Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crystalline

0 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amber Smith hiába lép fel hamarosan a Művészetek Palotájában, hivatalosan mégis pihen. A tagok viszont nem, így Poniklo Imre énekes-gitáros is kiad egy szólólemezt, amiről az Éjjelt már lehet hallani a myspace-oldalán, de innen akár le is lehet tölteni jó minőségben. Sőt,…..
Crystalline 2009.09.14 17:15:36
@The Bandit:

most erre mit mondjak, lehet. meg jó is lenne, ha kapnának helyet (de úgy tűnik még nem jött el az idő egy jó kis rock fm-hez:-)

hozzáteszem, hogy azért a hazai rock/metál tábortól sem kell(ene) elájulni. Mert szar és lopás bőven van ott is.
Van egy olvasónk, aki már másodjára küldi el terápiás jelleggel a vadászház történeteit. Története egy macskára és egy nőre van kihegyezve. A macskákat én is utálom, mert büdösek, önzőek és dorombolnak (Hajrá kutyák!), és azt hiszem, nem tudnék macskás lánnyal élni,…..
Egyszer már leírtam, hogy szerintem mi az oka annak, ha egy jóléti társadalomban a szélsőséges nézetek népszerűségre tesznek szert. Igen, többek között a kormány hibája is, meg az ellenzéké is. Persze a mindenkori politika nem fog mindenkinek egyenlő mértékben jó lenni, sőt,…..
Ezzel a címmel alakult csoport a Facebook-on és majdnem 400 képet halmozott már fel a több mint 10 000 tag. Úgy tűnik, a képtár az orvosi etika szabályait számtalan ponton sérti, de természetesen a csoport létrehozója, aki főleg a dél-afrikai orvosokat célozta meg, semmilyen…..
A szexuális libidók összehangolása nagyon fontos egy kapcsolatban, nemrég olvastam ki Abby Lee Hol jár az eszem című könyvét. De jól értem, hogy a lány szerint a napi háromnak elégnek kellett volna lennie, és a fiú ennél többet akart, amire ő már nem volt képes? Mert azért az…..
Crystalline 2008.05.02 11:13:25
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
Szóval Rudy a hűtőkocsis gyilkos, vagy a frigós, a jeges – hívjuk akárhogy, de ez a fazon dugja a Debrát, jól menő praxisa van, és közel nincs hozzá a hatóság, hogy lesittelje. Ezzel fejeztük be a múltkor, most meg azzal kezdjük, hogy Dexter békésen zuhanyozik, élvezi a…..
addict Punciillat üvegcsében 2007.10.03 12:45:00
Nos barátaim, megszületett egy termék, mely szó szerint és képletesen is észrevette a piaci rést. Merthogy VULVA néven elkészült a tökéletes termék, a palackba zárt muffillat, ami olyan valami, - hogy Fábryt idézzem - melyről eddig azt sem tudtam, hogy létezik, de most hirtelen…..
Mégis mit képzelnek az olvasók? Úgy akarnak internetes újságot olvasni, hogy közben nem kattintanak minden egyes hirdetésre? Sőt még látni sem akarják azokat? Firefoxot használnak és hozzá Adblock kiegészítést? És pofátlanul mindenféle filterlistákat töltögetnek a…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Subba Ess el Jézusért! 2007.07.17 14:41:00
Nem minden nap találkozik az ember a Youtube-on az amatőr videós népművészet olyan remekeivel, mint a Drowning Pool és Benny Hinn randevúja. Az előbbi egy teljességgel jelentéktelen amerikai együttes, az utóbbi viszont már érdekesebb jelenség. Amerikai prédikátor ő, aki…..
Subba Káni Kula 2007.07.17 11:36:00
Bírod a meleget? Még egy kis forróságra vágysz? Szeretnéd, hogy egész tested elöntse a hő? Hát akkor pont neked tudunk két kiváló új terméket ajánlani!- A Bathmate-et elsősorban uraknak kínáljuk, bár persze ki tudja. Ez az ügyes kis szerkezet nem csak akkora faszt ígér,…..
Crystalline 2007.07.17 17:14:06
Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.07.17. 17:11:58
a második sem kutya, hihi
www.partyphoto.hu/pic/57/57790/4.jpg

na ennek lehetne rángatni a fejét a fülénél fogva:DDD
Crystalline 2007.07.17 17:36:25
Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.07.17. 17:22:27

hát nem tom. azt nem mondhatom, hogy randák, mert nem azok, de...nem is az én világom. legyenek ezek egymáséi. meg is érdemlik egymást.

imádnám az elmés beszélgetést a srácokkal.


na viszont én most lépek, nagy puszik mindenkinek.

Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
Már megint meg akarja valaki váltani a világot, és természetesen megint egy magyar ember. Rengeteg óriási ötletet oszt meg velünk, például egy elképesztő pedofil lenyomozó módszert. Szerinte meg kell fogni kézzel a vezetéket, amiben a pornós internet…..
Nincs pontos adatunk arról, hogy mennyit keresnek a Voksán Virágok melleit groteszk labdává varázsoló sebészek, és őszintén szólva nem is nagyon érdekel minket, mi elvagyunk a tévében szabdaló párossal, azaz dr. Troy és dr. McNamara kettősével, és még csak nem is irígyeljük…..
Crystalline 2007.06.25 10:11:21
Nos, a hölgy "halálosan szép és ráadásul pillanatok alatt szét tud szedni egy Uzi-t" Izraeli katonanők az amerikai Maxinban, ráadásul ez nem valami gerillaakció, hanem Izrael New York-i konzulátusának ajánlásával. Részletek és képek a gendertémákra szakosodott Piroska…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Az a helyzet, hogy megpróbálhatjuk ezerszer és mindig másképp elmagyarázni, de az internetnek egyetlen egy alapszabálya van. Nagyon gondold végig, hogy mit engedsz ki magadról a világhálóra, mert egyszer mindent megtalál valaki, és aztán lehetetlen lesz kitörölni a szégyent a…..
A Magyarországos kisasztalhoz szeretnénk ajánlani az alábbi tudatos terméket. Díszítse otthonát, és ajándékozza szeretettel. Haha! Fogadjunk, hogy a vekker kínai. ..
Elérkezett ez a pillanat is, befejeződött a legjobb politikai témájú sorozat, és ha a Maffiózókat korszakalkotónak neveztük, akkor ugyanezt kell mondanunk az Elnök embereiről is, hiszen sem előtte, sem pedig utána nem készült olyan sorozat, ami ilyen alapos betekintést nyújtott…..
Két epizóddal ezelőtt 42 klasszikus percet kaptunk Shondra Rhimes készítőtől, múlt héten egy elfogadható folytatást, most pedig egy nyálas ömlengést, egyszerűen képtelenek a készítők egy ígéretes történetszálat úgy lerendezni, vagy olyan mellékszálakkal megtámogatni, hogy…..