Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.T

27 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy írtam már, közeledik a Konyhakiállítás időpontja, ennek kapcsán a szervezők felajánlottak a blog olvasóinak 5x2 belépőt. Ezeket végül nem a családtagjaim között osztogatom szét, hanem meg lehet nyerni egy kis keresgéléssel, illetve némi mázlival. Persze, ha mondjuk csak…..
Ennek most tényleg nagyon örülünk. A Randall nevű helyszíni hidegkomlózó apparátusról már évek óta tudunk, de nem tudtam hogy meg lehet venni, és a mai napig nem találtam olyan barkácsistent, aki összerakott volna nekem egyet a nyíltforráskódú tervrajzok alapján…..
mr.T 2013.12.20 20:59:28
@Impavidus Mortalium: Hirtelen egy nagyon rossz szójáték, a "komloader" jutott eszembe, de lehet csak azért, mert van pár ilyen szóvicces sörnév próbálkozás is. :D
Amúgy a komlózó tényleg nem rossz, minden benne van.
mr.T 2013.12.20 21:00:16
@Ogreface: Annyiból nincs értelme, hogy ettől keserűbb nem lesz a sör.
A csodálatos tehetségű Edvin Marton úgy próbál nagy felhajtást keríteni legújabb koncertje körül, hogy állítása, és a plakátok szerint nem máson fog hegedülni, mint egy valódi ritkaságon, egy 3 millió dollár értékű Stradivari hegedűn. A Bors azonban mai számában azt…..
Tudjuk, nem mai darab, de mi csak ma találkoztunk az Iszonyú Viccesen Röhögő Kevésfogú emberrel, aki eredetileg spanyolul mesél valamit, de hogy mit, azt nem tudjuk, és végü is nem is olyan fontos, mert a magyar internetes népművészek "Egy TDI-s elmeséli kalandját a VTEC-el.…..
comment:com Napi retró: Deadwood 2013.02.22 13:00:00
Johnny Cashre hangolt kiváló videó minden idők egyik legjobb sorozatáról. Ó, de kibaszottul hiányzik egy ilyen fasza western a tévéből, de hát a faszszopók elkaszálták.  ..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Napi Laci Smokin' n' Drinkin' 2011.11.04 08:08:00
Ismét magyar zenekar a blog palettáján. A tegnapi könnyedebb muzsika után ma jöjjön valami parasztabb zene. A Stonedirtöt már nem emlékszem, hogy ismertem meg. Talán valami kékyukas koncerten játszottak a Stereochrist előzenekaraként. De tényleg nem rémlik, a múlt…..
  Vicces gyerekek ezek a Kuplungék, az már biztos. Sőt az is biztos, hogy a viccben nem ismernek tréfát (ez nagyon olcsó poén volt). Először is szerintem semmi közük a Stonerhez és más egyéb ilyesfajta skatulyához. Másodszor is egy olyan kiadónál vannak (wacuumairs), ami…..
mr.T 2011.10.01 11:49:25
Nyíregyházával kapcsolatban az első tapasztalat, hogy szörnyű messze van, pedig sokan azt mondják, kicsi az ország, szerintem meg nagy, 2 órája tolom az autópályán, ebből egy órája teljesen egyedül, jöhetne már Románia. Az EtnoFolk Sörfesztivál pont megfelelő alkalomnak…..
mr.T 2011.05.29 10:30:36
@főzdevadász:

A pektin tényleg felesleges, gondolom stabilizálás miatt tették bele, hiszen ugye a világ dől össze, ha egy szűretlen sör aljára esetleg kiülepszik az élesztő, vagy egyes fehérjék...

Az meg tényleg durva, hogy egy ilyen cég pl. kukoricadarát tesz egy búzasörbe (is), mert nem hinném, hogy az Inbev a Hoegaardent is így teszi "ízletesebbé".

Amúgy elvileg nincs turpisság, mert a héten büszkén mesélték a dunaújvárosi malátagyárban, hogy igen hosszú előkészületek(valami egy év rémlik) után, külön a Borsodi megbízására indult el a búzamalátázás is náluk( a bőcsi gyár malátázója már bezárt), és hogy most nagyon büszke mindenki a Borsodi Búzára.

Sajnos tényleg olyan se íze, se bűze sör, nulla karakter, csak a savanyú utóíz...bár az alapvető különbségek ellenére még így is köröket ver a Borsodi világosra :D
A Mátészalka-Nyíregyháza tengelyen volt egyszer egy zenekar, aki kb. mindenkit megelőzött itthon a southern ízekkel átitatott groove/thrash metaljával; persze ahogy az ilyenkor lenni szokott, nagyobb közönséget nem sikerült elérniük. Két kislemez után Frank és Ottó az USA-ban…..
Május 7, TV Buddhas(Isr) + Steam Engine Budapesten, a Bútorszalon Egyetemi Klubban!Bővebb infó itt:http://www.facebook.com/event.php?eid=162124460515075..
Már egészen korán odaértem a Club 202-be (a volt Wigwam, a név és a személyzet változott, a hely alapjaiban véve nem), a bemelegítést végző két magyar zenekarról ugyanis semmiképp nem akartam lemaradni. Plusz 20h-ig ingyenes volt a belépés a bulira, ennek ellenére csak alig páran…..
sziasztok Battereye barátunk kért meg minket, hogy szavazzunk a Mangoora, Pickles kérte meg Őt, még nem olvastam el, hogy miért és mi is ez, de nem mindegy?http://www.heavyplanet.net/2011/02/stoner-rock-region-1st-round.html?spref=fb raj-ta..
The Mother Road Stoner-frissítés 2009.04.02 21:08:00
MANGOO : NEOLITHIC (2009) (Prog/Stoner/Grunge)                Az átlagos Stoner felhozatalból magasan kiemelkedő zenét produkáló,finn illetőségű Mangoo többek között a Prog Rock,a New Wave,a Grunge és a Stoner…..
 Ha egy kis folyékony fémre vágyik a fületek!..
Tessék szavazni a tehetségkutatón résztvevő bandára! Nem kell más a szavazáshoz, csak egy e-mail aztán aktiválás, összesen 2 percet vesz igénybe! Köszönjük szépen!http://talentometer.hu/nevezettek/steam-engine..
mr.T 2010.12.29 10:43:55
no facecontrol DIME 2010.12.08 21:59:00
Előre is elnézést kérek, hogy gyakorlatilag egy fél bejegyzést kaptok tőlem, de hogy Superzent idézzem: "Jelenleg káosz az életem"...Hat éve hunyt el Dimebag Darrell.Az "anyablogomról" letölthető az idén 20 éves Cowboys from Hell alapmű:RIFF IN PEACE BROTHER…..
Southern Music Hat éve... 2010.12.08 21:37:00
Hát(így nem kezdünk mondatot!), még ha csak így tartalékon üzemelünk is, valljuk be, elég ergya dolog lenne nem írni valamit egy Southern blogra december 8-án. Annak ellenére, hogy a mai napig görcsbe rándul a gyomrom, ha eszembe jutnak a történtek, azt hiszem Dimebag is jobban…..
Ezzel a bandával kapcsolatban a végtelenségig lehetne folytatni a jelzők halmozását, és az is külön tanulmányt érdemelne, hogy milyen hatással vannak már most a metal(és még ki tudja milyen) színtérre, szóval ha megengeditek, inkább bele sem kezdenék...Azt viszont megemlíteném,…..
Kezdhetném úgy is ezt a bejegyzést, hogy szégyellje magát mindenki, aki kihagyta a The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble két héttel ezelőtti A38-as koncertjét(főleg, hogy Pándi Balázs volt a dobos, ahogy a teljes mostani turnéjukon), de ehelyett jobbnak látom, ha megosztom veletek a…..
mr.T 2010.11.23 09:48:44
@nemtombaje: Nyilván nem is azért írtam :)
Ha én nem lettem volna amúgy is Pesten, nekem sem fért volna bele egy külön út a fővárosba. Sajnos a vidék nem igazán van elkényeztetve nagy koncertekkel...
mr.T 2010.11.25 11:09:15
@joshibarat: Jön majd a többi lemezük is ne félj!
MANGOO : S/T (EP)(Stoner Rock)                   Szasztok! Ha ti sem bírjátok már kivárni a Mangooloidok következő nagylemezét,akkor hallgassátok addig a 4 számos debüt EP-jük dalait!Igazi…..
mr.T 2009.12.09 19:11:41
@joshibarat: ez a pólórendelés még nem most lesz aktuális, mert a webshopuk még nincs kész, vagy mit írt Pickles...
De azt mondta, amint tud valami új hírt ezzel kapcsolatban, ír!
mr.T 2010.11.24 11:09:14
@joshibarat: Be fogsz szarni Joshi( meg én is, mivel még nem láttam), de tegnap az otthoni címemre érkezett egy csomag Finnországból... :)

Hármat tippelhetsz, hogy ki küldte és mi van benne!