Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megyó/Peti/Nitro

76 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csumi!A karácsony... A szeretet ünnepe... Szeretem is - de csak szűk körben... Család, barátok, és a jó pajtások... Akad azonban olyan "ismerősöm", aki egyszer látott egy szórakozóhelyen vagy amikor banánt meg krumplit vettem a piacon, és bejelölt iwiw-en vagy más…..
Szomorúan tudatom mindazokkal, akikhez valamilyen szál fűz a Vak Bottyán János Általános Iskolán keresztül, hogy a SIOK, az Oktatási Bizottság és Siófok Város Önkormányzati Testületének döntése értelmében 2010. január 1-től nem tartanak  tovább igényt a munkámra. Nem…..
Nitro blog A nagy blogszakadás... 2009.09.14 14:02:00
Sziasztok kedves olvasók így az utolsó alkalommal.Na igen, a mai naptól kezdve nem fogok erre az oldalra írni. Ez azonban nem jelent teljes megállást. Ahogy Magyarország is volt 3 részre szakadva, most én is azt teszem. Egyrészt azért, mert már ezt a blogot képtelen vagyok abban a…..
Nitro blog Teszt 2009.09.10 22:29:00
1. Hány éves leszel öt év múlva?25…rossz belegondolni is 2. Szerinted akkor házas leszel?Szerintem nem. 3. Milyen magas vagy?193 cm 4. Melyik filmet láttad utoljára?Funny People, ajánlom mindenkinek 5. Kit tárcsáztál utoljára?Alíz 6. Ki hívott téged…..
Nitro blog Sick...de tényleg 2009.08.27 12:50:00
Hát, annyit tudok elmondani, hogy szar a nyár utolsó(előtti) hetében betegnek lenni. A betegség az télen stílusos, akkor be lehet feküdni a takaró alá, augusztus 22.én viszont ott megdöglesz, máshol meg ráz a hideg, közben izzadsz, stb...idegesítő és kész.Ami még poén, az a…..
Nitro blog valamit kéne írni 2009.08.16 11:48:00
Úgyhogy most nagyokosságokat osztok meg amiket mostanában tanultam.A nagy családi vacsorákat megelőzően mamám és papám szerintem fogadásokat köt, hogy ki tud többször megszólítani minket. Mama az "egyetek, egyetek, egyetek még!", míg papa az "igyatok, igyatok,…..
Nitro blog július 2009.08.09 15:51:00
+34 és még három darab 0, de ebben már az is közrejátszik hogy ez a rohadt forint javul. Szerintem én azon kevesek egyike vagyok aki imádkozik hogy romoljon el a forint, ha sikerülne egy dollárt 800 forint közelire belőni, már milliomos lennék :DAmúgy meg szar hónap volt, mert volt…..
Nitro blog Az év képe! 2009.07.30 21:41:00
                No komment...:D..
1. Soha nem fogom többet használni a <3 jelet blogbejegyzésben. Akinek megsértettem a nyugalmát, bocsánat2. Csusza! Kölcsön tudnád adni a pumpádat?3. Eltűnt személy! A képen látható személy hetek óta kerüli azokat a helyeket, ahol barátai megtalálhatók. Ha valaki látja…..
tiszta fasza az elmúlt hetem...csütörtökön almahámozás közben (almáspite <3) elvágtam az ujjamat, de nem ám úgy hogy csak úgy, hanem levágtam egy darabot az ujjamból hússal együtt...pénteken belebikáztam egy viakolor-szegélykőbe, ami 10 centivel volt kijjebb…..
Nitro blog WTF?! 2009.07.24 01:07:00
Avagy hogy hívják a erdő pamutpamacs-alapú élőlényeit?- Vattafák!Most csak gyorsan akarok írni fejleményekről. Kedden voltunk rögtönzött bulin, na most nem kéne gyakran bulit rögtönözni, mert volt vagy 4 mire hazarögtönöztem magam...Hazafelé menet azonban beütött a legnagyobb…..
Sziasztok kedves egyre kevesebb bloglátogatók.Megint nem írtam két hete, megint nincs kifogásom, nem mintha kötelező lenne, csak egyszerűen sikerült az elmúlt időszakban egy olyan bioritmust felállítani, amiben ugyan semmi ritmus nincs, mégis úgy nagyjából minden napom teljes.…..
Nitro blog június 2009.07.06 01:35:00
+75 plüssmackó!!!(2009: +176 plüssmackó) Na ezt varrjátok össze öcséim! :D Átléptem a minimálbért, és ez zsír, de mivel ez már APEH territory, muszály volt pénznemet váltanom :P Az igazság az, hogy kezdem azt érezni, hogy jó vagyok, és ez jó érzés. Akármiben. Túl…..
Nitro blog I've got tha' powa' 2009.07.01 16:54:00
Szépen, 4essel sikerült lezárni ezt a félévet, kár, hogy ez egy hangtan UV-n történt… Nem baj, a lényeg, hogy végre ott hagyhatom egy darabig Pestet, hadd rohadjon egy kicsit nélkülem. Történtek idén dolgok, amik csak Pesten történhetnek: pl. egyszer mentem kocsival fel,…..
Nitro blog Oops I did it again... 2009.06.23 17:19:00
A cím nincs összefüggésben azzal, hogy tegnap voltunk karaokezni :D Ellenben megint hülye voltam, és nem voltam képes 11 napig semmit írni, úgy, hogy 2 olyan téma is volt, ami még talonban volt. Egy biztos, nem semmi két hét van mögöttem. Ott hagytam abba, hogy múlt pénteken…..
Nitro blog Kedvcsináló 2009.06.11 15:38:00
Bár a péntek és a szombat este általában olyan időszak, amikor emberek nem tartózkodnak otthon, de ha véletlenül otthon ragadnánk, mostantól lesz mivel mulatni az időt! Most péntektől ugyanis a Viasat3-on fut a 30 Rock!!! Magyarul "A stúdió" cím alatt lesz látható, ami…..
Nitro blog április+május 2009.06.10 15:06:00
Sok mindenről akarok írni mostanában, és még a sulinak is vége, úgyhogy gyakrabbi frissitéseket tervezek (és a tervek mint tudjuk megvalósulnak). Ráadásul most egy csomó iheletem is van, de inkább időrendi sorrendben megyek, hogy behozzam a lemaradást.Szóval az áprilisi valamikor…..
Kurva egyszerű lett volna kimoderálni a kommentedet, de azért nem teszem, mert igazad van mondanivalód egy részében. Az hogy nem köszöntem nem igaz, de az igaz hogy nem mentem oda beszélgetni. Hogy miért nem? Mert az elmúlt másfél évben annyi beszélnivalód volt velem, hogy…..
Megyó/Peti/Nitro 2009.06.03 18:31:25
Egy férfinek nagyon megtetszik egy állás. Annyira, hogy be is jár a céghez mint ügyfél, csak hogy körülnézzen. Amikor kirúgják az egyik alkalmazottat, rögtön jelentkezik is állásinterjúra. A főnökség behívja, és ezt mondják neki: Magának remek az önéletrajza, minden…..
Nitro blog Last Call 2009.05.31 20:44:00
Mivel kedves cz.d. kolléga kijelentette hogy nem kommentel többet, én is szeretném az én részemről lezárni az évtized f@szságát...Fantasztikus egy nap a mai, jövő héten két szopatós vizsgám lesz, ráadásul Szávay Ági is kiesett még délelőtt, úgyhogy belevetettem magam a…..
Már megint késve jelentkezem, de igyekszem ezúttal valami elgondolkodtatót írni...(a fogadást lefújtam, pontosabban elhalasztottam későbbre, a vizsgaidőszak épp elég szenvedés az akaraterőm megtornáztatása nélkül is...)Szóval, időutazásom múlt péntekig vezet vissza...Miután…..
Sziasztok és bocsánat! Két hete a blog közelébe se jöttem és ez megbocsáthatatlan hozzáállás, pláne hogy látom hogy napi 15-20 látogatót még ebben az időszakban is produkáltam, tehát kereslet van rám, én viszont nem kínálok semmit... Ami az oka a késésnek, az összetett,…..
Nitro blog hiatus... 2009.04.29 00:52:00
Millióegy bocsánat, de mostanában elég zűrzavaros az élet maga, hát még a blog körüli dolgok. Állandóan azon kapom magam, hogy van egy jó téma, tökre elgondolkozok rajta, felírnám, aztán másnapra (volt már olyan hogy aznap estére) elveszti az aktualitását, ha meg nem, akkor…..
Annyira igaz :)..