Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bee-lah

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quentin Tarantinónak biztos kell mostanában a pénz, és titokban az HBO-nak ír gebinben, mert ebben a részben annyi az erőszak, hogy a stáblista után érdemes száraz törlőkendővel végigmenni a képernyőn, még a végén foltot hagy a vér, és amúgy sem tesznek jót egy tévének a…..
 Lázár János az országgyűlési képviselők javadalmazását átalakító javaslatot jelentett be nemrégiben. Az elképzelés – noha a kormánypárti frakcióvezető megpróbálta a képviselői juttatások visszavágásaként bemutatni – a honatyák tiszteletdíjának érdemi…..
Egy megyei napilapból idézet: „A honvédelemről szóló törvény módosítása számos félreértés alapja. A szerkesztőségünkbe érkezett olvasói levelek, telefonok is arról tanúskodnak, hogy az érintett korosztályban sokan a sorkatonai szolgálat visszaállításától tartanak.…..
bee-lah 2011.07.21 10:04:13
@Bambano:
"tananyag a puszta kezes harc harckocsi ellen" :)
ezt "harckocsi elleni (gyalogsági) közelharc"-nak hívják...
és jó ha nálad van az amd-65/ak-47 és néhány 58K100 harckocsi elleni gránát...

Bí (tartalékos főhangya, amíg volt ilyen...)
Ha valakinek eddig az lett volna a benyomása, hogy én még a meggyőződéses hűségeseket is félrelépésre akarom ösztönözni, az tévedett. Nem akarom. Mindössze érdekel, hogy mitől érezhetjük jobban magunkat.Ha valaki a monogámiában boldog, az mindenképpen maradjon monogám,…..
Amint már egy korábbi apolitikus posztomban is jeleztem, érzékeny szálakkal kötődöm a repüléshez. Amióta a kislányom megszületett, nem repültem saját magam által vezetett vitorlázógéppel, de ennek nem csak a gyerekkel járó, kétségtelenül radikálisan megváltozó…..
bee-lah 2011.06.02 09:13:20
@manmachine:
Most csak én képzelem, vagy valóban a Zs osztály a hajtómű konzolaiban utazik? :)
különben minek lenne rajta ablak? :)

B1
Folytatjuk az eddig két részt megélt sorozatot: ezúttal olyan szeretőkről (vagy inkább jelöltekről) lesz szó, akik a kezdeti lelkesedés után hirtelen vagy fokozatosan leeresztenek, mint a lufi, és előbb vagy utóbb, de nagyrészt csak noszogatás hatására tudatják a partnerrel, hogy…..
bee-lah 2011.05.05 13:59:47
bee-lah 2011.05.06 08:56:26
@skarlát betű:
Egy férfinél - még ha otthon meg is kap mindent - alap, hogy a legtöbb nővel akit meglát, lejátszik egy (vagy több, különböző hosszúságú) szexfantáziát... :)
Azonban, ha otthon "rendben" van minden, ezeket tettekre nem váltja... (alkohol, "hosszú" távollét, stb szokott segíteni a tettekben)
A "szülök neked egy gyereket" ajánlat az egyetlen, amely egy rendben lévő kapcsolatba is lyukat tud ütni... Hiába no, a "szaporodjatok és sokasodjatok" genetikai parancs elég erős... Huszár kolléga szerintem erre utalt (akinek a felesége 48-22=26 éves... :) )

Bevallom, ebben nincs tapasztalatom, vagyis elméleti lesz a megközelítés, de majd úgyis kiegészítitek a posztot. Legalább ezúttal nem lesz túl kerek. Talán erre a szituációra is "illene" készülni ... De kinek van arra kedve, hogy a tervezéssel kísértse a sorsot?…..
bee-lah 2011.05.02 16:19:28
@éniskócos:
de ugye nem ilyen lesz a gyorshajtós-fotó :
buelahman.files.wordpress.com/2008/12/priceless.jpg :)

B1
bee-lah 2011.05.03 15:42:15
@éniskócos:
és mit mondanál?
megharapta egy "cica" és szorítanod kellett, hogy el ne vérezzen? :)

B1
Ha szeretőd van (vagy csak jelölted, akit szívesen meghódítanál), lehet, hogy utálod a hétvégét. A hosszú hétvégét kiváltképp. A karácsonyt is, de a fő ellenséged a nyaralás. Nyári szabadság, esetleg teljes adásszünettel.Persze kapcsolatfüggő, mert ha nem a város (ország)…..
bee-lah 2011.04.22 22:44:23
@barbieds:
Szerintem csak olyan kis szurka...
"Látod, veled is csinálhattam volna/így fogom csinálni..."
vagy:
"Látod, vele mekkorát szexelünk???"
a hangsúlyozástól függően: az első inkább egy szerető hiúságát piszkálja fel, a másik inkább már gonosz jellegű...

B1
A múltkori sorozatindító poszt igencsak kiverte a biztosítékot, pedig nem provokáció volt  a szándékom. Egyszerűen úgy gondolom, hogy a téma szarkasztikus, gunyoros módon is feldolgozható, sajnos azonban nem mindenki vette az adást. A sorozat folytatódik, de most uniszex módon…..
A hűtlenség ábécéje Bizalmasok 2011.04.20 07:42:00
Tegnap felvetődött a bizalmasok kérdése. Ki lehet-e bírni nélkülük? Kell-e a lelkünknek legalább egy olyan ember, aki előtt nem vagyunk kénytelenek megjátszani magunkat? Persze a neten keresztül megvallhatjuk a legintimebb dolgainkat is ismeretleneknek, de az valahogy más. Nagyon jó,…..
Ez a téma is felvetődött már kommentekben, de célzottan még nem tárgyaltuk (ki). Kicsit filozófiai jellegű, de úgy vettem észre, nektek ez nagyon megy. Kérdés: Kívánhatunk-e valakit, ha joga van hozzánk? Mert valamikor azt mondtuk neki, hogy joga van. Nem tegnap, és nem…..
bee-lah 2011.04.08 13:22:07
@skarlát betű:
Ok, a szex nem az...
de a szeretkezés az... :)
különben az is csak 15s-ig tartana... :)
bee-lah 2011.04.08 13:42:42
@skarlát betű:
sőt inkább munka...
de rettenetesen élvezem :)

Bocsáss meg, hogy megint csalódást okoztam, de (ha testben nem is annyira, lélekben eléggé) macsó vagyok :)
a romantikát csak ugatom...

Vágyunk valamire. Lehet, hogy először csak személytelenül. Pezseg a vérünk, itt a tavasz. Kísértésbe esünk. Találunk valakit. Fantáziálunk vele. Lehet, hogy az otthoni szex közben. Vagy épp önkielégítéskor. Flörtölünk. Levelezgetünk, telefonálgatunk. Kétértelműek vagyunk,…..
NÉGYmadár Önvédelmi törvény 2011.04.01 15:20:13
bee-lah 2011.04.04 11:47:07
A Veszedelmes viszonyok című klasszikus szerint nincs. Egy szükségképpen elszánt, profi csábító, aki korlátlan szabadidővel és elég pénzzel rendelkezik, előbb-utóbb sikerrel jár. Mit ér az erény, ha nem teszik próbára, ugyebár? Mit ér a hűség, ha a csalásnak még a…..
bee-lah 2011.03.31 08:45:25
bee-lah 2011.03.31 08:56:44
@bee-lah:
Bővebben:
A pasiknak nem kell lelki ráhangolódás a szexre...
elég az alkalom :)
Vannak helyzetek, amikor nehezebb dolga lehet a csábítónak (pl. fülig szerelmes a pasi) de a körülmények gondos megválasztásával + alkohollal célba lehet érni...
persze másnap reggel jön az "úristen mit tettem... és hányszor..." ( (c) Hat nap, hét éjszaka :) )
és valószínűleg nem lesz belőle hosszútávú kapcsolat sem...

szóval a női csábítóknak nagyságrendekkel könnyebb dolga van: ha "bejön" a pasinak és az úgy érzi nem bukhat le, akkor máris nyert ügye van...

B1
Legutóbb arról beszéltünk és vitatkoztunk, milyen módozatai léteznek a nyílt hűtlenségnek, ami megcsalásnak igazán nem is nevezhető, hiszen a partner tudtával, beleegyezésével, sőt, sokszor biztatására történik, esetleg a jelenlétében, sőt, aktív részvételével. De van…..
bee-lah 2011.03.30 15:11:34
@skarlát betű:
>Biztos nem a többség, de létezik.

Aki ilyet ismerek, mindnek gondja volt a péniszével...
legalább fejben, de az esetek többségében a valóságban is...

Nekem biztosan rosszul esne, ha a Zasszonynak nem volna elég a farkam... de nem csuknám be a szemem, hanem elküldeném őt... valószínűleg páros lábbal... ahol baszol, ott eszel...
de ugye én egyszerű lélek vagyok... :)

más lenne a helyzet, ha 10-15-20 évvel öregebb lennék tőle... akkor inkább az "egy jó üzletben társtulajdonosnak lenni" elv érvényesülne... de csak úgy 10 év múlva, amikor már 50-es leszek...

Bí a pragmatikus :)
bee-lah 2011.03.30 16:35:27
@skarlát betű:
inkább önző... :)))

szerintem egy kapcsolatban alapvető a szex...
és a szex a kapcsolat "hőmérője"

nehéz mit mondanom, mert én már-már szexmániás vagyok... az átlag közeli paramétereimet meg szorgalommal és kreativitással pótolom ki... :)
akinek ez nem elég, az elmehet... de aki marad, azt királynőként kényeztetem...
(domina kizárva és a pénzem is csak inkább átlagos a teljesség kedvéért...)

a félrelépés:
amikor jött a lehetőség, de kimaradt, az inkább összehozott a Zasszonnyal... az amúgy se rossz kapcsolatunk már-már idillikussá vált mostanság :)
baromi jókat szeretkezünk, persze én egy kicsit gyakrabban csinálnám :) nőtt a lelki összhang...

úgy tűnik, hogy a félrelépésekre inkább hullámvölgyekben (pl. 90ről 75re csökken :) ) vagyok fogékony... kivéve: a szőke, kékszemű nagymellű cicák dorombolása még 98%-os elégedettségnél is magával ránt... de aztán mindig megállok, mert nekem nem éri meg :)

bee-lah 2011.03.30 21:45:01
@skarlát betű:
a nagymell hiányzik... (inkább csak közepes)
ezért is vagyok sebezhető... :)

B1
Allan Corstorphin Smith az első európaiak közé tartozott, akik jujutsut tanultak. A skót gyökereire mindvégig büszke kapitány tizenhét évesen találkozott először a távol-keleti harcművészetekkel, amikor Glasgowban bemutatózott néhány japán jujutsu mester. Bárkivel kiálltak,…..
A harcművészetek örök legendája a legyőzhetetlen öreg mester. Ebben a figurában sok minden keveredik. Ott van a távol-kelet hagyományos, öregek iránti tisztelete, a harcművészetek állítólagos egészségmegőrző hatása, és persze a tapasztalat, a mentális fölény, illetve az,…..
Ismét egy komment alapján kezdek új posztba. Barbieds nicknevű olvasóm vetette fel ezt a kérdést, de annyira nagy volt aznap a roham, hogy gyakorlatilag észrevétlen maradt. Pedig érdekes, sokakat foglalkoztató dilemma lehet. Ezúttal nem teszek mást, mint felvezetem a témát, és…..
bee-lah 2011.03.24 13:19:52
@Lord_M_:
>akkor is kódolva hordozza magában a kötődés vágyát

Ez az oxytocin nevű hormon hatása...
orgazmuskor szabadul fel és az a dolga hogy "függést" okozva összekösse a párt... így a gyerek felneveléséhez segítséget kap az anya...

csak hát nem mindig működik jól... :)

Ha már eldöntöttük, hogy szeretnénk félrelépni, vagy egyszerűen muszáj, mert még felrobbanunk, akkor is többféle jellegű megoldás között választhatunk. Törekedhetünk a testi-lelki-szellemi összhangra, kereshetünk tehát igazi szeretőt, akivel nem csak szexelni jó, hanem…..
Német és japán városok Utahban felépített másolatain próbálta ki először az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság bombázó ezredei, hogy hogyan kell tökéletes terror alatt tartani a Harmadik Birodalom és a Japán Császárság lakosságát. A "szellemváros"…..
bee-lah 2011.03.19 10:23:35
@Deneware.:
A kínai követséget azért kellett lebontani, mert Kína felvásárolta a pár nappal korábban lelőtt F-117 lopakodó megmaradt részeit, és ott tárolta...

Örüljünk, hogy nem atomot dobtak... :)

B1
Az Ural nyers és egyszerű, sokkal inkább traktor, mint közlekedési eszköz. Ez nem hátrány, sokan éppen ezt értékelik a német gyökerű orosz járműben. Heiko Fleck is ebbe szeretett bele, ám ő a dízelek szerelmese – nem véletlen, hogy átépítette az 1953-as M72-t. A durva…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...