogva ugyanazt gondolták? Nem, ők nem lettek baloldaliból liberálisok, liberálisből jobbközépek, meg kommunistából baloldaliak. Arcpirító.

5- lásd pl 3-

6- lásd pl 3- ugyancsak. Magyarország is adott kölcsönt valami kisebb országnak, hogy legyen vmi bevételünk nekünk is, aztán egyszercsak idejöttek, és azt mondták: bocs, de nem tudunk fizetni. Mit lehetett tenni? Újratárgyaltuk a feltételeket, mert nekünk sem az volt a célunk, hogy csődbemenjenek.

7- butaság, szó sincs ilyesmiről, elgalábbis nem jobban mint a többi párt esetében. Természetesen ha kialakítasz egy rendszert, annak kell hogy legyen valami célja, másként mi értelme lenne? A célt meg kell magyarázni, hogy az miért jó, ezt hívjuk ideológiának.

8, 9- Eddig is káprázatos volt ez az írás, de most igazán elszalad Veled a ló. Összeszedted az általános iskolai ismereteidtől kezdve az urban legendeken át a MIÉP-es emlékekkel együtt mindent, és most ezt gondolod a Jobbikról.

10- Szó sincs lecserélésről.

11- Nincs erőszakszervezet, a gárda még soha sem lépte túl a törvényes határokat, ellentétben a Magyar Rendőrséggel. A kettő közül az utóbbira jobban ráillik a "pártnak alárendelt erőszakszervezet" elnevezés.

12- Igen, és aztán elfoglalják a világot, és mindenhol magyarul fognak beszélni, és az Amerikai szabadságszor egy turult fog tartani a fáklya helyett a következő 5éves terv részeként.

13- A rendszerváltás után minden gazdasági kapcsolat megszakadt a szovjet utódállamokkal, emiatt gyárak zártak be itthon, mert nem volt kinek szállítanni a cuccost, tehát az iparnak is rossz volt, másrészt míg a szocializmusban meg lehetett élni az alföldön almatermesztésből, mert keletről mindet felvásárolták, idén júniusban 6ft/kg volt az alma felvásárlási ára, és sok gazdánál a télen nagyon jó meleg lesz a sok kivágott almafa tüzéből. Újra meg kell nyitni a piacokat kelet felé, mert ez az egyik kulcsa a fejlődésnek. Ez nem személyes kérdés, hanem üzlet.
Tekintsük meg ezt a videót, mint az Uwe Boll tanfolyam egyik éltanulójának vizsgafilmjét. Érdemes figyelni a 0:45-nél feltűnő ismeretlen stábtagot és az élő Vanish tesztet a csaj topjával. ..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Néphülyítés Új miniszterelnök 2009.03.30 09:00:00
Gyurcsány Ferenc nagyon okos, rájött, hogy ez így nem mehet tovább. Orbán Viktor megfojtja őt, nem hagyja rendesen kormányozni. Ezenkívül a népesség nagyobb felét sikeresen agymosta és ami az elmúlt 40 évnek nem sikerült, az Orbánnak igen: az emberek el kezdtek hinni a…..
 „A Magyar Hírlap „sztárpublicistája” azt írta, hogy a rendőröknek le kell lőni a cigányokat. Ez az alaptétel. Ehhez viszonyul mostanában erkölcs, hit és honszeretet. Az egyház és a köztársasági elnök hallgat. Az SZDSZ szintén.” - írja blogjában a…..
Titan 2009.02.13 17:28:31
Nem tudom mi a rákért írom, úgyse érdekel senkit, de:
Alapvető különbségek vannak a két eset között, amikor egy tüntetés elfajul, és amikor a cigányok megtámadnak rendőrautót. Az cselekmény ugyanaz, a rendőrautót megtámadják. Csak gondolkozz el rajta, hogy ha az USA-nál maradunk, miért vannak ott egyáltalán rohamrendőrök? Miért van szükség pajzsos-gumibotos kiképzésre? Ha a tüntetőket ugyanolyan alapon kezelnék mint a bűnözőket, akkor nem lenne szükség erre. Abban a pillanatban, hogy dobna valaki egy követ, lelőnék mint egy kutyát. De ilyen ott nincs, sőt még olyan sem, hogy szemmagasságban gumilövöldöznek. A kérdés, hogy miért?
Azért, mert a képlet nem úgy néz ki, hogy a civil agresszióra a válasz minden esetben a halál. Van mérlegelési lehetőség, és egyáltalán nem mindegy, hogy a politikai nézeteit kifejező többezres csoportba lövünk bele, vagy egy hőbörgő cigánycsordába, akinek a hőbörgéssel semmi célja nincs, csupán az agresszió. Ha tüntetőkbe lőnek bele, arra társadalmi válasz lesz, a nép ellenkezni fog, mint az állat. Ha karókkal fenyegetőző cigányokat lőnek le, pár szdsz-es jogvédő nyafogni fog, és mivel a média imádja az ilyet, ez fog menni a tv-ben napestig, attól függetlenül, hogy a társadalom leszarja, mert van igazságérzete, mint olyan. A jogvédők miatt nem büntetik eléggé a cigányokat, a társadalom már rég száműzte legtöbbjét bűnöző életmódja miatt.
Ez a különbség a két eset között.
Most kérdezd meg magadtól: Mivel lett több a világ, hogy Én ezt a cikket megírtam? Nem lett volna jobb, ha kicsit gondolkozom előtte, vagy egyáltalán csendben maradok? Mert barátom, ezzel a cikkel nem csináltál mást, csak kavartad a szart, arra pedig a legkevésbé sincs szükség!
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
Proszektúra Szátokon ül valaki? 2008.10.20 18:55:00
A Magyar Nemzetben ma Seszták Ágnes úrasszony arról értekezett, hogy mostanában a történések konstans szereplője rendszerint a pofozó, rugdosó, köpködő cigány, ezért mindenki hallgat, vagy elfordítja a fejét. Mindez azzal a hírrel kapcsolatban tolult fel az újságírónő…..
Titan 2008.10.21 00:27:57
REMEK, kedves proszektúra remek! Gratulálok a cikkhez. A "jobboldali"(szitokszó) média minden alkalmat megragad, hogy elmondja az embereknek, ha cigány volt az elkövető. Eltaláltad! Leleplezted őket! Wooohááá, barbatrükk.
Tényleg EZ a legnagyobb probléma a cigányokkal kapcsolatban! Nincs cigánybűnözés, a kis falvakban ahol 30% a cigány, nincs cigányterror, nyugodtan elengedheti sétálni a kislányát az anyuka este 8kor, anélkül, hogy esetlegesen megerőszakolnák, és felgyújtanák.
A barátomat se verték meg minden ok nélkül pár hete egy forgalmas út mellett. De ha igen, akkor az azért volt, mert provokálóan hallgatta fülhallgatón a zenét.
Ha a Pesteden kimész az utcára, egy forgalmas helyre, és látsz egy ápolatlan embert nagy hanggal, az NEM cigány, és nem jön oda hozzád tarhálni.
De ha mégis az, akkor az csak azért van, mert a gonosz magyar emberek előítéletességéből, és a "65 éve elkövetett borzalmak"-ból kifolyólag (amiről fingjuk sincs, kedves tata86) olyan lelki sérüléseket szenvedett, amik miatt nem járt iskolába, megdugta a hugát, és azóta is lopásból, meg a segélyből él, amit TE fizetsz neki, dehát ugye megérdemled, mert miattad került oda.
Nincsenek olyan falvak, ahol a felnőtt cigány lakosság 100%-a rokkantnyugdíjas, mert megfenyegették az orvost, a polgármestert, és rendőrség nem foglalkozik vele, mert nincs, mivel másik faluból járnak át járőrözni.
Nem verik meg terhesen a feleségüket/lányukat, hogy a születendő gyerek fogyatékos legyen, és több segélyt kapjanak az államtól. Nem is pároztatják félkegyelmű embertársaikat egymással, hogy újabb fogyatékos gyermekek szülessenek.
Nem léteznek cigánygettók a nagyvárosokban SEM, ahol a kisgyerekek pucéran játszanak a sárban, mert a szüleik nem foglalkoznak velük, és ha bemész egy "lakásba" nem fogad irdatlan emberszag, amitől kifordul a beled.
És ha egy ilyen helyre kimennek a mentők, nem kell félniük, hogy őket is megtámadják valami random dolog miatt, és nem törik be a mentőautó ablakát SOHA, meg nem rúgják le a visszapillantót!
Egy iskolában nem verik meg a tanárokat, nem szedik el a magyar gyerekek pénzét, nem fogdossák a lányokat, vagy még rosszabb...

Mindezek alapján kijelenthetjük, hogy ha oldalról kimászik a bokorból elém egy cigány, és megkérdezi hány óra van, akkor csak az időre kíváncsi.
És ha BÁRKI, BÁRMILYEN helyzetből adódóan egy kurva rossz szót mer mondani a cigányokra, akkor az egyrészt azért van, mert az anyukája megvonta tőle a csecsét gyerekkorában, és sosem volt semmiben sikerélménye, és ezt ellensúlyozandó másokat okol saját szánalmasan alakult életéért, és ez az előítéletességében nyilvánul meg, MÁSRÉSZT a kisebbségi önkormányzat egyik jeles tagjának, aki NEM csak egy díszcigány, és NEM csak a pénzt veszi fel, nem nyúlja le az állami támogatásokat, és nem szarik a saját fajtájára valójában... tehát a barátunknak MINDEN joga megvan hozzá, hogy lerasszistázza, lenácizza azt, aki a rossz szót merte szólni, és a drága kormányzati kommunikáció nem fogja erre terelni a figyelmet, ahelyett, hogy az emberek arról beszélnének, hogy milyen nagy szarban NEM vagyunk.

Hogy mások lopnak, az egy dolog.